+ru.beus Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Tym razem to ja zapraszam na spacerkowy event w Gdańsku -> http://coord.info/GC4VKH1 Quote Link to comment
+soolash Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 Tak sobie rzuciłem okiem na mapę planowanych w Polsce geoeventów. Na północ od stolicy wielka pustka. Środek ciężkości geocachingu przeniesiony na południe... Smutno trochę :-(. Quote Link to comment
+Murazor Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Przyjedź kiedyś do Krakowa na event. Na przykład na wieczór czwartego kwietnia. Quote Link to comment
+soolash Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 Przyjedź kiedyś do Krakowa na event. Na przykład na wieczór czwartego kwietnia. Czy będzie to 4/4/14? Pewności nie mam. Ale na pewno W Krakowie się jeszcze geopojawię. Czuję się nawet trochę zaproszony :-). Quote Link to comment
+rudzielec Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Tak sobie rzuciłem okiem na mapę planowanych w Polsce geoeventów. Na północ od stolicy wielka pustka. Środek ciężkości geocachingu przeniesiony na południe... Smutno trochę :-(. Soolash, nie smuć się. Ileż to trzeba, żeby coś zorganizować. Hasło rzucone, woda na mój młyn pooooszła . Quote Link to comment
+ru.beus Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 (edited) http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=243794&view=findpost&p=5334419 Orunia ? :-) Edited January 14, 2014 by ru.beus Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=243794&view=findpost&p=5334419 Orunia ? :-) Oczywiście, rozgrywki kreglowe, a co! najpierw jednak musze odkopac sie z roboty i przeserwisować swoje skrytki. zatem- nie wczesniej niz za miesiąc! Jak Denat wróci z walentynek... Quote Link to comment
+rudzielec Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 (edited) http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=243794&view=findpost&p=5334419 Orunia ? :-) Orunia . Coś czuję, że będzie więcej niż jeden event, w krótkim czasie. Soolash, przygotuj się. Edited January 14, 2014 by rudzielec Quote Link to comment
+Murazor Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Czy będzie to 4/4/14? To ta data, choć event nie ze względu na datę. To będzie wystawa. A zapowiada się coraz ciekawiej, więcej o tym napiszę, jak kilka szczegółów zostanie dogranych. W każdym razie z bliższych czasowo Krakowa stron (wliczając Warszawę i Wrocław) na wieczór da się dotrzeć, a z dalszych warto pomyśleć o wolnym na ten dzień. Quote Link to comment
+soolash Posted January 17, 2014 Author Share Posted January 17, 2014 Soolash, nie smuć się. Ileż to trzeba, żeby coś zorganizować. Hasło rzucone, woda na mój młyn pooooszła . Przestanę...jak na mapie stosowne chmurki ujrzę :-) Quote Link to comment
+rudzielec Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 (edited) Soolash, nie smuć się. Ileż to trzeba, żeby coś zorganizować. Hasło rzucone, woda na mój młyn pooooszła . Przestanę...jak na mapie stosowne chmurki ujrzę :-) Proszę bardzo. Mówisz-masz. http://www.geocaching.com/geocache/GC4XCNY_kaszubski-geo-kulig Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych Edited January 24, 2014 by rudzielec Quote Link to comment
+abdul65 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 (edited) Zaprasza Wszystkich GeoZakręconych na Event 4 kwietnia 2014 w Gdańsku. Jak żyć - sezon2 -czyli Trudne Wybory Celem jest integracja środowiska 3city oraz omówienie sytuacji w naszym grajdołku w tym jakże trudnym, pełnym wyborów roku 2014. Mam nadzieję, że odbędzie się tradycyjny konkurs/quiz z "cennymi" nagrodami. Zapraszam abdul65 Edited March 22, 2014 by abdul65 Quote Link to comment
+abdul65 Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Koleżanki i Koledzy, event posiada akceptację Event Maker Madness! Każdy kto będzie w nim uczestniczył dostanie wirtualny suwenir. Jak żyć - sezon2 -czyli Trudne Wybory Zapraszam abdul65 Quote Link to comment
+abdul65 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Koleżanki i Koledzy, tym razem zapraszam na 3event "Smoki w Gdańsku". 2 razy (w dniach 1.08 i 3.08 o godz.18.00) spotkamy się aby popływać na smoczych łodziach po Motławie w Gdańsku i jednocześnie przygotować się do zawodów smoczych łodzie w trakcie Jarmarku Św.Dominika w Gdańsku 9.08.2014. Zapraszam Wszystkich chętnych do spalenia kilku kalorii oraz ew. godnego reprezentowania Gocachingowej osady w tych zawodach oraz kibicowania śmiałkom Smoki w Gdańsku - ... My link Zapraszam abdul65 Quote Link to comment
+abdul65 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 (edited) Serdecznie zapraszam do Gdańska na organizowany przez Denaturkę & abdul65 Cito-GeoEvent "Dżem seszyn" 25.10.2014 - godz. 11.00 (sobota). Posprzątamy, pogadamy, pojemy... Dżem seszyn - czyli jesienne przygotowania. Ponieważ nie zostałem zaproszony do fejsbukowej rzeczywistości Geocaching Pomorze (i słusznie bo nie używam fejsa) to bardzo proszę roześlijcie wici.. Zobowiązuję się nie publikować żadnych nowych keszy w tym czasie, chociaż pozwalam na wirtualne logowanie udziału w Evencie moim faworytom: Teddy-teufel und jensraisen. Edited October 1, 2014 by abdul65 Quote Link to comment
+Mario4Zion Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Denarurka nie będzie zachwycona. Quote Link to comment
Recommended Posts