Jump to content

Lista chętnych na Polskiego Geocoina

Spider

Recommended Posts

Posted

pomyscie co mam ja albo Nemrodek, coiny czekaja w domu a my sobie mozemy tlyko myslec kiedy by je tu odebrac, a nie ma kiedy... trzeba skarby zbierac hihi!!

Posted

@soolash:

to jest dobry powód do mini evenciku w Trójmieście, aby obejrzeć GeoCoiny B)

co Ty na to?

może wiosenne rozpoczęcie sezonu ;)

Mnie nie trzeba długo namawiać...poszło na priva :-).

Posted

Super :) Czyli wychodzi na to że wszyscy otrzymali już coiny :)

Czy ktoś wie co się dzieje z ejohexteam ?

Pochłonięci sprawami rodzinnymi, akurat wczoraj do nich dzwoniłem, a dziś dostałem maila od Hexona. Poprosiłem go, żeby się do Ciebie odezwał w sprawie coinów.

Posted

W czasie wczorajszego świętowania Patryka mieliśmy okazję zobaczyć i nawet dotknąć coina :)- to dzięki uprzejmości kolegi Maliniaka...

Bez dwóch zdań - jest kapitalny! Wszystkim "zamieszanym" w pomysł, projekt i realizację serdeczne Bóg zapłać.

Dobra robota!

Posted

Chyba za jakiś czas trzeba będzie zamówić drugą partię :D

A może jakiś nowy projekt ?

Ponieważ wg nas obecne wyszły rewelacyjnie ( tu podziękowania dla wszystkich - ŚWIETNA robota )to

nieważne czy teraz czy w przyszłości myślimy że warto by pozostać przy kształcie i rewersie a zmienić tylko awers - np na żubra :)

Posted
myślimy że warto by pozostać przy kształcie i rewersie a zmienić tylko awers - np na żubra :)

Fajna byłaby seria regionalna: Małopolska, Mazowsze, Podlasie, Pomorze, itd.

Posted
myślimy że warto by pozostać przy kształcie i rewersie a zmienić tylko awers - np na żubra :)

Fajna byłaby seria regionalna: Małopolska, Mazowsze, Podlasie, Pomorze, itd.

I mając całą kolekcję układałyby się w mapę Polski - to byłby czad!

Posted

Hej,

Od samego początku pisałem, że coiny nie są na sprzedaż. Podzielę się nimi chętnie. Pierwsze już wędrują do kolegi z Kanady :)

Pozdrawiam serdecznie - Sebek.

Posted

Spieszę donieść że stałem się dzisiaj szczęśliwym posiadaczem Polskiego Geocoina :) Podziękowania dla siostry Formici za bezpośredni transport z Eventu.

Uznanie dla projektanta i wykonawcy (waga coina wzbudza szacunek). Dzięki Spider za koordynację całości!

Posted (edited)

Chciałbym się pochwalić, że kilka dni temu Polski Geocoin dotarł pocztą do siedziby Groundspeaka (jako prezent niespodzianka) i wywołał miłe zaskoczenie :)

Edited by SpiderPL
Posted (edited)

Chciałbym się pochwalić, że kilka dni temu Polski Geocoin dotarł pocztą do siedziby Groundspeaka (jako prezent niespodzianka) i wywołał miłe zaskoczenie :)

Gratuluje fajnego pomysłu! Na pewno było to miłe zaskoczenie dla nich :)

Ja się podłącze do tematu i napisze o niemiłej sprawie gdyż "lista chętnych na Polskiego Geocoina" się wciąż powiększa.

Niedawno miałem przyjemność przenieść coina z południa na tereny 3miejskie i schowałem go w pewnej skrzynce. Skrzynka ta została odnaleziona po niespełna tygodniu a informacja o wyjęciu coina nie pojawiła się.

Po wizycie w miejscu ukrycia okazało się że coin zniknął :( Znalazca i prawdopodobny nowy właściciel naszej pięknej monety nie odpowiada na maile i sytuacja jest "patowa"...

Edited by keymanPL
Posted

Projekt już mamy:

75190349.png

Wstępną wycenę również: http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php...t&p=4537661

A ten wątek służy zamawianiu Geocoinów. Każdą osobę która jest zainteresowana proszę o podanie ile Geocoinów chce kupić. Czyli np. "Spider: 3 szt"

Odświeżam temat, bo chciałbym zamówić kolejną partię polskich coinów :D

Przez ostatni rok przybyło nowych twarzy więc zapewne znajdą się chętni. Generalnie chodzi o wyprodukowanie kolejnych 200-300 coinów. Jeszcze nic nie pisałem do producenta w sprawie cen ale sądzę że będą podobne to tych sprzed roku (można je znaleźć na forum). Tak więc jeśli są chętni to proszę stworzenie dopisywanie w tym wątku :D

6n03050f.jpg

6n03050b.jpg

Chyba, że produkujemy coś nowego? :blink:

Posted

Odświeżam temat, bo chciałbym zamówić kolejną partię polskich coinów :D

Przez ostatni rok przybyło nowych twarzy więc zapewne znajdą się chętni. Generalnie chodzi o wyprodukowanie kolejnych 200-300 coinów. Jeszcze nic nie pisałem do producenta w sprawie cen ale sądzę że będą podobne to tych sprzed roku (można je znaleźć na forum). Tak więc jeśli są chętni to proszę stworzenie dopisywanie w tym wątku :D

Chyba, że produkujemy coś nowego? :blink:

Szybka pilka - jakbys zamawial, to ja tak z 5szt moge zamowic.

Polski GC, ktorego dostalem od Ru.Bubeusa odwiedzil juz Czechy (byl nawet na evencie) i Wegry, i wszystkim sie podobal :)

Posted

a może w projekcie GCPL dodać jakiś mały element oznaczający drugą edycję - nie wiem czy to jest możliwe, aby GC z pod tego samego znaczka, czy tam nazwy lekko się od siebie różniły

Posted

A możne pomyśleć o całej serii - ten sam kształt tylko na rewersie inny obrazek kojarzący się z Polską - ot choćby Żubr, Wawel, Toruń, Kopernik, Skłodowska, itd... dwa lub trzy coiny w roku ?

Posted

"...Sejm ustanowił rok 2012 Rokiem Janusza Korczaka, Józefa Ignacego Kraszewskiego i ks. Piotra Skargi..." - może idźmy tym tropem?

Ja bym tropem naszego Sejmu nie szedł... Najwyższy Czas na Żubra! :-).

Posted

To ja jeszcze poproszę w tym żubrze ujeżdzanym przez Skłodowską wymienić gębę żubra (łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje....) na gębę prezesa Grzegorza L.

Posted

Ja bym tropem naszego Sejmu nie szedł... Najwyższy Czas na Żubra! :-).

Uśmiałem się i w pełni popieram!

A może lepiej jak będzie pod Żubrem siedziała z głową do góry ? :)