+zakany Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 (edited) Ide lehetne írni azokat a ládákat, amik már tuti elvesztek, vagy a gazdája elérhetetlen régóta, etc.. Edited October 8, 2010 by zakany Quote Link to comment
izsolt Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 az elveszett ládáknál én need maintenance logot szoktam tenni, az nem elég? arról kap a ládatulaj + esetleg a modi értesítőt? vagy a modi csak a need archive-ról kap? Quote Link to comment
+ramgab Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Népsziget (GCNEPS) People's Island (GCJJG9) A fordító nem követi az eseményeket. Quote Link to comment
+somloci Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 az elveszett ládáknál én need maintenance logot szoktam tenni, az nem elég? arról kap a ládatulaj + esetleg a modi értesítőt? vagy a modi csak a need archive-ról kap? A tulaj kap értesítőt a needs maintenance bejegyzésről, a needs archived pedig már a reviewer fülébe is eljut. Quote Link to comment
+somloci Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 (edited) Oh, dear, how do I delete a post? Edited October 8, 2010 by somloci Quote Link to comment
taska Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Oh, dear, how do I delete a post? Sehogy, viszont bármikot át tudod szerkeszteni Quote Link to comment
+somloci Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Oh, dear, how do I delete a post? Sehogy, viszont bármikot át tudod szerkeszteni Jaja, pontosan azt tettem, mert a tyúkeszű kétszer küldte el ugyanazt. Quote Link to comment
+kia71 Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Népsziget (GCNEPS) People's Island (GCJJG9) A fordító nem követi az eseményeket. A nepszigeti lada egyszeruen rossz helyen van. Kozvetlenul egy forgalmas osveny mellett. Mar sokadjara tunt el. Quote Link to comment
+ramgab Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Népsziget (GCNEPS) People's Island (GCJJG9) A fordító nem követi az eseményeket. A nepszigeti lada egyszeruen rossz helyen van. Kozvetlenul egy forgalmas osveny mellett. Mar sokadjara tunt el. Az nem baj ha eltűnik, de a com-os gazdája fél éve be sem lépett, nem hogy betegre állította volna. Én már kétszer szívtam meg mert nem figyeltem, hogy a magyar oldalon megbetegedett, először ráadásul este mentem ha nem csípett meg 100 szúnyog akkor egy sem. Quote Link to comment
+kia71 Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Népsziget (GCNEPS) People's Island (GCJJG9) A fordító nem követi az eseményeket. A nepszigeti lada egyszeruen rossz helyen van. Kozvetlenul egy forgalmas osveny mellett. Mar sokadjara tunt el. Az nem baj ha eltűnik, de a com-os gazdája fél éve be sem lépett, nem hogy betegre állította volna. Én már kétszer szívtam meg mert nem figyeltem, hogy a magyar oldalon megbetegedett, először ráadásul este mentem ha nem csípett meg 100 szúnyog akkor egy sem. En mindig megnezem, hogy a lada font van-e a magyar oldalon is es altalaban az ottani leirast hasznalom. Eleg sokszor talalkoztam mar nem karban tartott com-os forditassal. Quote Link to comment
+somloci Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Köhém, köhém. Én is tettem már ilyesféle rossz fát a tűzre. Quote Link to comment
+kia71 Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Népsziget (GCNEPS) People's Island (GCJJG9) A fordító nem követi az eseményeket. pupSino arhivalta a ladat. Quote Link to comment
+somloci Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Hulljon a férgese! Quote Link to comment
taska Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Hulljon a férgese! peid az egy értelmes rejtés volt, szerintem... Quote Link to comment
+somloci Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Nem a rejtés minősége itt a szempont, hanem a karbantartás. Az pedig nem volt jellemző, szegény csak egy fekély volt a gc.com testén. Quote Link to comment
+zakany Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 fekély ) ez jó Quote Link to comment
5N Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 GCEPLN ládánál is az a helyzet,hogy a magyar oldal teljesen rendben van(adoptálták),de a com-os fordító(vagy a régi tulaj)már rég nem lépett be,így a koo sincs javítva a com.-on. Quote Link to comment
+ramgab Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 GCEPLN ládánál is az a helyzet,hogy a magyar oldal teljesen rendben van(adoptálták),de a com-os fordító(vagy a régi tulaj)már rég nem lépett be,így a koo sincs javítva a com.-on. Írtam a tulajnak, és figyelőlistára tettem. Quote Link to comment
+kia71 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Nagyon hosszu szunet utan kb. egy honapja ujra keresheto a Taborhegyi barlag nevezetu lada. http://geocaching.hu/caches.geo?id=1089 http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...a1-f71c1df9b07b Quote Link to comment
+akosgy Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Sziasztok! Egy kérdés a nagytudásúakhoz: ha egy láda koordinátája nem jó (.hu-.com eltérés), a reviewer szükség esetén át tudja/szokta azt írni, ha jelzik ezt feléje vagy ő csak a kukába dobálja, ami nem jó (ld. needs archive)? Konkrétan a Regéci vár (GCReVa) láda kapcsán jutott eszembe a dolog, a 'Castle of Regec' oldal még a régi koordinátát tartalmazza. A magyar tulaj nem igazán .compatíbilis ezzel az oldallal, a .com-os verzió pedig kumin nevén van, írtam neki, de nem nagyon bízom benne, hogy bármit is reagálni fog. Annyira mondjuk nem szívügyem ez a láda, csak sajnálom szerencsétlen külföldieket, akik adott esetben hiába turkálnak rossz helyen. Mivel elég sok ilyen láda van Mo-on, inkább elvi a kérdés: érdemes-e ilyenkor a reviewerhez fordulni? Quote Link to comment
+somloci Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Szia! Az ellenőr módosíthatja a koordinátákat, a másik, hosszadalmasabb és nyűgösebb megoldás pedig a leírás megszüntetése és egy új bejelentése. Quote Link to comment
+ramgab Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Szia! Az ellenőr módosíthatja a koordinátákat, a másik, hosszadalmasabb és nyűgösebb megoldás pedig a leírás megszüntetése és egy új bejelentése. Sztem hosszú távon az utóbbi jobb, mert nem várható el a moditól hogy folyamatosan karbantartsa a tulaj hejett. Quote Link to comment
+somloci Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Én mindenképpen azt ajánlom, hogy az ellenőrnek (pupSino) írj. Annak nagyon kicsi az esélye, hogy havonta kell a koordinátákat változtatni, tehát nem ő tartaná karban a ládát. Csak egyszeri módosításról van szó. Quote Link to comment
+akosgy Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Én mindenképpen azt ajánlom, hogy az ellenőrnek (pupSino) írj. Annak nagyon kicsi az esélye, hogy havonta kell a koordinátákat változtatni, tehát nem ő tartaná karban a ládát. Csak egyszeri módosításról van szó. Köszi, akkor írok pupSino-nak. Quote Link to comment
Recommended Posts