+HighlanderPL Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Czy komuś jeszcze od momentu aktualizacji przestała działać funkcja "Decrypt" przy hincie? Teraz jak na nią kliknę przenosi mnie na górę strony i nic poza tym się nie dzieje. Używam FF 3.5.9 z Adblockiem. Sprawdziłem pod IE 7.0 - Decrypt działa normalnie. Quote
+QVIXOTE Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Czy komuś jeszcze od momentu aktualizacji przestała działać funkcja "Decrypt" przy hincie? Teraz jak na nią kliknę przenosi mnie na górę strony i nic poza tym się nie dzieje. Używam FF 3.5.9 z Adblockiem. Sprawdziłem pod IE 7.0 - Decrypt działa normalnie. FF 3.6.3 +Adblock - wszystko działa poprawnie - chyba masz gdzieś zablokowany javascript. Próbowałeś wyłączyć adblocka, ewentualnie inne dodatki ? Quote
+HighlanderPL Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 FF 3.6.3 +Adblock - wszystko działa poprawnie - chyba masz gdzieś zablokowany javascript. Próbowałeś wyłączyć adblocka, ewentualnie inne dodatki ? Wyłączyłem Adblocka i dalej to samo. Sprawdzę jeszcze na innym komputerze. Quote
+HighlanderPL Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 FF 3.6.3 +Adblock - wszystko działa poprawnie - chyba masz gdzieś zablokowany javascript. Próbowałeś wyłączyć adblocka, ewentualnie inne dodatki ? Wyłączyłem Adblocka i dalej to samo. Sprawdzę jeszcze na innym komputerze. Ciekawostka. Po całkowitym restarcie laptopa (wykonuję go raczej sporadycznie) problem znikł. Widocznie jakiś problem usług działających w tle. Temat zamknięty. Quote
Recommended Posts