parass1 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 dobrý den, žádám oradu s aktivací mince. Na stránkách coincodes.com mi to nejde. Minci mi to pdle kůdu na ni nenajde. Mám ji domu už asi čtvrt roku, není to tím? díky Quote
+Eartha Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ujistěte se, že správné zadání čísel a písmen. Někdy se lidé omylem I-1, B-8, S-5, O-0, a tak dále. Pokud nemůžete nalézt aktivační kód on-line, zkusit poslat email na contact@geocaching.com. Patří sledování číslo na mince. Google translate nepromítlo vaši otázku jasně, ale doufám, že moje odpověď pomůže. Quote
+geoquino Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ahoj, vidět tady češtinu není moc obvyklé. Doporučení od Eartha je celkem jasné, možná napiš, co je to za minci, jelikož ne všechny jsou registrované na www.coincodes.com Quote
parass1 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Ahoj, vidět TADY češtinu neni MOC obvyklé. Doporučení od Eartha JE diety jasné, možná Napis, co je to ZA minci, jelikož ne všechny jsou registrované Na www.coincodes.com [/ Quote] Ahoj nechápu jak mám zjistit co je to za minci. to chceš znát její kód? Quote
+geoquino Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Vůbec ne, ale stránek, kde se aktivují mince, je vícero a na www.coincodes.com nemusí mít tvoji minci v databázi. Ptal jsem se na typ, např. Compass Rose 2009 nebo Tengwar aj. Quote
Odyssey Voyager Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 (edited) máte fotku mince? bez viditelných kódy sledování. Edited March 27, 2010 by Odyssey Voyager Quote
parass1 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 rád bych ti fotky poslal ale nevím jak na to.Nešlo by to na email? Quote
Odyssey Voyager Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 (edited) E-mail s zaslán aktivační kód. Doufám, že to je informace, kterou potřebujete. translation: email with activation code sent. the geocoin in question was the "firefighter geocoin" made by coins and pins. i was able to retrieve the activation code at coincodes.com and forward it to the OP. i hope this helps. pěkná mince! Edited March 29, 2010 by Odyssey Voyager Quote
+Eartha Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Thank you Odyssey Voyager, thank you very much! Quote
Odyssey Voyager Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 (edited) Thank you Odyssey Voyager, thank you very much! no problemo...i just hope this is the information that was needed. my online translator didn't do a very good job deciphering the OP's message. Edited March 29, 2010 by Odyssey Voyager Quote
Recommended Posts