toczygroszek Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Nemrodek też nie próżnuje - przekroczone 400 - gratuluję! Quote Link to comment
nemrodek Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 dzięki :-) udało mi się wycyrklować, że 400 znalezienie przypadło na event z okazji 10-lecia geocachingu :-) Quote Link to comment
+Thathanka Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Ja spróbuję tak trafić z 20-leciem. Quote Link to comment
nemrodek Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 no ale chyba co najmniej z 1000 znalezieniem :-) Quote Link to comment
+kedzik Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Nemrodek - kto Ci tam wie jak to bylo z 400tnym... jakos nie wierze zes sie powstrzymywal przed znajdowaniem keszy... Quote Link to comment
nemrodek Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 przyjedż i poczytaj logbooki :-) Quote Link to comment
+kedzik Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 bo przyjade... zobaczysz.. Quote Link to comment
nemrodek Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 no i jak można zobaczyć w statystykach pojawił się kedzik i od razu wskoczył na drugie miejsce - gratuluję Quote Link to comment
toczygroszek Posted May 11, 2010 Author Share Posted May 11, 2010 Gtratulacje! W ogóle lista się wydłuża, już widzę że niebawem przybędą na niej kolejne osoby a sądząc z dynamiki niektórych osobników pomału przygotowuje do oddania koszulkę lidera następcy Quote Link to comment
+ejohexteam Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Gtratulacje! W ogóle lista się wydłuża, już widzę że niebawem przybędą na niej kolejne osoby a sądząc z dynamiki niektórych osobników pomału przygotowuje do oddania koszulkę lidera następcy Jak narazie jesteś poza konkurencją Tylko pozazdrościć takiego wyniku Quote Link to comment
toczygroszek Posted May 11, 2010 Author Share Posted May 11, 2010 Jak narazie jesteś poza konkurencją Tylko pozazdrościć takiego wyniku Ty mi tu oczu nie zamydlaj, bo ani się obejrzę a śmigniesz mi koło nosa Quote Link to comment
+kedzik Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 jak Nemrodek sie postara to bedziemy gonic Toczygroszka, ale niesadze by ten tak latwo dal sie dogonic... Quote Link to comment
+ejohexteam Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Jak narazie jesteś poza konkurencją Tylko pozazdrościć takiego wyniku Ty mi tu oczu nie zamydlaj, bo ani się obejrzę a śmigniesz mi koło nosa Heh ale jak narazie bieda i pada Do braci Czechów i Słowaków niedaleko Quote Link to comment
+TomPL Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Heh ale jak narazie bieda i pada Do braci Czechów i Słowaków niedaleko Mają też kuszący power-trail Quote Link to comment
toczygroszek Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 Heh ale jak narazie bieda i pada Do braci Czechów i Słowaków niedaleko Mają też kuszący power-trail No właśnie - Ejohexy pojadą na weekend i tysiączek trzasną zanim ja tą swoją drobnicę uciułam Quote Link to comment
+ejohexteam Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Heh ale jak narazie bieda i pada Do braci Czechów i Słowaków niedaleko Mają też kuszący power-trail No właśnie - Ejohexy pojadą na weekend i tysiączek trzasną zanim ja tą swoją drobnicę uciułam Przygarniemy Toczygroszka Quote Link to comment
toczygroszek Posted May 13, 2010 Author Share Posted May 13, 2010 Poza tym my tu sobie gadu-gadu a Ela jedzie do Stanów i pewnie się obłowi zostawiając wszystkich daleko w tyle Quote Link to comment
toczygroszek Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Mosznir szaleje. Właśnie przekroczył 400. Gratuluję Quote Link to comment
toczygroszek Posted August 23, 2010 Author Share Posted August 23, 2010 Gratuluję soratte i bogobigowi, którzy właśnie osiągnęli kolejny kamień milowy! Quote Link to comment
+Spider Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Gratulacje dla Krawie za przekroczenie 400 znalezień Quote Link to comment
toczygroszek Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Gratulacje dla Krawie za przekroczenie 400 znalezień To bardzo sympatyczna kobieta, była na evencie w Tarnowie, ale na forum raczej nie zagląda. Oczywiście też gratuluję Quote Link to comment
