+somloci Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Nem tudom ki mennyire követi az eseményeket a magyar oldalon, ezért itt leírom mi történt. A szombaton lemondott az MGKE elnöke, Mr Zerge kapott bizalmat elnökként, és scele is bekerült az elnökségbe attibati mellé. Én már meg is tapasztaltam a változás szelét, így bizakodva tekintek a jövőbe. "Én már meg is tapasztaltam a változás szelét" - Ez mit jelent? Mi történt ilyen hamar veled? Ha nem haragszotok, új témát nyitottam neki, a hus dolgok talán nem tartoznak az OFF kategóriába. Ramgab, mit tapasztaltál? A comos népséget hogyan érinti a változás? Miért mondott le az elnök? Quote Link to comment
+ramgab Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Nem tudom ki mennyire követi az eseményeket a magyar oldalon, ezért itt leírom mi történt. A szombaton lemondott az MGKE elnöke, Mr Zerge kapott bizalmat elnökként, és scele is bekerült az elnökségbe attibati mellé. Én már meg is tapasztaltam a változás szelét, így bizakodva tekintek a jövőbe. "Én már meg is tapasztaltam a változás szelét" - Ez mit jelent? Mi történt ilyen hamar veled? Ha nem haragszotok, új témát nyitottam neki, a hus dolgok talán nem tartoznak az OFF kategóriába. Ramgab, mit tapasztaltál? A comos népséget hogyan érinti a változás? Miért mondott le az elnök? Akit érdekel, halgassa meg a georádiót a GG-n. Én is onnan vettem az infót, nem indokolta meg a döntést csak attibati feloolvasta a közgyűlésen a lemondó nyilatkozatot. Hogy mi történt arról egyelőre nem lenne tisztességes beszélni, de meg fogjátok tudni hamarosan. Quote Link to comment
+bgecco Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Nem tudom ki mennyire követi az eseményeket a magyar oldalon, ezért itt leírom mi történt. A szombaton lemondott az MGKE elnöke, Mr Zerge kapott bizalmat elnökként, és scele is bekerült az elnökségbe attibati mellé. Én már meg is tapasztaltam a változás szelét, így bizakodva tekintek a jövőbe. "Én már meg is tapasztaltam a változás szelét" - Ez mit jelent? Mi történt ilyen hamar veled? Ha nem haragszotok, új témát nyitottam neki, a hus dolgok talán nem tartoznak az OFF kategóriába. Ramgab, mit tapasztaltál? A comos népséget hogyan érinti a változás? Miért mondott le az elnök? Akit érdekel, halgassa meg a georádiót a GG-n. Én is onnan vettem az infót, nem indokolta meg a döntést csak attibati feloolvasta a közgyűlésen a lemondó nyilatkozatot. Hogy mi történt arról egyelőre nem lenne tisztességes beszélni, de meg fogjátok tudni hamarosan. Georádióóóóóóó? Hát az meg mi a rák? Quote Link to comment
+ramgab Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Georádióóóóóóó? Hát az meg mi a rák? http://gpsgames.hu/blog/magpet/108/georadio/ Quote Link to comment
+ramgab Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 (edited) Akit érdekel, halgassa meg a georádiót a GG-n. Én is onnan vettem az infót, nem indokolta meg a döntést csak attibati feloolvasta a közgyűlésen a lemondó nyilatkozatot. Hogy mi történt arról egyelőre nem lenne tisztességes beszélni, de meg fogjátok tudni hamarosan. Tehát az történt, hogy a lassan fél éve bejelentett ládámat, közzétették. Akinek megvolt logolhatja, csak kérlek várjátok meg az FTF-et és a szerencsés első utáni dátummal csináljátok ! Év végén készül egy statisztika, és a program az első logot veszi figyelembe. http://geocaching.hu/caches.geo?id=3331 Edited December 2, 2010 by ramgab Quote Link to comment
+szollosi73 Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Gratula a ládához! Nagyon klassz hely, nem értem miért nem mehetett eddig a .hu-n! Nekünk szeptemberben megvolt, de nem is figyeltük, hogy van jelszó a logbookban. Semmi baj, jövő nyáron megint megyünk Tihanyba, akkor levadásszuk! Quote Link to comment
