+ejohexteam Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Stało się: 800 przekroczone Gratulacje dla Toczygroszka Quote
+kedzik Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 kurcze jka by tu go dogonic... a dotego zakosil mi FTFa z mogily... GRATULACJE Quote
toczygroszek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dziękuję bardzo. Mimo okrutnego deszczu byłem bardzo zdeterminowany na wczoraj, w sumie to deszcz nawet pomagał, bo było pusto. Miałem w planie jeszcze 2 skrytki odłowić, ale miałem totalna awarię GPSa. W pewnym momencie kompletnie zwariował, włączał mu się jakiś dziwny jakby "kontrolny" ekran na którym były wypisane różne wartości, potem się to zaczęło przełączać na jakieś dziwne "wygaszacze ekranu" - cuda na kiju normalnie! Prawdopodobnie przyczyną było jakieś zwarcie, bo jakiś czas temu mi się uszkodziła gumka na manipulatorze (Vista). Potem jak podsechł to wrócił do normy. Jak wracałem do Tarnowa to był straszny korek przed Łapczycą, wiec postanowiłem pojechać na około przez jakieś wioski. To był błąd, mało się nie utopiłem po drodze razem z samochodem, normalnie kataklizm powodziowy. Quote
+kedzik Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ciekawe bo moj GPS, po wizycie w Krk tez dzisiaj zwariowal, cieawe jka ja opublikuje t skrzynki, nie moge odpalic GPSa i nie mam koordynatow... ehhh cos jakyb gps´owe fatum... Quote
toczygroszek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Graulacje. Czuję oddech kedzika na karku Quote
+Spider Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Chyba będziesz musieć do USA wyemigrować jak rkorbi by zwiększyć przewagę Chociaż teraz jest to raczej niemożliwe Quote
toczygroszek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Albo to do Czech daleko? Nie bój, nie bój, na wiosnę się odkuję Quote
+kedzik Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 wielkie dzieki, chcialem jeszcze wrzesien zakonczyc jakas okraqdla liczba i jak by nie to ze bardzo chce dogonic Toczygroszka to bym pewnie sobie odpuszczal ganianie po gorach po 2 cache... ale frajda jest... zdradze ze sie mi szykuje wizyta w Nemrodkolandi wiec chyba umyje zeby by oddech na karku Toczygroszka byl siezszy... [] Quote
toczygroszek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 (edited) ... Edited September 28, 2010 by toczygroszek Quote
+kedzik Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 mam nadzieje ze nie odpuscisz bo szkoda by bylo zabawy... Quote
+Spider Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 (edited) Gratulacje dla nemrodka za przekroczenie 800 znalezień. Nie zdążyłem pogratulować 700 a tu już 800 tak się chłopak rozpędził Dzienny rekord chyba pobiłeś tym power trailem ? Edited November 25, 2010 by SpiderPL Quote
+soolash Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Fakt, szaleją chłopaki, że hej! Gratulacje dla nemrodka z Trójmiasta. Quote
nemrodek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 (edited) dzięki kilka dni w Austri i prawie 250 cachy - nie ma jak żyzny teren i wyśmienite towarzystwo do szukania :-) rekord dzienny z power trialem wyszedł 163 cache - ale rkorbi będzie miał oczko więcej Edited November 25, 2010 by nemrodek Quote
+kedzik Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 moja krwawica... czlowiek sie stara a ini rekordy bija... ale fakt milo bylo, Gratulacje dla Nemrodke, takie tempo bylo ze niezdazylismy tego nawet opic... Quote
+lonely_wolf Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Gratulacjeeee, dopiero teraz pisze bo wlasnie wytrzezwialem, i bylem w stanie cos napisac. Dzieki za mile spotkanie, a rekordy no coz mozna zostawic statystykom Quote
+kedzik Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 no tak my z Nemrodkiem zesmy nic nie pili a ten dopiero teraz wytrzezwial... no niezle... ta mlodziez potrafi sie bawic... ehhh co za czasy nasstaly... hehe Quote
+Spider Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Gratulacje dla Mosznira za przekroczenie 800 znalezień Quote
