Jump to content

Event: Wiosenny Snieznik

Spider

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy my nie wybierzemy się tam, chociaż pewnie skoro w tym samym terminie jest Event we Wrocławiu to nie ma innych chętnych z Polski ? :)

Jeżeli uda mi się do tego czasu zakończyć temat studiów i będziemy na spotkaniu wrocławskim, z chęcią wybierzemy się na Śnieżnik. Myślę, że w połowie marca będę wiedział coś więcej.

Posted

Robert, ale i Wrocław i Śnieżnik będzie w ten sam dzień.

Zakładałem, że do 17 Śnieżnik, później Wrocław. Jak będzie opis spotkania we Wrocławiu, wszystko się wyjaśni.

Posted

Kolejna edycja eventu: http://coord.info/GC38WQQ

Wiem, że trochę osób się wybiera (ronja, okorzec, kociruch, miklobit). Ja również zamierzam się pojawić :D Mam w samochodzie dwa wolne miejsca więc jak ktoś z Wrocławia jest chętny to proszę pisać na priv.

Posted

Fajnie, że Piotrowi udało się namówić ekipę z Wrocka. Z Poznania nie będzie nikogo poza mną. A że czuję się lekko w obowiązku (jako współsprawca zamieszania - pozytywnego) to informuję, że specjalnie na tę okazję wymyśliliśmy niespodziankę. Kto będzie, ten zobaczy :) Pzdr, Wojtek

Posted (edited)

No i po Evencie... Z Polski wybrało kilkanaście osób, ale z powodu ciężkich warunków na szlaku, na Event dotarły tylko 4 osoby: ja, duellis, stachob (wcześniej stanl79) i koleżanka organizatora mieszkająca w Czechach. Event był ekspresowy niczym flash mob. Ja byłem ok. 13:10. Szybka wymiana TB. O 13:30 było pamiątkowe zdjęcie i parę minut później na Śnieżniku zostało kilka osób... Pozostałe osoby niestety do 14:00 nie zdążyły dojść na Śnieżnik... Czechów natomiast było bardzo dużo, na pewno więcej niż 30 osób.

Edited by Spider
Posted (edited)

...na Event dotarły tylko 4 osoby: ...

Na szczęście organizatorzy nie zwinęli się tak szybko jak przedpiśca, więc w eventowym logbooku będzie więcej polskich wpisów :).

Pozdrowienia dla wszystkich którzy dotarli spóźnieni, bo pogoda na górze ( bardzo ciepło , słonecznie i bezwietrznie ) pozwoliła posiedzieć znacznie dłużej niż przewidzianą godzinę.

Edited by miklobit
Posted

Wlazłem, ale z godzinnym opóźnieniem. Tak, jak pisze Spider, impreza na górze skończyła się szybko. Jak na warunki pogodowe na górze chyba stanowczo za szybko :( Poza tym rewelacja ! Świetna pogoda, piękne okoliczności przyrody, oderwanie się od codzienności. Dzięki za spotkania, foty, coiny. Szkoda, że moje zostały w Polsce (poza kilkoma, które wymieniłem z buszującymi po naszej stronie keszerami z Czech). Warto było się wyrwać.

Posted

Właśnie miałem pytać o króliczki :D Mam nadzieję że tym razem wszyscy zdążą dotrzeć, ale na wszelki wypadek proponuję wcześniej wyruszyć na Śnieżnik ;)

Posted
... ale na wszelki wypadek proponuję wcześniej wyruszyć na Śnieżnik ;)

Niezwykle trudno będzie zrezygnować z odprawienia rytualnych obrzędów wieczór wcześniej ;) Ta atmosfera tajemniczej więzi .... :)

Posted (edited)

Postaramy się wybrać na Śnieżnik w tym terminie, razem z plombi. Może przyniesiemy szczęście i wszyscy będziemy mogli się cieszyć dobrą widocznością - np. na Ślężę i Śnieżkę...

Edited by Plomba
Posted

No i przynieśliśmy szczęście, bo pogoda była bardzo dobra i widoczność wspaniała - jak w czerwcu.

Bardzo miłe spotkanie ze znajomymi oraz zawarte nowe znajomości.

www.abditus.eu_2014.03.22_Widok_na_Snieznik_ze_Sredniaka.jpg