scele Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Sziasztok! Nem nagyon találtam megfelelő topic-ot a kérdésemhez, így ide írom, hiszen a hu-n már megjelent ládáról lenne szó. eme láda: http://geocaching.hu/caches.geo?id=3400 Szóval bejelentettem itt is, de a modi arra hivatkozva nem engedte át, hogy biza messze lakok. Ez jogos. Válaszoltam neki, hogy Markt Piesting-ben laknak a rokonok akikhez ki szoktam látogatni (a hu-n ezért van a környéken olyan "sok" ládám), de mindenáron egy helyi kesser támogatását kéri. Na az meg nincs. Teendő? Mondjuk akkor se leszek rosszul, ha nem jelenik meg a csésze a com-on. Quote Link to comment
+somloci Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 Sziasztok! Nem nagyon találtam megfelelő topic-ot a kérdésemhez, így ide írom, hiszen a hu-n már megjelent ládáról lenne szó. eme láda: http://geocaching.hu/caches.geo?id=3400 Szóval bejelentettem itt is, de a modi arra hivatkozva nem engedte át, hogy biza messze lakok. Ez jogos. Válaszoltam neki, hogy Markt Piesting-ben laknak a rokonok akikhez ki szoktam látogatni (a hu-n ezért van a környéken olyan "sok" ládám), de mindenáron egy helyi kesser támogatását kéri. Na az meg nincs. Teendő? Mondjuk akkor se leszek rosszul, ha nem jelenik meg a csésze a com-on. Szia! Ha évente kétszer-háromszor meglátogatod a helyszínt, akkor szerintem tárgytalan az ellenőr kötözködése. Ha ritkábban jársz arra, akkor mondd, hogy gyakrabban. Azt nem értem, hogy a nem-ládász rokonok miért nem tudják azt megtenni, amit te is megtennél, a naplót cserélni, a szemetet kidobálni, ha nedves belül, akkor kitörölni. Ha azt nem írtad az ellenőrnek, hogy a rokonok is benne vannak a láda gondozásában, akkor talán az volt a gondja. Quote Link to comment
scele Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Sziasztok! Nem nagyon találtam megfelelő topic-ot a kérdésemhez, így ide írom, hiszen a hu-n már megjelent ládáról lenne szó. eme láda: http://geocaching.hu/caches.geo?id=3400 Szóval bejelentettem itt is, de a modi arra hivatkozva nem engedte át, hogy biza messze lakok. Ez jogos. Válaszoltam neki, hogy Markt Piesting-ben laknak a rokonok akikhez ki szoktam látogatni (a hu-n ezért van a környéken olyan "sok" ládám), de mindenáron egy helyi kesser támogatását kéri. Na az meg nincs. Teendő? Mondjuk akkor se leszek rosszul, ha nem jelenik meg a csésze a com-on. Szia! Ha évente kétszer-háromszor meglátogatod a helyszínt, akkor szerintem tárgytalan az ellenőr kötözködése. Ha ritkábban jársz arra, akkor mondd, hogy gyakrabban. Azt nem értem, hogy a nem-ládász rokonok miért nem tudják azt megtenni, amit te is megtennél, a naplót cserélni, a szemetet kidobálni, ha nedves belül, akkor kitörölni. Ha azt nem írtad az ellenőrnek, hogy a rokonok is benne vannak a láda gondozásában, akkor talán az volt a gondja. Pont ezt írtam neki, hogy évente többször kimegyek hozzájuk. Hogy miért nem tudják a rokonok megtenni nekem? Mert egyikük sem alkalmas arra, hogy megmássza ezt a hegyet. Erdőt még szerintem csak a tévében és autóból láttak. :-))) Quote Link to comment
+somloci Posted December 4, 2010 Author Share Posted December 4, 2010 Pont ezt írtam neki, hogy évente többször kimegyek hozzájuk. Hogy miért nem tudják a rokonok megtenni nekem? Mert egyikük sem alkalmas arra, hogy megmássza ezt a hegyet. Erdőt még szerintem csak a tévében és autóból láttak. :-))) Szerintem teljesen felesleges az akadékoskodása. Ha megér neked még egy levelet, írd meg neki, hogy a rokonok hetente járnak föl a hegyekbe és mindig meg szokták nézni a ládát. Nyilván ez nem fedi a valóságot, de ha tényleg rendben tartod a ládát, akkor ez az aprócska lódítás belefér. Quote Link to comment
