+HighlanderPL Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak (czy) można tak ustawić powiadomienia mailowe, żeby codziennie o określonej godzinie dostawać je zbiorczo w jednym mailu? Pojedyncze monity w dużych ilościach są dla mnie irytujące i rozpraszające. Quote
toczygroszek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak (czy) można tak ustawić powiadomienia mailowe, żeby codziennie o określonej godzinie dostawać je zbiorczo w jednym mailu? Pojedyncze monity w dużych ilościach są dla mnie irytujące i rozpraszające. Możesz sobie ustawić w swojej skrzynce odbiorczej, aby maile zawierające określony tekst w tytule np. "[LOG]" były automatycznie przenoszone do jakiejś grupy wiadomości (w gmailu to się nazywa "etykiety"). Następnie nastawić sobie budzik w komórce, aby codziennie dzwonił o określonej godzinie i o tej godzinie wchodzić do tej grupy. Nic innego nie przychodzi mi do głowy Quote
+HighlanderPL Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Wystarczyło napisać "Faktycznie na GC nie ma takiej funkcjonalności". A czy można w ogóle wyłączyć mailowe powiadamianie o wpisach do logu (w ustawieniach GC)? Quote
+Spider Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Nie, gdyż zakładając skrytkę deklarowałeś że będziesz ją regularnie serwisował. W przypadku wyłączonych powiadomień nie otrzymałbyś odpowiednich logów, że coś nie tak jest ze skrytką. Quote
Recommended Posts