+Mosznir Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dzięki Szkoda tylko, że termin eventu nam nie podpasował Quote
+keymanPL Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 (edited) Gratulowaliśmy mu tydzień temu przekroczenia 700, a dziś możemy gratulować 800! - Brawo BOGOBIG!! Co prawda jeszcze nie zalogowane na stronie, ale w logbookach widnieje. (EDIT: już zalogował) Ja tylko dodam że bogobiga spotkaliśmy przypadkiem w Kotlinie Kłodzkiej na pewnej wieży przy torfowiskach. Po wzajemnym okazaniu zdziwienia ze spotkania w takim miejscu zdradziliśmy mu misterny plan przekroczenia 300 znalezień kolejnego dnia - bogo nie miał wyjścia i z błyskiem w oku do nas dołączył Pozdrawiamy i dziękujemy za towarzystwo. Edited May 6, 2011 by keymanPL Quote
+soolash Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Szaleństwo! . Gratulacje dla bogobig - straszne z Was wariaty . Quote
toczygroszek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 no, no - kolejny tysiączek blisko, gratulacje! Quote
KrystianT Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 (edited) Ja jeszcze dodam, że rano przed wyjazdem, jak Bogdan mimo wszystko się szykował to jeszcze lał deszcz, ale na szczęście dla całej ekipy wypogodziło się. Też mnie bardzo korciła ta wyprawa, ale o ile kolejny rower być może dałoby się załatwić to z wolnym czasem było gorzej A za dwa dni kotlinę zasypało śniegiem... ps. gratulacje dla całej ekipy. Edited May 7, 2011 by KrystianT Quote
+formicaPL Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 a ja wiem kto ma 799 znalezień Jeszcze nie powiem, bo na razie gratulacje zgodne z tytułem topicu się nie należą Quote
+Spider Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 (edited) Też wiem i czekam na tę 1 skrytkę by pogratulować Edited July 12, 2011 by SpiderPL Quote
+soolash Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Też wiem i czekam na tę 1 skrytkę by pogratulować Musicie uzbroić się w cierpliwość :-). Chciałbym by była to skrytka niemiecka, ale jak się do piątku coś bliskiego pojawi, to nie pogardzę :-). Quote
+lonely_wolf Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Gratoolacje dla Soolasha, strasznie spoznione ale szczere... Jak zwykle mam troche zaleglosci Quote
+soolash Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Gratulacje dla Starej Marudy :-). Progres w znalezieniach godzien podziwu, ale ilość założonych keszy po prostu wymiata! Szacunek... Proszę brać przykład Szanowni keszerzy :-). Quote
+t_e_d Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 (edited) Dzieki Progres w znalezieniach godzien podziwu, Tylko dzieki dwum PT u Madziarow, inaczej nie mialbym szans Edited September 11, 2011 by t_e_d Quote
toczygroszek Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Gratuluję. Trzeba będzie zrobić jakieś zbiorowe pupendo, bo się sporo kandydatów nazbierało Quote
+ru.beus Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Kolega Bacza dzięki wyprawie do Łomży i na Podlasie, zdobył podwójną 800-tkę 800 znalezionych w ogóle oraz jako jedyny - 800 znalezionych w Polsce. Będzie co opijać na Warszawskim evencie :-) Quote
+y_a_h_oo Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Kolega Bacza dzięki wyprawie do Łomży i na Podlasie, zdobył podwójną 800-tkę 800 znalezionych w ogóle oraz jako jedyny - 800 znalezionych w Polsce. Będzie co opijać na Warszawskim evencie :-) czyli tak jak przeczuwalem Gratulacje dla Baczy! Hip Hip Hurra! Quote
+bacza Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 dzieki przyznam, ze ja juz w polowie nie moglem ale Rubi nadawal tempo niczym pilot rajdowy: "size 1, difficulty 1.5, terrain 1.5, size 2, difficulty ... " itd w tych warunkach keszyki az same wyskakiwaly z kryjowek Quote
+keymanPL Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Gratulacje dla baczy - 800 robi wrażenie, a 800 w PL tym bardziej! Quote