+zakany Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Év végi geobeszélgetés és sörözés (gc HU) http://www.geocaching.hu/poi.geo?id=105880 Quote Link to comment
+BiharyG Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) Nincs itt valaki véletlen, akinek jó kapcsolata van valamilyen com-os adminnal? A hu-n én vagyok az adoptálható ládák felelőse, és most két olyan ládának lett új gazdája, amik be vannak jelentve a com-on is, de a régi gazdájuk teljesen kivonult a játékból, nem elérhető. Jó lenne itt is átadni az új tulajnak, ne haldokoljanak gazdátlanul... Edited January 10, 2011 by BiharyG Quote Link to comment
+placc Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) Nincs itt valaki véletlen, akinek jó kapcsolata van valamilyen com-os adminnal? TeamGBGA vagy placc Edited January 10, 2011 by placc Quote Link to comment
+BiharyG Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 TeamGBGA vagy placc Ha tudnál segíteni, jó lenne. Ezt a két ládát kellene átírni az új tulaj (skiccpausz) nevére: GCT16F és GCRHGY. Köszi! Quote Link to comment
+somloci Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 A megszüntetett ládát nem lehet örökbe adni. A másik esetében az a legjobb megoldás, ha az ellenőr (pupSino) megszünteti, aztán az új tulajdonos bejelenti újra. Ha a régi tulajdonos nem elérhető, akkor szerintem nincs más lehetőség. Quote Link to comment
+BiharyG Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Köszi. Írtam egy "Needs archived" logot hozzá, egyelőre magyarul... Quote Link to comment
+somloci Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 Tegnap - véletlenül - megtaláltam a Kilátószikla nevű, a hun már megszüntetett ládát. Az oldalon azt állították, hogy a láda eltávolításáról gondoskodtak, ellenben én a saját szememmel láttam annak ellenkezőjét. Írtam az üzemeltetőnek, egy-két keresetlen szóval kifejeztem nemtetszésemet. Fél órával később telefonon megkerestek s tudatták velem, hogy a rejtő kötelessége a láda eltávolítása. Egyfelől örülök, hogy ennyire szívükön viselik az ügyet, másfelől nem tetszik a tulajdonos nemtörődömsége. A comon kértem a láda megszüntetését. Quote Link to comment
+BiharyG Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Írtam az üzemeltetőnek, egy-két keresetlen szóval kifejeztem nemtetszésemet. Azért legalább kicsit keresgélhettél volna... Quote Link to comment
+szollosi73 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Sziasztok! A .hu-n a nevemre került egy láda, ami itt is fenn van. Ez lenne az: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?id=103287. Az lenne gondolom a célszerű, ha mindkét oldalon ugyan az lenne a láda tulaja, ezért érdekelne, hogy én tudom ezt kérni valakitől, hogy írja át a nevemre, vagy a régi tulajnak kellene ezt megoldani? Köszi előre is! Quote Link to comment
+ramgab Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 (edited) Sziasztok! A .hu-n a nevemre került egy láda, ami itt is fenn van. Ez lenne az: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?id=103287.'>http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?id=103287. Az lenne gondolom a célszerű, ha mindkét oldalon ugyan az lenne a láda tulaja, ezért érdekelne, hogy én tudom ezt kérni valakitől, hogy írja át a nevemre, vagy a régi tulajnak kellene ezt megoldani? Köszi előre is! http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?id=103287 Igen, a tulaj tudja átadni neked, tőle kérd ! Edited January 20, 2011 by ramgab Quote Link to comment
Recommended Posts