+kedzik Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 pomyscie co mam ja albo Nemrodek, coiny czekaja w domu a my sobie mozemy tlyko myslec kiedy by je tu odebrac, a nie ma kiedy... trzeba skarby zbierac hihi!! Quote Link to comment
+soolash Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 @soolash: to jest dobry powód do mini evenciku w Trójmieście, aby obejrzeć GeoCoiny co Ty na to? może wiosenne rozpoczęcie sezonu Mnie nie trzeba długo namawiać...poszło na priva :-). Quote Link to comment
toczygroszek Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 potwierdzam, że do mnie przyszły, więc wyślę je też i Hubalowi. Quote Link to comment
+Spider Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 Super Czyli wychodzi na to że wszyscy otrzymali już coiny Czy ktoś wie co się dzieje z ejohexteam ? Quote Link to comment
toczygroszek Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Super Czyli wychodzi na to że wszyscy otrzymali już coiny Czy ktoś wie co się dzieje z ejohexteam ? Pochłonięci sprawami rodzinnymi, akurat wczoraj do nich dzwoniłem, a dziś dostałem maila od Hexona. Poprosiłem go, żeby się do Ciebie odezwał w sprawie coinów. Quote Link to comment
+soolash Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 W czasie wczorajszego świętowania Patryka mieliśmy okazję zobaczyć i nawet dotknąć coina - to dzięki uprzejmości kolegi Maliniaka... Bez dwóch zdań - jest kapitalny! Wszystkim "zamieszanym" w pomysł, projekt i realizację serdeczne Bóg zapłać. Dobra robota! Quote Link to comment
+Spider Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 Po wrzuceniu informacji o wrocławskim evencie na czeskie forum: http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=17989 coiny sprzedają się jak ciepłe bułeczki Już niewiele mi ich zostało... Chyba za jakiś czas trzeba będzie zamówić drugą partię Quote Link to comment
zywcu Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Chyba za jakiś czas trzeba będzie zamówić drugą partię A może jakiś nowy projekt ? Quote Link to comment
+M&S Team Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Chyba za jakiś czas trzeba będzie zamówić drugą partię A może jakiś nowy projekt ? Ponieważ wg nas obecne wyszły rewelacyjnie ( tu podziękowania dla wszystkich - ŚWIETNA robota )to nieważne czy teraz czy w przyszłości myślimy że warto by pozostać przy kształcie i rewersie a zmienić tylko awers - np na żubra Quote Link to comment
+Thathanka Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 myślimy że warto by pozostać przy kształcie i rewersie a zmienić tylko awers - np na żubra Fajna byłaby seria regionalna: Małopolska, Mazowsze, Podlasie, Pomorze, itd. Quote Link to comment
toczygroszek Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 myślimy że warto by pozostać przy kształcie i rewersie a zmienić tylko awers - np na żubra Fajna byłaby seria regionalna: Małopolska, Mazowsze, Podlasie, Pomorze, itd. I mając całą kolekcję układałyby się w mapę Polski - to byłby czad! Quote Link to comment
+woytas Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Wstepnie zamawiam jeden komplet Quote Link to comment
+lukaszpla Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Czy można jeszcze zamówić coina!! Quote Link to comment
+Spider Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 Niestety wczoraj na evencie sprzedały się wszystkie. Więc ja już nie mam nic. Ale może mieć Sebastian_, więc proponuję się z nim skontaktować. Quote Link to comment
sebastian_ Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Hej, Od samego początku pisałem, że coiny nie są na sprzedaż. Podzielę się nimi chętnie. Pierwsze już wędrują do kolegi z Kanady Pozdrawiam serdecznie - Sebek. Quote Link to comment
+HighlanderPL Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Spieszę donieść że stałem się dzisiaj szczęśliwym posiadaczem Polskiego Geocoina Podziękowania dla siostry Formici za bezpośredni transport z Eventu. Uznanie dla projektanta i wykonawcy (waga coina wzbudza szacunek). Dzięki Spider za koordynację całości! Quote Link to comment
