+Spider Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Skoro zdecydowaliśmy się na nowego coina to nie widzę sensu pisania kto ile kupi dopóki nie znajdzie się osoba która go zaprojektuje... Quote
+Spider Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 To już zostało ustalone. Teraz potrzeba jest osoba która go zrobi. Quote
+soolash Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 To już zostało ustalone. Teraz potrzeba jest osoba która go zrobi. To Thathanka się jeszcze nie zgłosił? Quote
+Spider Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Z tego co mi wiadomo to nie ma niestety czasu. Quote
+Thathanka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Milo mi, ze ktos o mnie pamieta i uznaje, ze moglbym byc przydatny. Spojrzcie na moja liste ostatnich znalezien, a przekonacie sie ile mam czasu na geocaching. Quote
+y_a_h_oo Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Witam! Grafik ze mnie d..., ale jak sie sam nie wezme za robote, to nie wiem kiedy (czy) sie doczekam nowego GCPL. Czy moge poprosic poprzedniego tworce o podeslanie mi wzoru poprzednio wykonanego coina, tak, abysmy mieli ten sam wzor i awers, a jedynie rewers nowy. Domyslam sie, ze raczej bedzie to grafika wektorowa. Oczywiscie wynik mojego dlubania przekaze do weryfikacji "Wysokiej Komisji ds. GCPL". Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts