+Spider Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Dzisiaj, po 2,5 roku (!) korzystania z GC znalazłem nową funkcję, która zapewne była od zawsze Chodzi o powiększenie mapy na szerokość. Jest taki magiczny przycisk: Po jego kliknięciu mapa się rozszerza. Chyba jakiś ślepy byłem wcześniej, a post ten napisałem dla innych ślepców Quote Link to comment
+Maliniak Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 nie wiem czy to normalna sprawa, ale można zainstalować skrypt, dzięki któremu mamy takie suwaki i można lewe boczne menu zwinąć i powstaje prawie pełnoekranowa mapa Quote Link to comment
+Spider Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 A jak ten skrypt się nazywa? Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 To mnie rozbawiłeś, a ja z wypiekami otwierałem, sądząc, że jest np dostęp do finałów puzzli Jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to nad mapą jest napis "Map Size:" a za nim 3 ikonki, którymi można zwiększać rozmiar mapy w pionie. Quote Link to comment
+Maliniak Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 oto i on: http://www.lildevil.org/greasemonkey/hide-nav-bars Quote Link to comment
+kedzik Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 hehe... bywa... widzimy to co niewidoczne a nie widzimy to co zobaczyc mozna... natomiast ja myslalem ze pojawila sie funkcja zobaczenia mapki znalezien innego kekszera... to by bylo dopiero ciekawe... Quote Link to comment
+Spider Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 (edited) Jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to nad mapą jest napis "Map Size:" a za nim 3 ikonki, którymi można zwiększać rozmiar mapy w pionie. To akurat widziałem, ale tego w poziomie to nie wiem czemu wcześniej nie widziałem oto i on: Dzięki! Edited November 25, 2010 by SpiderPL Quote Link to comment
+Thathanka Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Po jego kliknięciu mapa się rozszerza. Chyba jakiś ślepy byłem wcześniej, a post ten napisałem dla innych ślepców Z tego korzystałem od zawsze, ale na pewno jest jeszcze masa innych użytecznych rzeczy, z których chciałbym korzystać, a tego nie robię, bo o nich nie wiem. (Mało to spójne logicznie, ale wiadomo o co chodzi.) Quote Link to comment
Recommended Posts