Sign in to follow this  
Followers 1
Le Comte

Vakantie-event in Zuid-Frankrijk (Gard)

1 post in this topic

Ook dit jaar weer organiseert de beroemde Franse geocacher Buckfast het "GC29DR4 International Pitchoune event #2". Een event gewoon om elkaar gezellig te ontmoeten.

 

Buckfast zelf zegt het zo:

In deze tijd van het jaar zijn buitenlandse geotoeristen in deze regio in groten getale aanwezig en dat biedt een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en onderling ervaringen uit te wisselen.

Aanvang om 12.00 uur stipt bij "Fox's30 cabanon" met een picknick uit de rugzak (het zou leuk zijn om plaatselijke specialiteiten mee te brengen zodat andere deelnemers die kunnen proeven).

Let op: Dit is een ‘light event’. Er zijn geen nieuwe caches, slechts hartelijkheid en ongedwongen ontmoetingen.

 

Onze ervaring:

Echt een heel leuk event. Heerlijk in de enorme tuin van Fox30 aan lange tafels in de schaduw van de bomen. Lekker je eigen picknik opeten en ook genieten van al het lekkers dat anderen ronddelen. En vooral kennismaken met de geocachers uit de streek maar ook uit eigen land in een ongedwongen sfeer.

 

Ben je op zoek naar snelle puntjes of spektakel, dan is dit niks voor jou. Maar wil je de authentieke Franse sfeer proeven dan moet je zeker langskomen.

Het volledige team Le Comte kijkt reikhalzend uit naar dit event en we zijn er zeker weten bij!

0

Share this post


Link to post

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  
Followers 1