+Gubirobi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Sziasztok! Bécsi kiránduláshoz keresek az OpenMaps Ausztria térképén kívül valamilyen más ingyenes GPS-re tölthető térképet. Valamilyen ötlet? Quote
+Laczy76 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Sziasztok! Bécsi kiránduláshoz keresek az OpenMaps Ausztria térképén kívül valamilyen más ingyenes GPS-re tölthető térképet. Valamilyen ötlet? Talan ez segithet, nem tudom Becs mennyire reszletes benne: http://openmtbmap.org/download/ Quote
+Gubirobi Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Sziasztok! Bécsi kiránduláshoz keresek az OpenMaps Ausztria térképén kívül valamilyen más ingyenes GPS-re tölthető térképet. Valamilyen ötlet? Talan ez segithet, nem tudom Becs mennyire reszletes benne: http://openmtbmap.org/download/ Kösz! letöltöttem! Egyenlőre részletesebbnek tűnik MapSource-ban, mint az OpenMaps! Majd megnézem a vason is! Quote
+zsotie Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 OMP térképeket használok Oregon 450-n. Sajnos teljesen rendszertelenül, kikapcsol a készülék. Már kétszer cserélték a készüléket, mind a háromnál jelentkezett ez a hiba. Ha a Topoguide-t használom akkor, igaz nem gyakran van ilyen, akkor nem tapasztalom. Másnak nincs ilyen gondja? Vagy mit csinálok rosszul? Most a fóliás CE térkpet használom. Sajnos így trekkelni sem tudok. Quote
+Strombus Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 OMP térképeket használok Oregon 450-n. Sajnos teljesen rendszertelenül, kikapcsol a készülék. Már kétszer cserélték a készüléket, mind a háromnál jelentkezett ez a hiba. Ha a Topoguide-t használom akkor, igaz nem gyakran van ilyen, akkor nem tapasztalom. Másnak nincs ilyen gondja? Vagy mit csinálok rosszul? Nekünk a nüvi 550-nek volt ilyen gyári hibája. Ha a kocsiban a töltőre volt dugva, amikor kedve szottyant, kikapcsolt, majd később ismét be (általában bonyolultabb kereszteződések vagy rejtőzködő lekanyarodások előtt persze, nem a nyíl egyenes úton). Mint benned is, bennem is felmerült, hogy valamit én csinálok rosszul. Amikor már minden elképzelhető és elképzelhetetlen okot kizártam, visszaküldtem. Két hétig ültek rajta, majd 2 óra alatt software-t frissítettek és végre visszaküldtek. Ugyanaz. Visszaküldtem, írtam siránkozó levelet, adtak másikat, azóta ezzel nincs ilyen baj. Van egy nüvi 1370 (talán ?) is a családban. Az akkor kapcsolja ki magát se szó se beszéd, ha nagyon tele van a memóriája. Nem igazán kesselésre gyártották és nem annyira szereti, ha beletömök 1000 (?)waypointot. Kikapcsolás után szerencsére hajlandó visszakapcsolódni, letörlök néhányat a kedvencek közül és akkor működik jól. Nálad ilyen tele memória gond nem lehet? Sok régi track foglalja a helyet esetleg? Quote
+zsotie Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 OMP térképeket használok Oregon 450-n. Sajnos teljesen rendszertelenül, kikapcsol a készülék. Már kétszer cserélték a készüléket, mind a háromnál jelentkezett ez a hiba. Ha a Topoguide-t használom akkor, igaz nem gyakran van ilyen, akkor nem tapasztalom. Másnak nincs ilyen gondja? Vagy mit csinálok rosszul? Nekünk a nüvi 550-nek volt ilyen gyári hibája. Ha a kocsiban a töltőre volt dugva, amikor kedve szottyant, kikapcsolt, majd később ismét be (általában bonyolultabb kereszteződések vagy rejtőzködő lekanyarodások előtt persze, nem a nyíl egyenes úton). Mint benned is, bennem is felmerült, hogy valamit én csinálok rosszul. Amikor már minden elképzelhető és elképzelhetetlen okot kizártam, visszaküldtem. Két hétig ültek rajta, majd 2 óra alatt software-t frissítettek és végre visszaküldtek. Ugyanaz. Visszaküldtem, írtam siránkozó levelet, adtak másikat, azóta ezzel nincs ilyen baj. Van egy nüvi 1370 (talán ?) is a családban. Az akkor kapcsolja ki magát se szó se beszéd, ha nagyon tele van a memóriája. Nem igazán kesselésre gyártották és nem annyira szereti, ha beletömök 1000 (?)waypointot. Kikapcsolás után szerencsére hajlandó visszakapcsolódni, letörlök néhányat a kedvencek közül és akkor működik jól. Nálad ilyen tele memória gond nem lehet? Sok régi track foglalja a helyet esetleg? Köszönöm az ötleteket, ki fogom próbálni. Ezekre eddig nem is gondoltam. Quote
+bgecco Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Hali, Egyiptom térképe van valakinek Garminra? Előre is köszi. Á. Quote
+BiharyG Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Egyiptom térképe van valakinek Garminra? Előre is köszi. Nézd meg itt vagy itt. Quote
+bgecco Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Egyiptom térképe van valakinek Garminra? Előre is köszi. Nézd meg itt vagy itt. köszönöm. Quote
+R.Guszty Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Nem teljesen a topic témájába vág, de újat ezért nem akartam nyitni. Többen panaszkodtak, hogy a Google Maps nem megy nekik. A GPS indexews fórumban akadtam a következő hozzászólásra: Katt Nem lehet, hogy nálatok is ez a baj? Quote
+ramgab Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Nem teljesen a topic témájába vág, de újat ezért nem akartam nyitni. Többen panaszkodtak, hogy a Google Maps nem megy nekik. A GPS indexews fórumban akadtam a következő hozzászólásra: Katt Nem lehet, hogy nálatok is ez a baj? Én hetekig nem tudtam haszmálni. Itt a megoldás: http://www.google.com/support/forum/p/webmasters/thread?tid=5ff4c0e30d78266f&hl=hu&start=40 Quote
+MaTamas Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Én hetekig nem tudtam haszmálni. Itt a megoldás: http://www.google.com/support/forum/p/webmasters/thread?tid=5ff4c0e30d78266f&hl=hu&start=40 Köszi Ramgab, ez engem is kisegített végre! Quote
Recommended Posts