+Spider Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 (edited) Info: http://coord.info/GC2M9Z6 Ktoś się wybiera ? Edited January 30, 2011 by SpiderPL Quote
+czajapawel Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ja moge pojechac jak bedzie ekipa z Wroclawia bo samemu tak jakos srednio. Na dzien obecny termin mi pasuje. Quote
+Mosznir Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Nie wiem czy my nie wybierzemy się tam, chociaż pewnie skoro w tym samym terminie jest Event we Wrocławiu to nie ma innych chętnych z Polski ? Quote
+RobertPL Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Nie wiem czy my nie wybierzemy się tam, chociaż pewnie skoro w tym samym terminie jest Event we Wrocławiu to nie ma innych chętnych z Polski ? Jeżeli uda mi się do tego czasu zakończyć temat studiów i będziemy na spotkaniu wrocławskim, z chęcią wybierzemy się na Śnieżnik. Myślę, że w połowie marca będę wiedział coś więcej. Quote
+Mosznir Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 (edited) EDIT Niestety już nieaktualne :/ raczej na 99 % nie będzie mnie na obu eventach ;/ Edited February 20, 2011 by Mosznir Quote
+Spider Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Robert, ale i Wrocław i Śnieżnik będzie w ten sam dzień. Quote
+RobertPL Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Robert, ale i Wrocław i Śnieżnik będzie w ten sam dzień. Zakładałem, że do 17 Śnieżnik, później Wrocław. Jak będzie opis spotkania we Wrocławiu, wszystko się wyjaśni. Quote
+RobertPL Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Czy ktoś z Was ma w planach spotkanie na Śnieżniku a później powrót na 18.00 do Wrocławia? Quote
+Spider Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Kolejna edycja eventu: http://coord.info/GC38WQQ Wiem, że trochę osób się wybiera (ronja, okorzec, kociruch, miklobit). Ja również zamierzam się pojawić Mam w samochodzie dwa wolne miejsca więc jak ktoś z Wrocławia jest chętny to proszę pisać na priv. Quote
+ronija Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Fajnie, że Piotrowi udało się namówić ekipę z Wrocka. Z Poznania nie będzie nikogo poza mną. A że czuję się lekko w obowiązku (jako współsprawca zamieszania - pozytywnego) to informuję, że specjalnie na tę okazję wymyśliliśmy niespodziankę. Kto będzie, ten zobaczy Pzdr, Wojtek Quote
+Spider Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 (edited) No i po Evencie... Z Polski wybrało kilkanaście osób, ale z powodu ciężkich warunków na szlaku, na Event dotarły tylko 4 osoby: ja, duellis, stachob (wcześniej stanl79) i koleżanka organizatora mieszkająca w Czechach. Event był ekspresowy niczym flash mob. Ja byłem ok. 13:10. Szybka wymiana TB. O 13:30 było pamiątkowe zdjęcie i parę minut później na Śnieżniku zostało kilka osób... Pozostałe osoby niestety do 14:00 nie zdążyły dojść na Śnieżnik... Czechów natomiast było bardzo dużo, na pewno więcej niż 30 osób. Edited March 24, 2012 by Spider Quote
+miklobit Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 (edited) ...na Event dotarły tylko 4 osoby: ... Na szczęście organizatorzy nie zwinęli się tak szybko jak przedpiśca, więc w eventowym logbooku będzie więcej polskich wpisów . Pozdrowienia dla wszystkich którzy dotarli spóźnieni, bo pogoda na górze ( bardzo ciepło , słonecznie i bezwietrznie ) pozwoliła posiedzieć znacznie dłużej niż przewidzianą godzinę. Edited March 25, 2012 by miklobit Quote
+ronija Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Wlazłem, ale z godzinnym opóźnieniem. Tak, jak pisze Spider, impreza na górze skończyła się szybko. Jak na warunki pogodowe na górze chyba stanowczo za szybko Poza tym rewelacja ! Świetna pogoda, piękne okoliczności przyrody, oderwanie się od codzienności. Dzięki za spotkania, foty, coiny. Szkoda, że moje zostały w Polsce (poza kilkoma, które wymieniłem z buszującymi po naszej stronie keszerami z Czech). Warto było się wyrwać. Quote
+Spider Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Zdjęcie: CWG: Logbook: http://gcnikita.sweb.cz/geocaching/Event_Kralicak_2012/JK_Logbook_2012.pdf Quote
+Thathanka Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Przyciagnela moja uwage pieczatka pod ta z napisem 'Gyganti'. Oj, niegrzeczni! Quote
+ronija Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 To jeszcze dorzucę naszego coina, specjalnie przygotowanego na imprezę Quote
+Spider Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Kolejna edycja eventu: Jarni Kralicak / Wiosenny Snieznik 2013 Quote
+ronija Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Nowe "króliczki" są już gotowe Będziemy z kociruchem rozdawać na trasie, a jak wdrapiemy się na czas na górkę, to i tam. Quote
+Spider Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Właśnie miałem pytać o króliczki Mam nadzieję że tym razem wszyscy zdążą dotrzeć, ale na wszelki wypadek proponuję wcześniej wyruszyć na Śnieżnik Quote
+ronija Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 ... ale na wszelki wypadek proponuję wcześniej wyruszyć na Śnieżnik Niezwykle trudno będzie zrezygnować z odprawienia rytualnych obrzędów wieczór wcześniej Ta atmosfera tajemniczej więzi .... Quote
+Spider Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 W imieniu organizatora zapraszam na kolejną edycję eventu Wiosenny Śnieżnik: http://coord.info/GC4WB9T Quote
+Plomba Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 (edited) Postaramy się wybrać na Śnieżnik w tym terminie, razem z plombi. Może przyniesiemy szczęście i wszyscy będziemy mogli się cieszyć dobrą widocznością - np. na Ślężę i Śnieżkę... Edited January 26, 2014 by Plomba Quote
+ronija Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Tak, tak. Bardzo przyjemna impreza Termin już "zabukowany", Króliczki się robią. Do zobaczenia - oby na górze Quote
+Plomba Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 No i przynieśliśmy szczęście, bo pogoda była bardzo dobra i widoczność wspaniała - jak w czerwcu. Bardzo miłe spotkanie ze znajomymi oraz zawarte nowe znajomości. Quote
Recommended Posts