+soolash Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 w tych warunkach keszyki az same wyskakiwaly z kryjowek I tak trzymać! Wielkie gratulacje bacza... Oto doskonały przykład, jak nie marnować energii na czcze gadanie tylko ukierunkować ją na to, co w geozabawie najlepsze . Quote
+lonely_wolf Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Gratulacje, ciesze sie takze ze zimia łomzynska i podlasie przyczynily sie do sukcesu... Quote
+hanbei Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 bacza, congratulations! szkoda, ze sie tym razem zabrac nie moglem. choc na ta liczbe to jeszcze troche musze poczekac. no ale na miejscu twoja bysmy uswietowali ) Quote
+bacza Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 sorka, za dlugi czas reakcji, ale dziekuje raz jeszcze za gratulejszyny lonely, przyznaje, ze podlasie calkiem dobrze mi sluzy w tej chwili to moje drugie wojewodztwo z najwieksza iloscia znalezien - tu oczywiscie wielkie podziekowania dla Ciebie i teda, bez Was ostatni sukces nie bylby mozliwy przy okazji z przykroscia zauwazam, ze mam tylko trzy wojewodztwa z iloscia przyskrzynien 100+. i cos mi sie zdaje, ze musze znow nawiedzic dolnoslaskie, a najlepiej rowniez i pomorskie Quote
+QVIXOTE Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Chciałem zauważyć, że niejaki RobertPL osiągnął 800 znalezień. Gratulacje! Quote
+RobertPL Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Razem z Wioletta dziękujemy. 800 mieliśmy już dużo wcześniej ponieważ czeka 5 earthcache. Cały czas brakuje czasu na przygotowanie do nich odpowiedzi. Quote
+soolash Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Oj, widzę że było grubo!!! :-) Gratulacje dla Box Team za ósmą setke w niewyobrażalnym stylu ode mnie i geoplumPL... Quote
+y_a_h_oo Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Oj, widzę że było grubo!!! :-) Gratulacje dla Box Team za ósmą setke w niewyobrażalnym stylu ode mnie i geoplumPL... Dolaczam sie do gratulacji! Czy Ojciec Geo-Dyrektor zgadza sie juz, abym tez zalogowal swoja 800tke? Quote
+soolash Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Congratulations dla Wiesia.K za przekroczenie w pieknym angielskim stylu, co nie oznacza, ze flegmatycznie , osmej setki. A tego eventu w pubie cholernie zazdroszcze... Quote
+Wiesia.K Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Congratulations dla Wiesia.K za przekroczenie w pieknym angielskim stylu, co nie oznacza, ze flegmatycznie , osmej setki. A tego eventu w pubie cholernie zazdroszcze... Dzięki wielkie, po raz kolejny przekonuję się,ze nie mamy się czego w geo- Polsce wstydzić...spotkanie w pubie sympatyczne, miejscowi maja takie spotkania regularnie co miesiąc, w innej lokalizacji, takie kółko rózańcowe... szef ma ponad 6000 znalezień i był wstępnie zainteresowany górznieńskim MEGA. W drodze na event spotkałam cachera przy skrytce, udałam, że studiuję rozkład jazdy, a potem podeszłam i poprosiłam o mozliwość zalogowania.. Kolejne 3 godziny spędzilismy razem, wędrując wzdłuz Tamizy i zbierając różne skarby po drodze... Quote
sadekgorzno Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Congratulations dla Wiesia.K za przekroczenie w pieknym angielskim stylu, co nie oznacza, ze flegmatycznie , osmej setki. A tego eventu w pubie cholernie zazdroszcze... no to i ja przyłączam się do gratulacji. a oprócz tego co zazdrości soolash ja dorzucę jeszcze swoją zazdrość, tj pomysł z kamieniami milowymi Quote
+Wiesia.K Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 (edited) a oprócz tego co zazdrości soolash ja dorzucę jeszcze swoją zazdrość, tj pomysł z kamieniami milowymi A tak, podczs pobytu w Berlinie, mój przyjaciel mi zasugerował,że seteczka fajnie by wyglądała w Berlinie, spiełam się i dociągnęłam do pierwszej setki jeszcze przed odlotem samolotu,a potem juz jakos poszło. Jedyna niedogodność to taka, że nie moge zrobic długiego power traila na jeden raz Edited March 2, 2013 by Wiesia.K Quote
Recommended Posts