+ru.beus Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Mam problem z zakwalifikowaniem pewnego miejsca jako publicznego/prywatnego. Działka na której stoi zrujnowany budynek z ciekawą historią jest własnością państwowej uczelni wyższej. Teren jest częściowo ogrodzony, ale każdy może sobie tam swobodnie wejść o każdej porze dnia i nocy. Czy można go traktować jako publiczny, czy też odpuścić sobie zakładanie skrzynki przy obiekcie i umiejscowić ją gdzieś w pobliżu i tylko w opisie dać informacje o miejscu ? Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Wedlug mnie mozesz zalozyc gdzies na terenie tej posesji skoro kazdy moze tam wejsc i teren nie jest calkowicie ogrodzony. Uwazam takze ze Twoj "Bialy domek" jest juz na dzialce prywatnej i sieganie tam moze przysporzyc komus klopotow. Quote Link to comment
+Spider Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Uważam, że możesz tam założyć skrytkę Quote Link to comment
toczygroszek Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Chyba najlpiej zrobisz, jak spytasz reviewera. Quote Link to comment
+ru.beus Posted December 23, 2010 Author Share Posted December 23, 2010 (edited) Uwazam takze ze Twoj "Bialy domek" jest juz na dzialce prywatnej i sieganie tam moze przysporzyc komus klopotow. Dlatego ta skrzynka po świętach zostanie przeniesiona w neutralne, ogólnodostępne miejsce, tylko muszę maskowanie dorobić odpowiednie. Edited December 23, 2010 by ru.beus Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Dzieki Ru.beus, nie tylko za przeniesienie tej skrzynki ale za wszystkie Twoje warszawskie, (zaluje tylko ze zgrywalem informacje w piatek a w sobote i niedziele doszlo chyba 8 Twoich nowych, wiec pewnie nastepnym razem) Quote Link to comment
+ru.beus Posted December 23, 2010 Author Share Posted December 23, 2010 Dzieki Ru.beus, nie tylko za przeniesienie tej skrzynki ale za wszystkie Twoje warszawskie, (zaluje tylko ze zgrywalem informacje w piatek a w sobote i niedziele doszlo chyba 8 Twoich nowych, wiec pewnie nastepnym razem) Bardzo mi miło :-) Skrzynek będzie jeszcze trochę - również pod Warszawą, na terenie gminy Konstancin-Jeziorna i być może w Piasecznie. Znam sporo fajnych miejscówek na południu aglomeracji Warszawskiej z wypadów fotograficznych, czekających tylko na to aby tam założyć skrzynkę :-) W najbliższym czasie planuję serię skrzynek związanych z przystankami kolejki wilanowskiej - 2 lokalizacje już mam, tylko bez informacji o stacjach w pobliżu, 2 kolejne są na różnym etapie szykowania - może się wyrobię z nimi jeszcze przed nowym rokiem. Przed nowym rokiem postaram się jeszcze opublikować 1 skrzynkę czekającą na przesunięcie/modyfikację zgodną z wymogami GC, Jeszcze jedna jest ukryta od końca listopada, ale czeka z publikacją na wiosnę - zima mnie nieco zaskoczyła. A jak zejdą śniegi - ofensywa z multikiem z motywem krzyży przydrożnych wzdłuż Przyczółkowej. chyba wolę zakładać niż szukać :-p Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Jak bede tylko w Warszawie kolejnym razem to nieomieszkam, zobaczyc co nowego zalozyles. Ja ostatnio zalozylem 2 w Ogrodzie Saskim (troche tak z przypadku nie bardzo mialem przygotowany log itd), i dziwie sie ze tak dlugo nikt tam nic nie zalozyl. Quote Link to comment
Recommended Posts