+somloci Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Szeretném veletek megosztani a Somloci itthon! (GC2DWEQ) rövid kérdőíveztetésének eredményét. A kérdések inkább ötletek voltak, amelyekkel feldobhatnánk a ládázást, közösséget építhetnénk, stb. 1) CITO a közeli erdőségben - Nagykovácsi - Budakeszi és Páty közötti erdő - Páty és Biatorbágy között az M1 alatt - szívesen megyek - bárhol, ahol szemét van - Kamaraerdő - Határ út és József Attila lkpt. között, ahol a TB temető volt - Római-part - Népsziget - IV. kerület - XVIII. ker. Tünde utca - Helikopter lkpt. közötti Indián-domb 2) Havi fényképpályázat a fórumon - évszakok, érdekes helyszínek, emberek - állatok, növények, emberek, érzés - minden hónapban más témájú kép, lehessen szavazni rá, a győztes nyersen valamit - eggyel több okom lenne a gépet elővenni - igen, igen, igen, igen 3) Havi összeröffenés (esemény) - igen, igen, igen, igen, igen, igen - 3-4 havonta - külföldi ládázások beszámolói - igen, legyen fix időpont, mint Bécsben(ott minden hó 3. pénteke) 4) Közös túra (esemény) - évi 2-3 - igen, igen, igen - Alacsony-Tátra, Magas-Tátra, Fátra - egy próbát megér - borvidékek, túrák a történelmi Magyarország területére - power trail közös végigjárása - ezt különösen támogatom 5) Magyar geoérme tervezése - betyár, puli, gémeskút, pálinka - magyar micro geocoin (más európai országok mintájára) - rovásírás - agyagból kiégetve - igen, igen 6) egyéb - valami extrém január elsején Az eredmények ismeretében a kérdőíveztetést sikeresnek ítélem, a megfelelő következtetéseket pedig levonom. Quote Link to comment
+fa-peti Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Örömmel olvastam a felvetéseket, sajnálom, hogy munka miatt nem tudtam időben beérni a városba. A havi fotópályázatot támogatom nagyon . A közös túrák sem rosszak a power trail-ek biztos jók. Történelmi Mo. túrákra szívesen mennék - Felvidék, Kárpátalja, Erdély? Havi összeröffenés már érdekesebb, mert vmi olyasmi kell ami sok embernek jó. Olyat csinálni meg nehéz. A CITO az támogatnivaló, remélhetőleg megtisztulna a környék, de azért túlzásba ne vigyük, kell az FKF-nek is munka Na nekem így hirtelen ez jutott eszembe ha van vmi írok . Peti Quote Link to comment
+somloci Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 A CITO legyen a Rómain, aztán megyünk a Népszigetre, Csepelre, stb. Januárban valamikor? Mikor értek rá előreláthatólag? Hétköznap vagy hétvégén? Quote Link to comment
+R.Guszty Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 A CITO legyen a Rómain, aztán megyünk a Népszigetre, Csepelre, stb. Januárban valamikor? Mikor értek rá előreláthatólag? Hétköznap vagy hétvégén? Gyanítom, hogy a legtöbben - dolgozó ember lévén - hétvégén érünk rá, viszont CITO-t inkább kicsit melegebb időben rendeznék, már csak azért is, mert nehéz a szemetet kikaparni a fagyott földből. Quote Link to comment
taska Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Gyanítom, hogy a legtöbben - dolgozó ember lévén - hétvégén érünk rá, viszont CITO-t inkább kicsit melegebb időben rendeznék, már csak azért is, mert nehéz a szemetet kikaparni a fagyott földből. Minden csak a megfelelő mennyiségű pálinkán múlik 5/5 CITO! Quote Link to comment
+somloci Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 Minden csak a megfelelő mennyiségű pálinkán múlik 5/5 CITO! ...hozzatok szemeteszsákot és lélekmelegítőt, mert fűtés nem lesz... Quote Link to comment
+somloci Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 Havi összeröffenés (esemény) - igen, igen, igen, igen, igen, igen - 3-4 havonta - külföldi ládázások beszámolói - igen, legyen fix időpont, mint Bécsben(ott minden hó 3. pénteke) Geosör Budapest Jertek! Quote Link to comment
izsolt Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 (edited) Geosör Budapest Jertek! ez a vízipipa meg nemdohányzó terem ez hogy lesz? a gyüli a nemdohányzóban lesz és aki szippantani akar átfárad a pipás részlegbe? Edited December 16, 2010 by izsolt Quote Link to comment
+somloci Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 ez a vízipipa meg nemdohányzó terem ez hogy lesz? a gyüli a nemdohányzóban lesz és aki szippantani akar átfárad a pipás részlegbe? A két rész nincs elválasztva egymástól, csupán egy boltív vana kettő között, illetve van egy erős elszívó a nemdohányzó részen. Én nem szívok semmit de biztosan lesz, aki kipróbálná, a tulaj szír, gondolom, onnan szerzi a dohányt. Quote Link to comment
+ramgab Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Laci 23.-án bejelentett egy ládát és meg is jelent. Én 22.-én jelentettem be egyet oszt semmi. ??? Quote Link to comment
taska Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Más, arra gondoltam, hogy felpezsdítsük egy kicsit a haza (pesti) életet, illetve, hogy nekem is legyen végre mit keresni, mi lenne, ha jan. 1-re csinálnánk egy nagy közös FTF vadászatot józanodásképp. Persze ehhez kellenek ládák is. Szóval megbeszélem Horsttal, hogy állítsa be az automatikus megjelenítőt - ehhez 24 órával a megjelenés előtt el kell indítani - így neki nem kell vele foglalkozni. Előtte leellenőrzi, hogy minden rendbe legyen, aztán a többi megy magától. Sóval azt kellene tenni, hogy aki érez egy kis indíttatást magában, rejtsen el egy csészét a városban. Jelentse be legkésőbb 30-a estig, hogy Horst le tudja ellenőrizni,és ha gond van vele, akkor legyen idő javítani. Én megbeszélem a jóemberrel, hogy állítsa mondjuk jan. 1. 8:00-ra az időzítőt - csak hogy nehezítsünk a fiatalok dolgán . Aztán indulhat a móka. - fontos, hogy ide ne jelentsd be rejtési szándékod, csak pupsino tudhat róla - én se (akárhogy is kérlek ) - a bejelentéskor írj egy 'FTF hunting - 2011.01.01' reviewer note-ot - ha valamelyik sorozatba szeretnél rejteni, kérj számot a sorozatfelelőstől - ha Horst valami problémát talál, igyekezz kijavítani, hogy ne csússzon a dolog Más nem jut eszembe. Rengeteg hely van még az országban! Rajtunk múlik, mennyi munkát adunk a moderátornak Quote Link to comment
+somloci Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 A fényképpályázathoz: A Year in Photographs ...the 2010 photo comp winners... Időm nem volt még egy rendes kiírást készíteni. Bocs. Quote Link to comment
Recommended Posts