toczygroszek 8 Posted November 8, 2010 Spider już gratulował, ale to chyba wymaga osobnego wątka. Gratulacje dla rkorbi za przekroczenie 1500 Quote Share this post Link to post
+Spider 9 Posted November 8, 2010 Jeszcze raz gratuluje Oj chciałbym mieć tyle skrytek znalezionych Ale w Polsce to raczej jeszcze niemożliwe. Jedyny ratunek w czeskich power trailach Quote Share this post Link to post
+lonely_wolf 0 Posted November 8, 2010 Dziękuje za życzliwe słowa i gratulacje. Dziękuje także za pomoc w dobrnięciu do 1500 Warszawskim posiadaczom "skrzynek". W Polsce nie jest tak źle Quote Share this post Link to post
zywcu 0 Posted November 8, 2010 Serdecznie gratuluję! Jeśli na dłużej w RP zostajesz - tępo Ci strasznie spadnie. Gratuluję jeszcze raz! Quote Share this post Link to post
+kedzik 0 Posted November 8, 2010 oj spadnie spadnie mu, ale wybiera sie w malopolskie to cos mu sie nazbiera, jadac prze z Polske tez cos wpadnie!! GRATULACJE!! Quote Share this post Link to post
+lonely_wolf 0 Posted November 9, 2010 A co Wy wszyscy z tym tępem, a komu gdzies sie spieszy? ja nie mam zadego celu i powodu zeby gdzies gonic Ciesze sie tym co jest, nawet kazdym odkopanym keszem Teda : . Pozdrawiam Quote Share this post Link to post
+Thathanka 11 Posted November 9, 2010 A co Wy wszyscy z tym tępem, a komu gdzies sie spieszy? Zazdroszczę Ci nawet tego "zwolnionego" polskiego tempa. O amerykańskim nawet nie wspominam, bo jakiś kosmos. Quote Share this post Link to post
toczygroszek 8 Posted November 9, 2010 A co Wy wszyscy z tym tępem, a komu gdzies sie spieszy? Ja to się zawsze cieszę, jak widzę, że komuś przybywa znalezień, że znajduje czas i ochotę na ruszenie się w teren, że rośnie jego doświadczenie, a jeszcze jak sam zaczyna zakładać to w ogóle miodzio Quote Share this post Link to post
+kedzik 0 Posted November 9, 2010 ja to sie ruszam w teren, juz nawet nazakladalem skarbow, tlyko z publikacja mam maly problem... ale najbardziej ciesze sie z tych wszystkich co zbieraja i zbieraja by miec ich na tyle by moc powiedziec tu bylem, tam bylem i tam tez... nic mnie nie cieszy bardziej jak zdumione miny austryjakow, gdy mowie ze juz tam czy gdzies indziej bylem a oni jeszcze nie, albo by chiceli siewybrac tam ze mna... hehe - ta chwila BEZCENNA!!!!! dlatego szkajcie, znajdujcie pobijajcie kolejne rekordy by pokazac innym ze mozna!!! (musze sprawdzic co ja dzsiaj pilem i palilem, bo cos ciekawe teksty pisze... hehe) Quote Share this post Link to post
+lonely_wolf 0 Posted November 9, 2010 (edited) Musze przyznać, że bardzo ciekawe wywody , nawet bardzo, chociaż nie do końca zrozumiałem o co chodziło. Chyli Austriacy chcą żebyś kupił autobus i obwoził ich po tych miejscach w których byłeś??? Aha i myślę, że powinieneś przestać pić... Edited November 10, 2010 by rkorbi Quote Share this post Link to post
+soolash 0 Posted November 10, 2010 (musze sprawdzic co ja dzsiaj pilem i palilem, bo cos ciekawe teksty pisze... hehe) A podobno rząd poradził sobie ze sprzedażą dopalaczy . Pozwolę sobie w tym miejscu pogratulować tego astronomicznego wyniku i życzyć sobie takiego samego . ... kiedyś ... dłuuuugie kiedyś ... Quote Share this post Link to post
nemrodek 3 Posted April 30, 2012 gratulacje dla kedzika za przekroczenie 1500 :-) Quote Share this post Link to post
bogobig 0 Posted May 1, 2012 A także pierwszomajowe gratulacje dla pana Mosznira za 1500 odkryć. Macie z kogo brać wzór ludu keszujący miast i wsi. Quote Share this post Link to post
nemrodek 3 Posted May 1, 2012 ale numer - coś mi się w oczach pomieniło - to dla Mosznira miało być, przecież kedzik już pod dwa tysiaki podchodzi Mosznir - gratulacje Quote Share this post Link to post
+lonely_wolf 0 Posted May 3, 2012 Nemrodek, ty juz nic nie pij, gratulacje dla Mochnir'a Quote Share this post Link to post
+ru.beus 6 Posted May 9, 2012 A... Faktycznie kolega Soolash 1500 keszyków GC wygarnął :-) Quote Share this post Link to post
nemrodek 3 Posted May 9, 2012 gratulacje za przeskoczenie mnie w rankingu Quote Share this post Link to post
Maliniak 0 Posted May 9, 2012 gratuluje Wilku Morski mieliśmy z esemem zaszczyt być przy 1500 skrzynce /skrytce/ cache'u Quote Share this post Link to post
+BOX Team PL 0 Posted May 10, 2012 Ślemy pokłony i dziękujemy, że to na nasz teren wybrałeś na pokonanie magicznej, jak dla nas bariery. BOX Team PL Quote Share this post Link to post
+soolash 0 Posted May 11, 2012 Dziękuję wszystkim za pamięć i śledzenie moich poczynań :-). To co się działo między 1300 a 1500 można nazwać tylko jednym wielkim geowariactwem! Nie wiem czy coś takiego jeszcze się nam powtórzy, bo już mi się nie chce keszy zbierać :-). Dobiję może do 2000 i pójdę na zasłużoną emeryturę...albo nie :-). Chciałem żeby #1500 był wyjątkowy i był. To była wyprawa-przygoda - Wyspa. Quote Share this post Link to post
+lonely_wolf 0 Posted May 13, 2012 Gratuluje z calego serca drogi Wojciechu-Soolashu, oczywiscie gratulacje spoznione ale szczere, a z ta emerytura to oczywiscie sciema. Byle tak dalej nie setki a tysiace... Quote Share this post Link to post
+Wiesia.K 2 Posted May 13, 2012 Przyłaczam się do gratulacji dla Soolasha...! Quote Share this post Link to post
+Spider 9 Posted August 12, 2012 Gratulacje dla soratte za 1500 znalezień! Quote Share this post Link to post
toczygroszek 8 Posted August 13, 2012 Gratulacje dla soratte za 1500 znalezień! i 500 "synców" Quote Share this post Link to post
+Spider 9 Posted August 13, 2012 (edited) W tym rankingu soratte jest na 1 miejscu, niestety Edited August 13, 2012 by Spider Quote Share this post Link to post