+kedzik Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 wlasnie widze ze jednak dosc dynamicznie rosnie liczba aktywnych keszerow, jeszcze pare miesiecy temu tylko z memrodkiem mielismy ponad 400, o Toczygroszku nie wspominam bo ten byl daleko daleko... a tu teraz no prosze... coraz wiecej i wiecej... GRATULUJE!! Quote Link to comment
toczygroszek Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 wlasnie widze ze jednak dosc dynamicznie rosnie liczba aktywnych keszerow, jeszcze pare miesiecy temu tylko z memrodkiem mielismy ponad 400, o Toczygroszku nie wspominam bo ten byl daleko daleko... a tu teraz no prosze... coraz wiecej i wiecej... GRATULUJE!! Ja pamiętam czas (jeszcze nie tak dawno) gdy na tej liście była tylko ekipa "askog" Quote Link to comment
+kedzik Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 powyzej 400 mozna zaobserwowac pasjonujaca walke o pozycje numer 5!!! prosze dopingowac zawodnikow!! Quote Link to comment
toczygroszek Posted September 13, 2010 Author Share Posted September 13, 2010 Patrząc na dynamikę znalezień niektórych osób pewnie już niebawem sam będę o tą 5-tą pozycję walczył Quote Link to comment
+kedzik Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 TY to teraz znalazles takiego TB ze nikt Cie nie przegoni... a ja napewno nie predko... [] Quote Link to comment
+kedzik Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 GRATULACJE dla Soratte za 5 miejsce w statystykach z wynikiem 442 Cache!! walka wygladala pasionujaco, ale mam nadzeje ze BOgobi i Monsznir nie odpuszczaja i beda sie scigac dalej!!! i tak do ! miejsca, no moze 2go.... [] Quote Link to comment
+RobertPL Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 GRATULACJE dla Soratte za 5 miejsce w statystykach z wynikiem 442 Cache!! walka wygladala pasionujaco, ale mam nadzeje ze BOgobi i Monsznir nie odpuszczaja i beda sie scigac dalej!!! i tak do ! miejsca, no moze 2go.... [] Widzę, że jeszcze nie miałeś możliwości poznać Bogobiga, statystyki w tej całej zabawie są dla Niego na ostatnim miejscu. Quote Link to comment
toczygroszek Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 (edited) Widzę, że jeszcze nie miałeś możliwości poznać Bogobiga, statystyki w tej całej zabawie są dla Niego na ostatnim miejscu. Dla niego statystyki są na ostatnim, ale on dla statystyk jest na pierwszym* Szczerze powiedziawszy, to nie uważam, żeby ktokolwiek szukał jedynie dla statystyk. Ludzie szukają dla samej chęci szukania, odwiedzenia czegoś, wykazania się sprytem inteligencją, sprawnością, siła fizyczną, odwagą, wytrwałością itp., dla przeżycia przygody, dla zabicia nudy albo oderwania się od pracy. Jedni poświęcają temu więcej czasu inni mniej, jedni mają większe możliwości inni mniejsze, jedni lubią się pobawić numerkami inni nie. Ponadto uważam, że te odznaki generowane w GSAK co się niedawno pojawiły to super rzecz. Teraz już nie tylko suche numerki ilości są do zebrania ale inne wyzwania - np. jak najwyżej npm, jak najwięcej krajów, jak najdalej od domu itd itp - to jest super sprawa, żeby ci co lubią numerki nie poprzestali na łatwych drive-inach ale przysiedli nad puzzlem, ruszyli w góry, pojechali dalej niż granice województwa itd. Miejsce na liście też może być dobrą motywacją, żeby wstać sprzed kompa i ruszyć w teren - co w tym złego? Ja tam się cieszę, że wreszcie mnie ktoś przegonił i będę miał kogo gonić (albo komu uciekać). Czasem mam wrażenie, że niektórzy widzą w tym coś złego - ale może to tylko moje wrażenie. Ludzie, cieszcie się ze swoich znalezień i bądźcie z nich dumni ------------- * wśród polskich skrytek. Edited September 16, 2010 by toczygroszek Quote Link to comment
+kedzik Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 a mnie sie wydaje(zgadzam sie z kolega Toczygroszkiem) ze te statystyki dodaja rowiniez pewnego smaczku rywalizacji i nie widze w tym nic zlego!! Tak jak pisze Toczygroszek, mobilizuje to do odejscia od komputera i wyrania sie po kolejne skarby w mojej lub dalszej okolicy, inazcej moge siedziec nad puzzlami krakowskimi caly rok klikajac w klawiature jak tu zlamac ten kod... Pozatym tak sobie wyobrazilem ze mozna by sie troche czasami poscigac na skarby i wyglada to calkiem ciekawie jak komus przybywa co dzien po kilka znalezien a inni tez przez to sie mobilizuja by szukac, bo chyba nikt mi nie powie ze jak leje to sie komusc chce isc a ja znam ludzi, i tak ida nawet jka ulewa i szukaja, przedewszystkim FTFy!! tu nie ma zmiluj sie, goscie wstaja by przy skarbie byc juuz o 4:30 potem do domu i do pracy... i to sa wlasnie zapalency... Quote Link to comment
