+Gubirobi Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Szombat reggel 07.00-kor Szépjuhásznétól indulva egy csapat fehérvári kesser megszállja a János-hegy környékét! Akit érdekel csatlakozzon hozzánk! "Több szem többet lát!" Quote Link to comment
+Laczy76 Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Amennyiben holnap (2011.7.25., szombat) valóban jó idő lesz ahogy előrejelezték (nem fog esni az eső), tervezek begyűjteni kényelmes tempóban néhány Normafa környéki PUZZLE-s ládát. Akinek kedve van bárhol csatlakozhat, de mindenképp jó lenne ha előre jelezné. Utiterv: - szemelyvonat: Komarom (8:10) ---> BP, Deli p.u. (9:35) - 21/21A busz (regi 90-es): BP, Deli p.u. (kb. 9:45-10:00) ---> Normafa (kb. 10:00-10:15) - kb. 16:00-ra vissza a Varosligetbe az eventre (http://coord.info/GC2Q40P) Quote Link to comment
zolilu Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 okt. 31.-én hétfőn( de szabadnap)tervezünk egy tekerést Burgenlandban, végig a B22-es kerékpárút mellett. Van itt 26 RobAnNik-os láda, szinte egy mini-trail.Útvonal Ha valakit Győr környékéről érdekelne egy ládázással egybekötött tekerés, jelezze. Kocsiban van még egy hely a kessernek + 1 a kerékpárnak. Quote Link to comment
+ramgab Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 (edited) Vasárnap 9-10 körül indulunk a BBT-W45 ládától Észak felé ládázgatni. Aki akar jöjjön ! Edited November 5, 2011 by ramgab Quote Link to comment
Balazs80 Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Sziasztok! Bajai vagyok és a környékről keresek olyan kessereket, akik szívesen mennének ládázni többedmagukkal már csak üzemanyag megosztás és a társaság miatt. Mindenevő vagyok, hegymászós ládák kivételével bármi jöhet és lehet a láda .hu-s vagy gg is. Üdv: Balázs Quote Link to comment
+Aniko_Szilard Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Sziasztok! 2012.05.19-20-án Somogy Power Trail-t és kapcsolódó ládákat keressük fel. Szállás Siófokon, innen indulnánk az SPT-nek. Üdv: Aniko_szilárd Quote Link to comment
+Aniko_Szilard Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Sziasztok! Prágai ládázáshoz lenne valaki(k)nek kedve? Tudom, hogy a gc.hu-n most mennek a hétvégén, de nekünk nem alkalmas az időpont. Kösz: Sz Quote Link to comment
+BiharyG Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Tudom, hogy a gc.hu-n most mennek a hétvégén, de nekünk nem alkalmas az időpont. Kár, pedig van még hely a buszban, és én leszek a váltósofőr... Quote Link to comment
gyorkigyorgy Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 sziasztok. Budapesti vagy pest megyei kessereket keresek közös ládázáshoz, én kezdő vagyok, pár megtalálással. .com, .hu és gg is érdekel. Valakinek lenne kedved csatlakozni? Quote Link to comment
+zsotie Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Sziasztok! Prágai ládázáshoz lenne valaki(k)nek kedve? Tudom, hogy a gc.hu-n most mennek a hétvégén, de nekünk nem alkalmas az időpont. Kösz: Sz Van már valami konkrét elképzelés? Quote Link to comment
+CDNWhiteHawk Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 sziasztok. Budapesti vagy pest megyei kessereket keresek közös ládázáshoz, én kezdő vagyok, pár megtalálással. .com, .hu és gg is érdekel. Valakinek lenne kedved csatlakozni? Hello, ha itt nem válaszol senki, menj el a 15.-ei Geosörre, szerintem többen lesznek ott mint ahányan a forumot nézegetik, föleg pestiek. Üdv Quote Link to comment
+ramgab Posted June 12, 2012 Author Share Posted June 12, 2012 sziasztok. Budapesti vagy pest megyei kessereket keresek közös ládázáshoz, én kezdő vagyok, pár megtalálással. .com, .hu és gg is érdekel. Valakinek lenne kedved csatlakozni? Hello, ha itt nem válaszol senki, menj el a 15.-ei Geosörre, szerintem többen lesznek ott mint ahányan a forumot nézegetik, föleg pestiek. Üdv Szerintem inkább arról van szó hogy a border trail már szinte mindenkinek megvan. Quote Link to comment
+CDNWhiteHawk Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Szerintem inkább arról van szó hogy a border trail már szinte mindenkinek megvan. Hát, ha tovább igy alakulnak a dolgaim, nemhogy a border trail de még a geosörök sem lesznek meg. Quote Link to comment
izsolt Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 sziasztok. Budapesti vagy pest megyei kessereket keresek közös ládázáshoz, én kezdő vagyok, pár megtalálással. .com, .hu és gg is érdekel. Valakinek lenne kedved csatlakozni? border trail vagy jánoshegyi PT-re esetleg csatlakoznék, ha épp nincs őrült kánikula Quote Link to comment
+zsotie Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Szerdán és csütörötkön nincs kedve valakinek BP-n egy kis ládázáshoz? Quote Link to comment
Recommended Posts