toczygroszek Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Spider już gratulował, ale to chyba wymaga osobnego wątka. Gratulacje dla rkorbi za przekroczenie 1500 Quote Link to comment
+Spider Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Jeszcze raz gratuluje Oj chciałbym mieć tyle skrytek znalezionych Ale w Polsce to raczej jeszcze niemożliwe. Jedyny ratunek w czeskich power trailach Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Dziękuje za życzliwe słowa i gratulacje. Dziękuje także za pomoc w dobrnięciu do 1500 Warszawskim posiadaczom "skrzynek". W Polsce nie jest tak źle Quote Link to comment
zywcu Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Serdecznie gratuluję! Jeśli na dłużej w RP zostajesz - tępo Ci strasznie spadnie. Gratuluję jeszcze raz! Quote Link to comment
+kedzik Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 oj spadnie spadnie mu, ale wybiera sie w malopolskie to cos mu sie nazbiera, jadac prze z Polske tez cos wpadnie!! GRATULACJE!! Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 A co Wy wszyscy z tym tępem, a komu gdzies sie spieszy? ja nie mam zadego celu i powodu zeby gdzies gonic Ciesze sie tym co jest, nawet kazdym odkopanym keszem Teda : . Pozdrawiam Quote Link to comment
+Thathanka Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 A co Wy wszyscy z tym tępem, a komu gdzies sie spieszy? Zazdroszczę Ci nawet tego "zwolnionego" polskiego tempa. O amerykańskim nawet nie wspominam, bo jakiś kosmos. Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 A co Wy wszyscy z tym tępem, a komu gdzies sie spieszy? Ja to się zawsze cieszę, jak widzę, że komuś przybywa znalezień, że znajduje czas i ochotę na ruszenie się w teren, że rośnie jego doświadczenie, a jeszcze jak sam zaczyna zakładać to w ogóle miodzio Quote Link to comment
+kedzik Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 ja to sie ruszam w teren, juz nawet nazakladalem skarbow, tlyko z publikacja mam maly problem... ale najbardziej ciesze sie z tych wszystkich co zbieraja i zbieraja by miec ich na tyle by moc powiedziec tu bylem, tam bylem i tam tez... nic mnie nie cieszy bardziej jak zdumione miny austryjakow, gdy mowie ze juz tam czy gdzies indziej bylem a oni jeszcze nie, albo by chiceli siewybrac tam ze mna... hehe - ta chwila BEZCENNA!!!!! dlatego szkajcie, znajdujcie pobijajcie kolejne rekordy by pokazac innym ze mozna!!! (musze sprawdzic co ja dzsiaj pilem i palilem, bo cos ciekawe teksty pisze... hehe) Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 (edited) Musze przyznać, że bardzo ciekawe wywody , nawet bardzo, chociaż nie do końca zrozumiałem o co chodziło. Chyli Austriacy chcą żebyś kupił autobus i obwoził ich po tych miejscach w których byłeś??? Aha i myślę, że powinieneś przestać pić... Edited November 10, 2010 by rkorbi Quote Link to comment
+soolash Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 (musze sprawdzic co ja dzsiaj pilem i palilem, bo cos ciekawe teksty pisze... hehe) A podobno rząd poradził sobie ze sprzedażą dopalaczy . Pozwolę sobie w tym miejscu pogratulować tego astronomicznego wyniku i życzyć sobie takiego samego . ... kiedyś ... dłuuuugie kiedyś ... Quote Link to comment
nemrodek Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 gratulacje dla kedzika za przekroczenie 1500 :-) Quote Link to comment
bogobig Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 A także pierwszomajowe gratulacje dla pana Mosznira za 1500 odkryć. Macie z kogo brać wzór ludu keszujący miast i wsi. Quote Link to comment
nemrodek Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 ale numer - coś mi się w oczach pomieniło - to dla Mosznira miało być, przecież kedzik już pod dwa tysiaki podchodzi Mosznir - gratulacje Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Nemrodek, ty juz nic nie pij, gratulacje dla Mochnir'a Quote Link to comment
+ru.beus Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Szacuneczek kolego Mosznir :-) Quote Link to comment
+esem Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Serdeczne gratulacje dla Soolasha Quote Link to comment
+ru.beus Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 A... Faktycznie kolega Soolash 1500 keszyków GC wygarnął :-) Quote Link to comment
seba020 Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Serdeczne gratulacje! Tak trzymać! Quote Link to comment
nemrodek Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 gratulacje za przeskoczenie mnie w rankingu Quote Link to comment
+Maliniak Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 gratuluje Wilku Morski mieliśmy z esemem zaszczyt być przy 1500 skrzynce /skrytce/ cache'u Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Ślemy pokłony i dziękujemy, że to na nasz teren wybrałeś na pokonanie magicznej, jak dla nas bariery. BOX Team PL Quote Link to comment
+soolash Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Dziękuję wszystkim za pamięć i śledzenie moich poczynań :-). To co się działo między 1300 a 1500 można nazwać tylko jednym wielkim geowariactwem! Nie wiem czy coś takiego jeszcze się nam powtórzy, bo już mi się nie chce keszy zbierać :-). Dobiję może do 2000 i pójdę na zasłużoną emeryturę...albo nie :-). Chciałem żeby #1500 był wyjątkowy i był. To była wyprawa-przygoda - Wyspa. Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Gratuluje z calego serca drogi Wojciechu-Soolashu, oczywiscie gratulacje spoznione ale szczere, a z ta emerytura to oczywiscie sciema. Byle tak dalej nie setki a tysiace... Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Przyłaczam się do gratulacji dla Soolasha...! Quote Link to comment
+Spider Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Gratulacje dla soratte za 1500 znalezień! Quote Link to comment
toczygroszek Posted August 13, 2012 Author Share Posted August 13, 2012 Gratulacje dla soratte za 1500 znalezień! i 500 "synców" Quote Link to comment
+Spider Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 (edited) W tym rankingu soratte jest na 1 miejscu, niestety Edited August 13, 2012 by Spider Quote Link to comment
Recommended Posts