+Spider Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Gratulacje dla Mochus'a Quote Link to comment
toczygroszek Posted November 4, 2010 Author Share Posted November 4, 2010 Już 400 - dobra nasza, gratulacje dla soolasha! Quote Link to comment
+soolash Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Już 400 - dobra nasza, gratulacje dla soolasha! Wielką dumę w sobie czuję A zmartwienia idą w proszek, Bo mi pięknie kibicuje Nasz Mistrzuniu - Toczygroszek. Dziękuję... Quote Link to comment
+formicaPL Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Gratulacje, gratulacje będzie 500 na kolację? Poetką nie jestem, ale gratuluję szczerze Quote Link to comment
+soolash Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Gratulacje, gratulacje będzie 500 na kolację? Poetką nie jestem, ale gratuluję szczerze Ależ owszem, pomyślimy. Pod warunkiem wielkim, że Czeski trail zaliczymy, Bo inaczej nie da się W Toruniu raczej na pewno nie . Dzięki. Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Przyłączam się do gratulacji, niestety też nie jestem poeta, więc tylko szczere tak dalej... Quote Link to comment
toczygroszek Posted January 22, 2011 Author Share Posted January 22, 2011 Gratulacje dla Elales, która właśnie osiągnęła 400 znalezień! Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Takze moje szczere gratulacje... Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Gratulacje dla emkape 400 na karku Quote Link to comment
+emkapej Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Dziekuje! Udalo mi sie dobrnac. Glownie dzieki keszon rubeusa, ktory w mojej okolicy ostatnio bardzo duzo skrzynek pozakladal. Quote Link to comment
+ru.beus Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Dziekuje! Udalo mi sie dobrnac. Glownie dzieki keszon rubeusa, ktory w mojej okolicy ostatnio bardzo duzo skrzynek pozakladal. Cieszę się, że przyczyniłem się do przekroczenia takiej ładnej liczby znalezionych. Mi jeszcze dużoooo, brakuje nawet do 100 skrzynek, choć przez ostatnie 2 dni trochę nadrobiłem. A z zakładaniem to robię fajrant do wiosny. Dziś założyłem swoją 50-tą skrzynkę :-) [Akurat taki fajny malutki słoiczek pasujący do jednej miejscówki mi się zwolnił, to po drodze z miasta założyłem ] Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 (edited) I widzisz emkape, mamy posprzatane Edited March 1, 2011 by lonely_wolf Quote Link to comment
toczygroszek Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Moje ogromne gratulacje! Quote Link to comment
+kedzik Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Gratuluje i zycze duzo motywacji by 800 bylo juz niebawem jak cieplo nastanie!! Quote Link to comment
+soolash Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 SpiderPL w pięknym stylu "przyefteefił" dzisiaj skrytkę numer 400. Wielkie gratulacje. Quote Link to comment
+soolash Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 (edited) Serdeczne gratulacje dla naszego rodzimego Bizona, który udowadnia, że Szkoci wcale nie są tak skąpi, jak się o nich mówi . Wystarczy porównać nasze kraje pod względem skrytek... Wnioski są niekorzystne dla nas... Well done, Thathanka! Edited June 6, 2011 by soolash Quote Link to comment
+Thathanka Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Dzieki. Niestety wraz z wyczerpaniem sie kasy i czasu, skonczylo sie moje rumakowanie. A co do szkockich keszy, to nie spotkalem tu jeszcze nic czego nie widzialbym wczesniej w Polsce, ale w zasadzie keszowalem tylko w jednym hrabstwie, wiec pewnie jeszcze wiele przede mna. Niemniej, jesli chodzi o jakosc i inwencje, Polacy nie maja sie czego wstydzic. Quote Link to comment
+lonely_wolf Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Gratulacje dla Spidera i Thathanki, powoli nie nadazam za tym wszystkim Quote Link to comment
Recommended Posts