GregoryGR Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Όσοι από σας παρακολουθούν την σελίδα http://www.facebook.com/GeocachingHellas στο Facebook, θα ξέρουν ήδη ότι το περιοδικό MAX ετοιμάζει αφιέρωμα για το Geocaching. Μιλήσαμε με την δημοσιογράφο, της έδωσα κάποιο υλικό, τώρα αναμένουμε. Μόλις ξέρω σε ποιο τεύχος θα βγει, θα σας ενημερώσω. Quote Link to comment
+agorf Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Sweeet! Καλό σημάδι, άρχισαν να ασχολούνται "mainstream" media. Quote Link to comment
GregoryGR Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Γιατί, η εφημερίδα "Τα Νέα" που έγραψε το 2007 δεν ήταν mailstream; Απλά ευτυχώς που οι αναφορές πικνώνουν. Quote Link to comment
sakis Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 ΔΛΔ μας έγραψαν σε ένα περιοδικό ελαφρού έως πορνογραφικού περιεχομένου και σε μια φυλλάδα που υπολειτουργεί ή δεν εκδίδεται πλέον!!! Perfect Quote Link to comment
GregoryGR Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Μια και θυμηθήκατε το θέμα, το θυμήθηκα τώρα κι’εγώ από τότε Είχα τότε ζητήσει από την δημοσιογράφο να με ενημερώσει αν και πότε πρόκειται να βγει, αυτή δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου και το ξέχασα κι’εγώ. Αν βρω στο ημερολόγιο το τηλέφωνό της, θα της κάνω ένα τηλεφώνημα να δούμε τι έγινε. Quote Link to comment
sakis Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Μια και θυμηθήκατε το θέμα, το θυμήθηκα τώρα κι’εγώ από τότε Είχα τότε ζητήσει από την δημοσιογράφο να με ενημερώσει αν και πότε πρόκειται να βγει, αυτή δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου και το ξέχασα κι’εγώ. Αν βρω στο ημερολόγιο το τηλέφωνό της, θα της κάνω ένα τηλεφώνημα να δούμε τι έγινε. Μπορώ να έχω και εγώ το τηλέφωνό της!!!!!!!! Quote Link to comment
+tetras61 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Μια και θυμηθήκατε το θέμα, το θυμήθηκα τώρα κι’εγώ από τότε Είχα τότε ζητήσει από την δημοσιογράφο να με ενημερώσει αν και πότε πρόκειται να βγει, αυτή δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου και το ξέχασα κι’εγώ. Αν βρω στο ημερολόγιο το τηλέφωνό της, θα της κάνω ένα τηλεφώνημα να δούμε τι έγινε. Μπορώ να έχω και εγώ το τηλέφωνό της!!!!!!!! .............. 696969699 Quote Link to comment
+dst121gr Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Γρηγόρη, το είχα διαβάσει το ρεπορτάζ αλλά δεν μ' ενθουσίασε. Νομίζω οτι έχω κρατήσει την σελίδα. Αν την βρω θα σου την φέρω. Quote Link to comment
GregoryGR Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Άντε ρε! 'Αρα τελικά έγραψαν. Θα'θελα πολύ να το δω. και να το σκανάρουμε για το αρχείο. Δες το βρε Δημήτρη μπας και το βρεις σε παρακαλώ. Quote Link to comment
GregoryGR Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 Να το δημοσίευμα που λέγαμε: Άργησα μόλις 2,5 χρόνια αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ Quote Link to comment
Recommended Posts