+swapgirly Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Oh ja też bym chciała, dajcie proszę znac gdy znów będą dostępne. Quote Link to comment
zywcu Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Dziś sprawdzałem, tu http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC2QR90 jeszcze jeden jest - wystarczy wymienić (jest niezarejestrowany) na jakiś fant... Quote Link to comment
+swapgirly Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Dziś sprawdzałem, tu http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC2QR90 jeszcze jeden jest - wystarczy wymienić (jest niezarejestrowany) na jakiś fant... W tej skrzynce? Trochę daleko dla mnie:) Quote Link to comment
+Spider Posted May 13, 2011 Author Share Posted May 13, 2011 (edited) Chciałbym się pochwalić, że kilka dni temu Polski Geocoin dotarł pocztą do siedziby Groundspeaka (jako prezent niespodzianka) i wywołał miłe zaskoczenie Edited May 13, 2011 by SpiderPL Quote Link to comment
+keymanPL Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 (edited) Chciałbym się pochwalić, że kilka dni temu Polski Geocoin dotarł pocztą do siedziby Groundspeaka (jako prezent niespodzianka) i wywołał miłe zaskoczenie Gratuluje fajnego pomysłu! Na pewno było to miłe zaskoczenie dla nich Ja się podłącze do tematu i napisze o niemiłej sprawie gdyż "lista chętnych na Polskiego Geocoina" się wciąż powiększa. Niedawno miałem przyjemność przenieść coina z południa na tereny 3miejskie i schowałem go w pewnej skrzynce. Skrzynka ta została odnaleziona po niespełna tygodniu a informacja o wyjęciu coina nie pojawiła się. Po wizycie w miejscu ukrycia okazało się że coin zniknął Znalazca i prawdopodobny nowy właściciel naszej pięknej monety nie odpowiada na maile i sytuacja jest "patowa"... Edited May 16, 2011 by keymanPL Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Witam, o ile zapisy aktualne to biorę 5 szt. Quote Link to comment
+wantsky Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 ja bym chętnie wziął 5 sztuk przy następnym zamówieniu Quote Link to comment
zywcu Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 We wskazanym wcześniej keszu są trzy sztuki na wymianę. Quote Link to comment
+wantsky Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 We wskazanym wcześniej keszu są trzy sztuki na wymianę. wszystko ekstra, ale ja do Opola mam daleko i chwilowo się nie wybieram Quote Link to comment
+Spider Posted November 29, 2011 Author Share Posted November 29, 2011 Projekt już mamy: Wstępną wycenę również: http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php...t&p=4537661 A ten wątek służy zamawianiu Geocoinów. Każdą osobę która jest zainteresowana proszę o podanie ile Geocoinów chce kupić. Czyli np. "Spider: 3 szt" Odświeżam temat, bo chciałbym zamówić kolejną partię polskich coinów Przez ostatni rok przybyło nowych twarzy więc zapewne znajdą się chętni. Generalnie chodzi o wyprodukowanie kolejnych 200-300 coinów. Jeszcze nic nie pisałem do producenta w sprawie cen ale sądzę że będą podobne to tych sprzed roku (można je znaleźć na forum). Tak więc jeśli są chętni to proszę stworzenie dopisywanie w tym wątku Chyba, że produkujemy coś nowego? Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Odświeżam temat, bo chciałbym zamówić kolejną partię polskich coinów Przez ostatni rok przybyło nowych twarzy więc zapewne znajdą się chętni. Generalnie chodzi o wyprodukowanie kolejnych 200-300 coinów. Jeszcze nic nie pisałem do producenta w sprawie cen ale sądzę że będą podobne to tych sprzed roku (można je znaleźć na forum). Tak więc jeśli są chętni to proszę stworzenie dopisywanie w tym wątku Chyba, że produkujemy coś nowego? Szybka pilka - jakbys zamawial, to ja tak z 5szt moge zamowic. Polski GC, ktorego dostalem od Ru.Bubeusa odwiedzil juz Czechy (byl nawet na evencie) i Wegry, i wszystkim sie podobal Quote Link to comment
zywcu Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Chyba, że produkujemy coś nowego? Zdecydowane za nową produkcją, starej jeszcze trochę chcę puścić... Quote Link to comment
