+lonely_wolf Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Chciałby oficjalnie na forum podziękować wszystkim tym którzy mają skrzynki w Warszawie i okolicach za mądre i ciekawe kesze, nie mamy czego się wstydzić, cieszy to ze znalezień jest tak dużo w końcu co jak co ale to Nasza wizytówka. Mnie tylko trochę smuci to, że np. do woj. podlaskiego nikt się nie zapuszcza za często. Więc rodzi się pytanie czy jest sens cokolwiek tu zakładać albo z drugiej strony może skrzynek jest zbyt mało żeby ktoś tu przyjechał? Quote Link to comment
zywcu Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Mnie tylko trochę smuci to, że np. do woj. podlaskiego nikt się nie zapuszcza za często. Więc rodzi się pytanie czy jest sens cokolwiek tu zakładać albo z drugiej strony może skrzynek jest zbyt mało żeby ktoś tu przyjechał? Nie przesadzaj, na OC jest tam prawie 500 keszy Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 Nie wiem ile jest na OC, wiem tylko ze niewiele jest wpisów na GC z podlasia, poza tym niestety jakość tych keszy pozostawia wiele do życzenia, wiele z nich jest zakopanych wiec tak naprawdę powinny być juz dawno zarchiwizowane. Quote Link to comment
+kedzik Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 zapraszamy do Malopolski, keszy u nas nie brakuje i nawet sa dosc czesto znajdowane i my tu nic nie zakopujemy... a za kesze trzeba pogratulowac Krakowiakom!!(coby post byl w temacie) Quote Link to comment
toczygroszek Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Więc rodzi się pytanie czy jest sens cokolwiek tu zakładać albo z drugiej strony może skrzynek jest zbyt mało żeby ktoś tu przyjechał? Oczywiście, że zakładać! Im więcej skrytek na danym terenie tym więcej wizyt, nikt raczej nie pojedzie 150 km po 3 skrytki, ale po 30 to już jak najbardziej. Dochodzi jeszcze inna sprawa, że wiele ludzi w Polsce zamiast cieszyć się, że założyłeś skrytkę znajdzie 1000 wydumanych powodów dla których nie należy szukać skrytek zarejestrowanych na "wrogim" systemie Geocaching.com i zada sobie wiele trudu aby jak najmniej ludzi tą Twoją skrytkę znalazło. Ale to już inna bajka - generalnie witamy w Polsce Quote Link to comment
+Spider Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 nikt raczej nie pojedzie 150 km po 3 skrytki, ale po 30 to już jak najbardziej. Całkowicie się z tym zgadzam, bo sam zacząłem jeździć dalej ale tylko tam gdzie w niedużej odległości jest czego szukać Quote Link to comment
+t_e_d Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Na Podlasiu czasami czeka sie ponad trzy lata na FTFA Taki urok tych okolic http://opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=1085 Quote Link to comment
toczygroszek Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Na Podlasiu czasami czeka sie ponad trzy lata na FTFA Taki urok tych okolic http://opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=1085 U mnie też czasem mija kilka miesięcy zanim ktoś zaloguje znalezienie, dotyczy to tych skrytek położonych dalej od od drogi czy multaków. Tu już się "Polska C" zaczyna Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 Ted, skoro sie juz pojawiles to moze sie zkrzyknac i cos z tym zobic Quote Link to comment
SebaBanshee13 Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Więc rodzi się pytanie czy jest sens cokolwiek tu zakładać albo z drugiej strony może skrzynek jest zbyt mało żeby ktoś tu przyjechał? Witam wszystkich ... bawie się w GK od niedawna ale uważam że warto zakładać nowe skrytki ... i zapewniam że jak będę w Podlaskim to napewno ruszę na poszukiwania Quote Link to comment
zywcu Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Witam wszystkich ... bawie się w GK od niedawna ale uważam że warto zakładać nowe skrytki ... i zapewniam że jak będę w Podlaskim to napewno ruszę na poszukiwania Witaj ...i to jest bardzo dobra postawa! Quote Link to comment
+Thathanka Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Witam wszystkich ... bawie się w GK od niedawna ale uważam że warto zakładać nowe skrytki Witaj. Widziałem, po powiadomieniach, ze z rożnym skutkiem szukałeś moich keszy. Jesteś z Gdańska? Quote Link to comment
SebaBanshee13 Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Witam wszystkich ... bawie się w GK od niedawna ale uważam że warto zakładać nowe skrytki Witaj. Widziałem, po powiadomieniach, ze z rożnym skutkiem szukałeś moich keszy. Jesteś z Gdańska? Cześć dokładniej z małego trójmiasta ale bardziej z Gdynią mam kontakt .. a co do poszukiwań keszy to uczę się ich wyszukiwać i jak widać nie zawsze to wychodzi ... Ostatnio nawet jedną zainstalowałem w krzaczkach jako 1 swą sztukę ... zbliża sie weekend więc i chęci na Keszowanie okolic Gdańska rosną ... tak ich jest zdecydownie więcej ... Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Działaj, działaj, jak dobrze pójdzie to w niedzielę udam się w tamte rejony Quote Link to comment
+Spider Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 witam Wszystkich Witam i życzę miłej zabawy Quote Link to comment
Recommended Posts