+Thathanka Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Zaproponowałem międzynarodowego suwenira dla miast hanzeatyckich. W Polsce dotyczy to miast: Wrocław, Gdańsk, Elbląg, Kraków, Toruń. Jeśli komuś podoba się pomysł, proszę o głos: http://feedback.geocaching.com/forums/8071...venir?ref=title Quote Link to comment
+Spider Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Pomysł ciekawy, ale za bardzo nie wiem jak Groundspeak miałby to wprowadzić. Dla niektórych europejskich miast, jak np. Berlin są wprowadzone na GC odpowiednie prowincje i tu nie ma problemu. Dla miast polskich takich rzeczy nie ma i tu może być problem z rozpoznaniem czy skrytka jest w danym mieście czy nie. Quote Link to comment
+Thathanka Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Pomysł ciekawy, ale za bardzo nie wiem jak Groundspeak miałby to wprowadzić. Ja też nie wiem, bo i skąd? Wychodzę z założenia, że jak są chęci, to nie ma rzeczy niemożliwych. Quote Link to comment
toczygroszek Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Technicznie jest do zrobienia - wystarczy ustawić współrzędne w centrum miasta i jakiś promień, np 5 km, w obrębie którego skrytki będą zaliczone do suwenira. Ale jest to więcej babrania się niż w przypadku określonej prowincji czy daty. W sumie fajne by było, gdyby użytkownicy mogli sami generować suweniry, oczywiście z jakimś limitem - np 1 suwenir na 10 założonych keszy. Quote Link to comment
zywcu Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 W sumie fajne by było, gdyby użytkownicy mogli sami generować suweniry, oczywiście z jakimś limitem - np 1 suwenir na 10 założonych keszy. Bardzo by było fajnie ale prędzej będzie 1 za 500$ Quote Link to comment
+Spider Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Żywcu, za 500$ to nie będzie chętnych, bo mało kto posiada takie małe nominały. Co innego za 500 000 $ Wtedy od razu bym sobie wygenerował. Quote Link to comment
zywcu Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Co innego za 500 000 $ Wtedy od razu bym sobie wygenerował. Za taką kasę, to Ci załatwię , czekam na przelew Quote Link to comment
toczygroszek Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 No i proszę: http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/1157981-allow-cachers-to-create-souvenirs-virtual-art-p?ref=title We're considering letting members of the community submit souvenirs in the future. Quote Link to comment
+Thathanka Posted December 23, 2010 Author Share Posted December 23, 2010 A już myślałem, że będę miał kogę w suwenirach. Quote Link to comment
Recommended Posts