+soolash 0 Posted June 12, 2011 Dzisiaj byłem świadkiem, jak fosgen61 dopadł i wykorzystał swojego # 400 kesza! czego mu serdecznie gratuluję (tym bardziej, że to mój kesz przejdzie do historii jego znalezisk). Quote Share this post Link to post
+soolash 0 Posted August 18, 2011 Gratulacje ode mnie i Ewy dla formiki i zapewne keymana za przekroczenie czwartej setki znalezionych skrytek. Brawo! Quote Share this post Link to post
+formicaPL 0 Posted August 19, 2011 dziękuję, dziękuję wyjazd udany pod względem skrytek - nawet nam stf wpadł Quote Share this post Link to post
+keymanPL 0 Posted August 19, 2011 Gratulacje ode mnie i Ewy dla formiki i zapewne keymana za przekroczenie czwartej setki znalezionych skrytek. Brawo! Zapewne masz racje, dzięki! Teraz muszę znaleźć trochę czasu na pologowanie wszystkiego. Quote Share this post Link to post
+ejohexteam 0 Posted August 23, 2011 Dziękujemy bardzo składu przybyło to i skrytek też. <i nie tylko tych znalezionych Quote Share this post Link to post
+RobertPL 0 Posted August 25, 2011 399 przekroczył keymanPL. Gratuluje. Quote Share this post Link to post
+keymanPL 0 Posted August 25, 2011 399 przekroczył keymanPL. Gratuluje. Dologowałem dziś do 400, jeszcze z 15 zostało Dzięki Quote Share this post Link to post
+soolash 0 Posted November 14, 2011 Powinszowania dla HighlanderaPL, który "walnął" 400 z nawiązką. Quote Share this post Link to post
+formicaPL 0 Posted November 15, 2011 Również gratuluję! Byłam świadkiem zdobycia tego milestone'a Quote Share this post Link to post
+seba020 0 Posted July 9, 2012 Gratuluje wantsky i cieszę się że 400 wypadło akurat na moim keszu Kolejnych 400 życzę! Quote Share this post Link to post
+kuchomik 0 Posted July 31, 2012 Trójmiejska szarża z wantskym przyniosła znalezienie numer 400 - szczęśliwą skrzynką był Pomnik Świętopełka (GC391QQ). Do kolejnego milestone'a już tylko 68 sztuk! Quote Share this post Link to post
+soolash 0 Posted September 20, 2012 Harcerskie kongraty dla Maliniaka, który śmignął 400 aż miło. Czuwaj! Quote Share this post Link to post
+bacza 0 Posted October 15, 2012 Gratulacje dla Yuriko za przekroczenie 400 znalezien w pieknym stylu, podczas dzisiejszej akcji Ursus! Quote Share this post Link to post
+Wiesia.K 2 Posted October 15, 2012 Gratulacje dla Yuriko za przekroczenie 400 znalezien w pieknym stylu, podczas dzisiejszej akcji Ursus! Brawo, oby tak dalej....! I zapraszamy do 3city... Quote Share this post Link to post
+Yuriko* 0 Posted October 15, 2012 Bardzo dziękuję A trójmiejskie kesze Bacza już dawno mi zachwalał - mam nadzieję, że będzie okazja się wybrać Quote Share this post Link to post
+y_a_h_oo 0 Posted October 15, 2012 Pogratulowal Kiedy wpadniecie na wieczorne keszowanie na poludniu Wawki? ;-) Quote Share this post Link to post
+Wiesia.K 2 Posted November 24, 2012 Gratulacje dla esema za zdobycie pełnych czterech setek! Łubu- dubu... nasz Ogniomistrzu nieustraszony! Setuchna pekła na mojej skromnej czołgowej skrytce... GC3VNV9 teraz pozostaje tylko czekać- z nieustająca nadzieją ....na jakieś Twoje skrytki... poloneza czas zacząć.... Quote Share this post Link to post
+soolash 0 Posted November 25, 2012 (edited) O! Pierwszy raz mogę gratulować hurtowo :-). GeoplumPL i esem - wielkie gratulacje za cztery setki! Edited November 25, 2012 by soolash Quote Share this post Link to post
esem 0 Posted November 25, 2012 Gratuluję GeoplumPL oraz dziękuję Wiesi.K i soolashowi za miłe słowa Quote Share this post Link to post
+Wiesia.K 2 Posted November 25, 2012 O! Pierwszy raz mogę gratulować hurtowo :-). GeoplumPL i esem - wielkie gratulacje za cztery setki! gratulacje dla geoplum, idziesz jak burza! Quote Share this post Link to post
+geoplumPL 0 Posted November 26, 2012 gratulacje dla geoplum, idziesz jak burza! Dziekuje bardzo. Robie, co moge, by dogonic soolasha, ale to chyba jest tak jak z tym przyslowiowym kroliczkiem, nie chodzi o to by go zlapac... . Quote Share this post Link to post
