Jump to content

Garmin Oregon Beta (3.52/3.82)


Followers 7

Recommended Posts

Oregon x50

 

Changes made from version 3.51 to 3.52:

 

* Added geocache filtering. Select Setup > Geocaches to add custom filters.

* Improved keyboard responsiveness.

* Fix hang searching for POI.

 

https://buy.garmin.com/shop/store/downloads...5&pID=26876

 

Oregon x00

 

Changes made from version 3.81 to 3.82:

 

* Added Geocache filtering. Select Setup > Geocaches to add custom filters.

* Fixed issue syncing with BaseCamp.

 

https://buy.garmin.com/shop/store/downloads...5&pID=14904

Link to comment

That worked! Tried the same link like 3 minutes ago and couldn’t get anything to happen. Gremlins?

 

Hopefully those same Gremlins don't make it into your GPS :blink:

 

Anyway, to the OP thanks for the heads up. I just DL'd the 3.51 the other day. Time for another upgrade. :(

Link to comment

I've got an Oregon 300 and the webupdater doesn't show the latest firmware as being available (3.82). It has 3.80 as the latest...

 

You will need to go to product page and click on the "software" link on the right side.

 

Think I found a bug with 3.82... Try setting up your "main menu" from "setup". Scroll over a couple pages and youll see the colors get all funky.

 

Anyone else confirm?

Link to comment

I've got an Oregon 300 and the webupdater doesn't show the latest firmware as being available (3.82). It has 3.80 as the latest...

 

You will need to go to product page and click on the "software" link on the right side.

 

Think I found a bug with 3.82... Try setting up your "main menu" from "setup". Scroll over a couple pages and youll see the colors get all funky.

 

Anyone else confirm?

 

negative on my 300 no funky colors here

Link to comment

I've got an Oregon 300 and the webupdater doesn't show the latest firmware as being available (3.82). It has 3.80 as the latest...

 

You will need to go to product page and click on the "software" link on the right side.

 

Think I found a bug with 3.82... Try setting up your "main menu" from "setup". Scroll over a couple pages and youll see the colors get all funky.

 

Anyone else confirm?

 

negative on my 300 no funky colors here

 

Do you have all your icons enabled? In other words are you hiding any icons from your main menu?

 

I have a few hidden and the colors only become messed up on the pages showing hidden icons.

Link to comment

I've got an Oregon 300 and the webupdater doesn't show the latest firmware as being available (3.82). It has 3.80 as the latest...

 

You will need to go to product page and click on the "software" link on the right side.

 

Think I found a bug with 3.82... Try setting up your "main menu" from "setup". Scroll over a couple pages and youll see the colors get all funky.

 

Anyone else confirm?

 

negative on my 300 no funky colors here

 

Do you have all your icons enabled? In other words are you hiding any icons from your main menu?

 

I have a few hidden and the colors only become messed up on the pages showing hidden icons.

 

ok changed profile to one with hidden icons and yea the colors do seem sort strange on the icons not selected

Link to comment

I've got an Oregon 300 and the webupdater doesn't show the latest firmware as being available (3.82). It has 3.80 as the latest...

 

You will need to go to product page and click on the "software" link on the right side.

 

Think I found a bug with 3.82... Try setting up your "main menu" from "setup". Scroll over a couple pages and youll see the colors get all funky.

 

Anyone else confirm?

 

negative on my 300 no funky colors here

 

Do you have all your icons enabled? In other words are you hiding any icons from your main menu?

 

I have a few hidden and the colors only become messed up on the pages showing hidden icons.

 

ok changed profile to one with hidden icons and yea the colors do seem sort strange on the icons not selected

 

Thanks for confirming :blink:

 

I sent an email to garmin.

Link to comment

A good start. The interface could use some "set all", "clear all" type of features. It would be nice to be able to save filters for use later.

 

But I'm not complaining :blink:

 

You can save filters for later use, go to: setup>geocaches>filter setup. The saved filters then show up under the geocache screen.

Link to comment

A good start. The interface could use some "set all", "clear all" type of features. It would be nice to be able to save filters for use later.

 

But I'm not complaining :blink:

 

You can save filters for later use, go to: setup>geocaches>filter setup. The saved filters then show up under the geocache screen.

Nice! Great find, I should have looked around a bit more.

Link to comment

found a major bug, viewing caches from map mode selecting the cache and trying to read the description on caches will lock the unit. oregon 300

 

EDIT: reverted back to 3.81 3.82 looks good sitting inside having a quick look at features but out in the field its crippling, caches missing/not displaying, lock ups on cache descriptions from map view and a few other niggles

Edited by borrie869
Link to comment

found a major bug, viewing caches from map mode selecting the cache and trying to read the description on caches will lock the unit. oregon 300

 

EDIT: reverted back to 3.81 3.82 looks good sitting inside having a quick look at features but out in the field its crippling, caches missing/not displaying, lock ups on cache descriptions from map view and a few other niggles

Oregon 300 -works for me. Reloaded the GPX file after the icons screwed up. All fine now.

Link to comment

found a major bug, viewing caches from map mode selecting the cache and trying to read the description on caches will lock the unit. oregon 300

 

EDIT: reverted back to 3.81 3.82 looks good sitting inside having a quick look at features but out in the field its crippling, caches missing/not displaying, lock ups on cache descriptions from map view and a few other niggles

Oregon 300 -works for me. Reloaded the GPX file after the icons screwed up. All fine now.

 

im not talking icons im talking caches missing from the database that reappeared after reverting the firmware and when seeing a cache displayed in map mode tapping on it and trying to read the description would lock the unit

Link to comment

found a major bug, viewing caches from map mode selecting the cache and trying to read the description on caches will lock the unit. oregon 300

 

EDIT: reverted back to 3.81 3.82 looks good sitting inside having a quick look at features but out in the field its crippling, caches missing/not displaying, lock ups on cache descriptions from map view and a few other niggles

 

I don't seem to have this issue on mine... weird.

 

I've tried loading a bunch of different caches too. No hang ups or freezes.

Link to comment

found a major bug, viewing caches from map mode selecting the cache and trying to read the description on caches will lock the unit. oregon 300

 

EDIT: reverted back to 3.81 3.82 looks good sitting inside having a quick look at features but out in the field its crippling, caches missing/not displaying, lock ups on cache descriptions from map view and a few other niggles

Oregon 300 -works for me. Reloaded the GPX file after the icons screwed up. All fine now.

 

You can see this problem on any release if the GPX load didn't succeed during the last reboot (i.e. you had to pull batteries because of a hang).

Link to comment
found a major bug, viewing caches from map mode selecting the cache and trying to read the description on caches will lock the unit. oregon 300

 

EDIT: reverted back to 3.81 3.82 looks good sitting inside having a quick look at features but out in the field its crippling, caches missing/not displaying, lock ups on cache descriptions from map view and a few other niggles

 

 

I had the same problem with mine after the update. I normally update the caches on my Oregon 550 every couple of days anyways so it was a no brainer for me. Loaded a new file from GSAK and all my caches show up and all of the icons are fixed.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 7
×
×
  • Create New...