+Spider Posted November 30, 2011 Author Share Posted November 30, 2011 To może Żubr? Quote Link to comment
+Maliniak Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 a może w projekcie GCPL dodać jakiś mały element oznaczający drugą edycję - nie wiem czy to jest możliwe, aby GC z pod tego samego znaczka, czy tam nazwy lekko się od siebie różniły Quote Link to comment
+QVIXOTE Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 A możne pomyśleć o całej serii - ten sam kształt tylko na rewersie inny obrazek kojarzący się z Polską - ot choćby Żubr, Wawel, Toruń, Kopernik, Skłodowska, itd... dwa lub trzy coiny w roku ? Quote Link to comment
+woytas Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Woytas wezmie 3 sztuki - z zuberkiem jak najbardziej Quote Link to comment
+elales Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Ja głosuję za Skłodowską Quote Link to comment
X2_Team Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 "...Sejm ustanowił rok 2012 Rokiem Janusza Korczaka, Józefa Ignacego Kraszewskiego i ks. Piotra Skargi..." - może idźmy tym tropem? Quote Link to comment
+Spider Posted November 30, 2011 Author Share Posted November 30, 2011 Pamiętajcie, że oprócz czarnego i białego mamy do dyspozycji tylko 4 kolory więc wzór musi być prosty. Quote Link to comment
+soolash Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 "...Sejm ustanowił rok 2012 Rokiem Janusza Korczaka, Józefa Ignacego Kraszewskiego i ks. Piotra Skargi..." - może idźmy tym tropem? Ja bym tropem naszego Sejmu nie szedł... Najwyższy Czas na Żubra! :-). Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Ja glosuje za zubrem - Krolem Puszczy. Tak jak napisalem wczesniej - 5 sztuk dla mnie, pls! ;-) Quote Link to comment
+Spider Posted November 30, 2011 Author Share Posted November 30, 2011 Można by było np. takiego żubra: wkomponować w las (jakieś drzewko obok itp). Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 A na żubrze niech siedzi Skłodowska i wszyscy będą zadowoleni Quote Link to comment
+RobertPL Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 To ja jeszcze poproszę w tym żubrze ujeżdzanym przez Skłodowską wymienić gębę żubra (łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje....) na gębę prezesa Grzegorza L. Quote Link to comment
zywcu Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Ja bym tropem naszego Sejmu nie szedł... Najwyższy Czas na Żubra! :-). Uśmiałem się i w pełni popieram! Quote Link to comment
+Thathanka Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 A na żubrze niech siedzi Skłodowska i wszyscy będą zadowoleni Albo odwrotnie - bedzie ciekawiej. Quote Link to comment
+ejohexteam Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Ja bym tropem naszego Sejmu nie szedł... Najwyższy Czas na Żubra! :-). Uśmiałem się i w pełni popieram! A może lepiej jak będzie pod Żubrem siedziała z głową do góry ? Quote Link to comment
+soolash Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 A może lepiej jak będzie pod Żubrem siedziała z głową do góry ? Na niebezpieczne ścieżki nas prowadzi ten... no... geocaching :-) Quote Link to comment
+swapgirly Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Przejrzałam archiwum ale nie wyznałam się jaka była ostateczna cena coina. Niemniej zapisuję się na 3 sztuki;) Quote Link to comment
+m2mPL Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 m2mPL - 5 sztuk Jak dla mnie może być bocian (poprzedniej edycji nie mam). Quote Link to comment
+esem Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Jeśli będzie nowy wzór - to się zapisuję (incl. Maliniak) na jakieś 5 - 10 szt. Quote Link to comment
+M&S Team Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Wstępnie na 5 żubrów reflektujemy Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Było nie było- ja tez 5 ... Quote Link to comment
toczygroszek Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Nowy wzór chętnie wezmę, co do starego, to jeszcze swoich nawet nie aktywowałem Quote Link to comment
Recommended Posts