+Thathanka Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Mam problem z sekcją "Finders of My Caches", w której są fałszywe dane i nie wiem dlaczego. Liczba znalezien niektorych geocacherów jest zanizona. Domyslam sie, ze w zwiazku z tym nieprawdziwe sa tez pozostale statystyki dotyczace moich keszy. Czy ktoś się spotkał z takim problemem? Jak sobie z tym poradzić? Używam wersji V3.8.03. Quote
toczygroszek Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 To już było mówione wielokrotnie - problem polega na tym, że GPX nie zawiera wszystkich logów tylko 5/20 ostatnich. Do uzupełnienia logów służy to makro: http://gsak.net/board/index.php?showtopic=...amp;#entry99188 Quote
+Thathanka Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 Dzięki za pomoc. Nie zwróciłem uwagi na to, gdy było poruszane wcześniej. Quote
toczygroszek Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Dodatkowo w ten weekend nastąpiły jakieś problemy i GPXy szyły bez logów. Jest natomiast dobra wiadomość - od 2 maja pojedynczy PQ będzie zawierał 1000 skrytek zamiast dotychczasowych 500. Quote
Recommended Posts