taska Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Nem tudom, láttátok-e, de a premium felhasználóknak van egy joga, hogy 10 megtalált ládánként egyet értékelhetnek (kap egy értékelési pontot). Nekem eléggé tetszik ez az opció... Viszont ami nem tetszik, hogy jelenleg az ország legjobb ládája egy virtuális. Csináljunk ezzel valamit. Vannak azért itt jó rejtések, vagy szép helyek, ne hagyjuk ezt így! Quote Link to comment
+bgecco Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Nem tudom, láttátok-e, de a premium felhasználóknak van egy joga, hogy 10 megtalált ládánként egyet értékelhetnek (kap egy értékelési pontot). Nekem eléggé tetszik ez az opció... Viszont ami nem tetszik, hogy jelenleg az ország legjobb ládája egy virtuális. Csináljunk ezzel valamit. Vannak azért itt jó rejtések, vagy szép helyek, ne hagyjuk ezt így! No és melyik a legjobb láda? Lehet külön statisztikát lekérni a kapott szavazatok alapján? Quote Link to comment
taska Posted December 25, 2010 Author Share Posted December 25, 2010 No és melyik a legjobb láda? Lehet külön statisztikát lekérni a kapott szavazatok alapján? Ha lekéred a hazai ládák listáját, és ott a kedvencek ikonra kattintasz, kiadja a legtöbb szavazatot kapott csészéket... Próbáld ki. Quote Link to comment
+BiharyG Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Viszont ami nem tetszik, hogy jelenleg az ország legjobb ládája egy virtuális. Csináljunk ezzel valamit. Vannak azért itt jó rejtések, vagy szép helyek, ne hagyjuk ezt így! Szerintem nagyon új még ez a dolog, erősen alakul majd. Ha pár hónap múlva is ugyanez lesz az állás, akkor majd ráérünk gondolkodni, hogy mit hibáztunk Quote Link to comment
taska Posted December 25, 2010 Author Share Posted December 25, 2010 Ha lekéred a hazai ládák listáját, és ott a kedvencek ikonra kattintasz, kiadja a legtöbb szavazatot kapott csészéket... Próbáld ki. http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?country_id=92&sortdir=desc&sort=fav Íme a link, ezzel arra an szűrve a hazai ládaállomány... Quote Link to comment
+ramgab Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?country_id=92&sortdir=desc&sort=fav Íme a link, ezzel arra an szűrve a hazai ládaállomány... Mezei membereknek nem működik a sorbarendezés. Melyik ládáról van szó? Ne csigázzatok ! Quote Link to comment
+ramgab Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Mezei membereknek nem működik a sorbarendezés. Melyik ládáról van szó? Ne csigázzatok ! CSak nem a "View from Gellért hill" ? Quote Link to comment
Big_G. Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Mezei membereknek nem működik a sorbarendezés. Melyik ládáról van szó? Ne csigázzatok ! CSak nem a "View from Gellért hill" ? De az, 10 ponttal. Hero's Square (GC1RDHN) a második, nyolccal. Quote Link to comment
+bgecco Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Ha lekéred a hazai ládák listáját, és ott a kedvencek ikonra kattintasz, kiadja a legtöbb szavazatot kapott csészéket... Próbáld ki. http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?country_id=92&sortdir=desc&sort=fav Íme a link, ezzel arra an szűrve a hazai ládaállomány... Ez nem teljesen tükrözi egy láda milyenségét. Pl egy olyan láda, ami nem olyan frekventált helyen van azt kevesebb kesser keresi, így kevesebben tudnak rá szavazni. Többet mondana pl egy olyan mutató, hogy szavazat/megtalálás. És az sem tiszta, hogy mire is kell szavazni. A View from Gellért hill-nél a helyre szavaznak a kesserek a Francia intézetnél meg a rejtésre. Ez nem összehasonlítható. A gc.hu szavazati rendszere többet elmond a ládáról. Quote Link to comment
Recommended Posts