+formicaPL Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Hej, zauważyłam dziwną rzecz na forum - zniknął mi podpis o premium member (spod avatara i z grupy): Premium member mam do 24 grudnia. Ostatnio zmieniałam (dodawałam) podpis i lokalizację, ale nie wiem czy coś by to mogło popsuć. Zdarzyło się Wam coś takiego? Quote Link to comment
+RobertPL Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Słyszałem o nowej akcji autora GSAKa. Autor odbiera konto premium member użytkownikom, którzy podmieniają w jego programie datę na straszą Taka wspólna dziłalność z Groundspeak-iem. Następni będą użytkownicy GcToura, całkowicie im konta zablokują Quote Link to comment
KrystianT Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Słyszałem o nowej akcji autora GSAKa. Autor odbiera konto premium member użytkownikom, którzy podmieniają w jego programie datę na straszą Taka wspólna dziłalność z Groundspeak-iem. Następni będą użytkownicy GcToura, całkowicie im konta zablokują Na szczęście u nas większość podmienia datę w systemie, a nie w GSAKu , gorzej z używaniem GcToura... a co tam, jak mi konto zablokują to najwyżej będę się bawił tylko na OC... Quote Link to comment
toczygroszek Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Hej, zauważyłam dziwną rzecz na forum - zniknął mi podpis o premium member (spod avatara i z grupy): Premium member mam do 24 grudnia. Ostatnio zmieniałam (dodawałam) podpis i lokalizację, ale nie wiem czy coś by to mogło popsuć. Zdarzyło się Wam coś takiego? Podpis na forum można edytować, dodaj sobie "Premium" w nazwie i po ptokach Konto nadal masz premium, więc to tylko kosmetyka. Quote Link to comment
+Spider Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Toczygroszek tego opisu nie da się zmienić w ustawieniach. Można zmienić to co ty masz wpisane "Can't reMember" ale "Group: Premium Members" jest nadawane automatycznie. formicaPL proponuję Ci będąc zalogowaną na forum wejść na stronę: http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php...Reg&CODE=00 wtedy dane z GC zsynchronizują się z danymi na forum. Jeśli to nie pomoże to możesz napisać w tej sprawie do Groundspeaka. Quote Link to comment
+Thathanka Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Jeśli to nie pomoże to możesz napisać w tej sprawie do Groundspeaka. ...i zażądać odszkodowania za 'szkody moralne'. Quote Link to comment
+Spider Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 ...i zażądać odszkodowania za 'szkody moralne'. Np. przedłużenie PM o pół roku Quote Link to comment
+formicaPL Posted June 16, 2010 Author Share Posted June 16, 2010 Podpis na forum można edytować, dodaj sobie "Premium" w nazwie i po ptokach Konto nadal masz premium, więc to tylko kosmetyka. miałam w podpisach inne rzeczy wpisane, zmiany nie dały rezultatu. formicaPL proponuję Ci będąc zalogowaną na forum wejść na stronę: (...) Zadziałało - dziękuję A szkody moralne są! - sprawiło to, że zwątpiłam we własną pamięć - musiałam sprawdzić czy mi już aby premium nie wygasło Quote Link to comment
Recommended Posts