Jump to content

Zmiana nicka

zywcu

Recommended Posts

Posted (edited)

no coz skoro o wszystkim trzeba informowac to rzeczywiscie znienilem nicka z rkorbi, od dawna mi sie to nie podobalo, a bylo wymyslem kedzika (sorrki kedzik), nie widzialem ze mozna nika zmienic ale wczoraj przegladajac niektore rzeczy stwierdzilem ze mozna i to zrobilem :P Pozdrawiam spostrzegawczych :angry:

Pozatym nie sadzilem ze to wymaga kolejnego watku, ale skoro to takie wazne to przepraszam ze zachowalem sie jak dzieciak nie informujac wszystkich wszem i wobec :P Bije sie w piers i z calego serca przepraszam obiecuje ze to sie juz nie powtorzy. <_<

Edited by lonely_wolf
Posted

ja chciałam kiedyś zmienić mój - uciąć "PL" :( ale niestety "czysta" formica jest zajęta przez kogoś kto ostatnio logował się dwa lata temu, nic nie znalazł i nic nie założył :blink:

Posted

ja chciałam kiedyś zmienić mój - uciąć "PL" :) ale niestety "czysta" formica jest zajęta przez kogoś kto ostatnio logował się dwa lata temu, nic nie znalazł i nic nie założył :D

to fajnie, że kogoś takiego z PL, nie kojarzą :(

Przyznam się. że i ja chciałem ale "Ż" mi nie wchodzi :blink:

Posted

Będąc za granicą w miejscach turystycznych lubię przeczytać wpisy poszukiwaczy z jakiego są kraju. Dlatego zamiast pisać PL zmieniłem nicka z Robert_M na RobertPL, o czym pragnę poinformować.

Posted

Chciałbym wszystkich poinformować, że uległ zmianie mój nick :D

Aktualnie moje konto to Spider :)

(zmiana udała się dzięki uprzejmości poprzedniego posiadacza konta "Spider", który się już nie bawi i zmienił je na inne, a przez to ja mogłem zmienić swoje na "Spider")

Posted

Obiecywalem kiedys ze nie zmnienie nicka, ale lamie obitnice :( i zminiam nicka z lonely_wolf na Sungmanitu znaczenie podobne, Sungmanitu oznacza Wilka w jezyku Lakotow, i bylo noszone przez mojego przyjaciela, ktory zmarl w tym roku. Pozwolilem sobie na uzywanie jego Imienia, jako mojego nicka przez pamiec o Nim...

Posted

Obiecywalem kiedys ze nie zmnienie nicka, ale lamie obitnice :( ...

Nie chcę pisać (monitoring 24h) - "obiecywałeś". Dzięki za info :)

Jak dla mnie, co tysiaka zmieniaj :D - tylko daj się zorientować

Żywiecko pozdrawiam

Posted

Wilku, najważniejsze, że zachowałeś swój charakter a nie przemieniłeś się, z powodu wszechobecnego kryzysu, w króliczka na ten przykład... Przemiana ma także dla nas wymiar edukacyjny, bo wszyscy znamy już jedno słowo w języku Lakotów :-).

A tak na poważnie - ładny gest. Pozdrawiam.

Posted (edited)

Obiecuje ze juz nie zmienie... :(

Obiecanki cacanki :P ale najważniejsze, że nadal jesteś Wilkiem :rolleyes:

Pozdrawiamy Ciebie i Lud Lakotów

Edited by BOX Team PL