toczygroszek Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Chce ktoś może adoptować tą skrytkę?: http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...87cf4&log=y Była niedawno zarchiwizowana, teraz została odarchiwizowana i tymczasowo ją przyjąłem, ale chętnie ją oddam komuś bliżej mieszkającemu. Quote Link to comment
+Spider Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Przerzuć tę skrytkę na konto GC PL. P.S. Pewnie Robert będzie w stanie się nią zaopiekować (już jedną W Krakowie się opiekuje na koncie GC PL) Quote Link to comment
+RobertPL Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 (edited) Pisałem do właściciela, że na GcPolska mogę adoptować, a on nie odpisał. Może mój angielski wydał się mu zbyt słaby, żeby przekazać skrzynkę. Będąc przy skrzynce wymieniliśmy pojemnik. Powiedzmy, że w razie problemów mogę podjechać do skrzynki. Zastanawia mnie tylko jedno: None of the caches owned by us are not placed by us. All of this caches were adopted from users who currently don't play Geocaching. Volunteers who using this account are: SpiderPL [view profile] Toczygroszek [view profile] ... Edited June 30, 2010 by Robert_M Quote Link to comment
+Spider Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Zastanawia mnie tylko jedno: Tzn. ? Że Ciebie tam nie ma? (jeśli o to chodzi to już tam jesteś). Quote Link to comment
+elales Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 None of the caches owned by us are not placed by us. A nie za dużo przeczeń w tym zdaniu? Quote Link to comment
+Spider Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Ja tam z angielskiego orłem nie jestem tak więc jeśli jest błąd to proszę o propozycję poprawki Quote Link to comment
+Spider Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Ja tam z angielskiego orłem nie jestem tak więc jeśli jest błąd to proszę o propozycję poprawki Quote Link to comment
+elales Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Ja bym napisała: None of the caches owned by us was placed by us. Quote Link to comment
Recommended Posts