zywcu 0 Posted November 26, 2012 Gratuluję zdobywcą czwartego kamienia milowego! Mam nadzieję niebawem do Was dołączyć Quote Share this post Link to post
zywcu 0 Posted January 13, 2013 Gratulacje dla kolegi Strykera, wczoraj w Nysie osiągnął czterysta znalezień na GC. Miło było być tego świadkiem Quote Share this post Link to post
+Stryker 16 Posted January 14, 2013 dzięki, dzięki ;-) wg szacunków pewnych super-hiper skryptów, do "pińćsetki" brakuje mi 18 dni keszowania -> 133 dni.. co przypada w dniu 26.05. Coś w tym jest ;-) Quote Share this post Link to post
+Wiesia.K 2 Posted December 13, 2013 Gratulacje dla kolegi MTW , który niedawno przekroczył 400 znalezień. MTW ma olbrzymią wiedzę na temat historii Gdańska i jego skrytki umiejętnie zaznajomiają znalazców z tymi zagadnieniami całkiem " bezboleśnie".. Quote Share this post Link to post
+MTW.pl 0 Posted December 13, 2013 Dziękuję Wiesia Właśnie wydrukowałem 2 logbooki do nowych skrytek na gdańskiej Oruni - obie będą miały historię w tle. Mam nadzieję, że w ten weekend je ogarnę. Quote Share this post Link to post
+soolash 0 Posted January 12, 2014 Kto w stolicy bywa, ten kamienie milowe zdobywa :-). Gratuluję Panie grzesztofie. Tak trzymać i nie popuszczać! Quote Share this post Link to post
+soolash 0 Posted January 12, 2014 Dawno temu pewna panna, co Niemca nie chciała o nawigacji nic nie mogła wiedzieć. Dzisiaj w postaci wiewióry z Wawy przyjechała, by o czterech setkach Wam opowiedzieć... Rudzielcu, wielkie gratulacje! Quote Share this post Link to post
+Wiesia.K 2 Posted January 12, 2014 Dawno temu pewna panna, co Niemca nie chciała o nawigacji nic nie mogła wiedzieć. Dzisiaj w postaci wiewióry z Wawy przyjechała, by o czterech setkach Wam opowiedzieć... Rudzielcu, wielkie gratulacje! Już nie panna.... , ale reszta się zgadza! Gratulacje dla Rudej i Grzesztofa! Tak trzymać! Quote Share this post Link to post
+soolash 0 Posted January 12, 2014 Już nie panna.... , ale reszta się zgadza! Wiesia, ja wiem że to grafomania, ale nie zwalnia od czytania ze zrozumieniem. Jak byk napisałem, że dawno temu :-) Quote Share this post Link to post
+rudzielec 0 Posted January 13, 2014 Dawno temu pewna panna, co Niemca nie chciała o nawigacji nic nie mogła wiedzieć. Dzisiaj w postaci wiewióry z Wawy przyjechała, by o czterech setkach Wam opowiedzieć... Rudzielcu, wielkie gratulacje! Już nie panna.... , ale reszta się zgadza! Gratulacje dla Rudej i Grzesztofa! Tak trzymać! Dziękuję,dziękuję . Gdyby nie wyjazd na wspaniały event do Warszawy, pewnie długo bym musiała czekać na tą czwartą setkę. Chciałabym przy okazji, serdecznie pogratulować grzesztofowi, w sumie to razem zdobywaliśmy te keszyki :) Quote Share this post Link to post
+grzesztof 0 Posted January 13, 2014 Dzięki, dzięki - teraz to już do 1000 z górki ;-) Gratki dla niechcącej Niemca :-) Quote Share this post Link to post
+rudzielec 0 Posted February 1, 2014 W pierwszym dniu, miesięca drugiego Mario4Zion powiedział: Nie jestem lebiegą! Zakasał rękawy, podwinął nogawki... jeszcze przed wyjsciem napiję się kawki. Ciśnienie poszło w górę, nogi same chodzą, wyleciał zatem w teren bardzo ochoczo. Myśli, złapię kilkanaście i podgonię trochę. Złapał kilkadziesięt (siedzi mi już na ogonie) . Piękny wynik wyszedł, tak podsumowując. 400 keszyków, nic dodać , nic ująć. Gratulacje dla Mario4Zion!!! Kolejnych kamieni milowych! Quote Share this post Link to post
+Mario4Zion 0 Posted February 2, 2014 (edited) Co za piękne rymy ! Nic tak nie dopinguje jak taka cudowna poezja. Dziękuję za dobre słowo. Edited February 2, 2014 by Mario4Zion Quote Share this post Link to post
+soolash 0 Posted February 3, 2014 Kamień milowy w pięknym stylu widzę. Mario, wielkie gratki za cztery setki i determinację :-). Quote Share this post Link to post