+BOX Team PL Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Cały, caluśki BOX Team PL chyli czoła Abdulowi65 Pozdrawiamy Quote Link to comment
+abdul65 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 (edited) Bardzo dziękuję za pamięć. Obiecuję systematycznie zwiększać ilość moich znalezień oraz samemu czasami wystawić jakąś skrytkę (może nawet niebawem) Pozdrawiam, abdul65 Edited February 27, 2012 by abdul65 Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 A teraz BOX team PL doczekał sie dwusetki, gratulacje! Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Wielkie dzięki za gratulacje i spostrzegawczość. Plan do naszego eventu w Górznie zakłada przekroczenie 300 Dzięki i do zobaczenia w terenie lub na którymś w kolejnych eventów. Quote Link to comment
+soolash Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 (edited) Dołączyć bym się chciał do gratulacji dla całego BOX Team'u PL za wskoczenie na listę inwigilowanych przez GS . Co do planu, rozliczymy Cię w Górznie! . P.S. Zapomniałem dodać, że ta dwusetka jest radosna i dla mnie, bo na moim mulciaku wyrosła :-). Edited March 4, 2012 by soolash Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 (edited) Dzięki, dzięki od całego teamu. Świętujemy snując plany skoku na 300 i wyglądają one na całkiem realne Zwrócimy się do Ciebie na konsultację w tej sprawie a może i Ty będziesz miał okazję na spory skok w górę Edited March 4, 2012 by BOX Team PL Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Dzięki, dzięki od całego teamu. Świętujemy snując plany skoku na 300 i wyglądają one na całkiem realne Zwrócimy się do Ciebie na konsultację w tej sprawie a może i Ty będziesz miał okazję na spory skok w górę Pozdrowienia dla calego BOX Teamu! Gratuluje! Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Dzięki y_a_h_oo Miło tak gratulacje na klatę przyjmować... Team liczy na osobiste poznanie z Tobą Quote Link to comment
+ru.beus Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Gratuluje wszystkim, co przekroczyli magiczną 200 :-) Quote Link to comment
zywcu Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Gratuluje wszystkim, co przekroczyli magiczną 200 :-) Ja wprawdzie dopiero w kwietniu ale bardzo dziękuję Quote Link to comment
+QVIXOTE Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Gratulacje dla OchKarola, który przekroczył 200 znalezień. Quote Link to comment
+ochkarol Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Dzieki. Polskich tylko 196. Wlasnie rozpoczynam zakrojona na szeroka skale operacje eksploratacyjno- zdobywcza, pieszo-rowerowo- autowa na terenie Republiki Czeskiej. Tak, ze 500 zaraz peknie. Panie Boze spraw aby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce!!! Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Dzieki. Polskich tylko 196. Wlasnie rozpoczynam zakrojona na szeroka skale operacje eksploratacyjno- zdobywcza, pieszo-rowerowo- autowa na terenie Republiki Czeskiej. Tak, ze 500 zaraz peknie. Panie Boze spraw aby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce!!! Powodzenia w keszołowach życzymy I nie powiem troszkę zazdrościmy Quote Link to comment
+kedzik Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 wszystkim po 200'ce gratuluje i zycze kolejnych setek i tasiecy!!! Quote Link to comment
+BOX Team PL Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Geoplum się rozpędza Nie mam pewności czy gratulować teraz czy przy kolejnej setce Oczywiście, że gratulować po każdej setce i już kombinować jak uczcić tysiaka Quote Link to comment
+mpark Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 I ja się wreszcie pochwalę !!200!! Po 10 miesiącach od pierwszego znalezienia w moim mieście i 56 schowanych w różnych miejscach "skrzynkach". Quote Link to comment
pitos Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Gratuluje Mpark i dzięki za Twoje świetne kesze w okolicach bliższych i dalszych Tarnowa! Quote Link to comment
+zButaTV Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 Dziękuję dobranoc:) kolejny kamień milowy zaliczony:) Teraz do końca września powinna wystartować nasza skrzyneczka więc bądźcie czujni Quote Link to comment
+Murazor Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Uff, dwusetka zaliczona. Quote Link to comment
+XEUL Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 W weekend udało się lekko przekroczyć 200 , bardzo miło dociągało się to tej liczby na skrzyneczkach ru.beus'a. 2 setka wypadła na GC30YQE który jest podręcznikowym przykładem Państwowego dbania o przejęte majątki prywatne. Quote Link to comment
+Stryker Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 aa bo tu się chwali to ja też! :> wróżka mówi, że przy moim tempie potrzeba jeszcze 17 dni keszowania aby dobić do 300 a nastąpi to.. 07.02.2013 Quote Link to comment
+ru.beus Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 W weekend udało się lekko przekroczyć 200 , bardzo miło dociągało się to tej liczby na skrzyneczkach ru.beus'a. 2 setka wypadła na GC30YQE który jest podręcznikowym przykładem Państwowego dbania o przejęte majątki prywatne. Gratuluję :-) Ps. Obiekt przywołany przez cienie jest jeszcze w całkiem przyzwoitym stanie. Podręcznikowy przykład jest tu: http://coord.info/GC31PNA Ps.2 Jak pogoda i czas pozwolą, to do listopada powinny pojawić się keszyki przy jeszcze kilku obiektach podworskich w rejonie Grójeckim. Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Gratulacje dla Lowcy za zlamanie 200-tki. Jaka frajda, gdy to wlasnie moja skrzyneczka byla "ta 200na" Do.Minik - bierz sie do roboty i gon Tate! Quote Link to comment
+lowca Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Gratulacje dla Lowcy za zlamanie 200-tki. Jaka frajda, gdy to wlasnie moja skrzyneczka byla "ta 200na" Do.Minik - bierz sie do roboty i gon Tate! Dziękuję - i gonimy. Dominik mnie, a ja ... Quote Link to comment
+ru.beus Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 (edited) Gratki dla kolegi zza miedzy :-) Edited October 2, 2012 by ru.beus Quote Link to comment
seba020 Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 My tu na chwilę wyjechaliśmy, a konkurencja nie śpi Serdeczne gratulacje i kolejnej 200-tki! Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Gratulacje dla denatGDA , 200 pękła szybciutko. Ten kolega może byc wzorem dla wielu, wielu innych- nie tylko zbiera , ale i zakłada! tak trzymać! Quote Link to comment
+DenatGDA Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Wczoraj dwusetka pękła również u rudzielca (oklaski!). Młodziaki szaleją! Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 (edited) Wczoraj dwusetka pękła również u rudzielca (oklaski!). Młodziaki szaleją! Dla Rudzielca specjalne gratulacje- bo i event załozyła i paliwo przyniesie, wszechstronna taka... Edited October 11, 2013 by Wiesia.K Quote Link to comment
+soolash Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Gratki dla DenatGDa i rudzielca za pierwszą dwusetkę. To ważny kamień milowy. Gdańsk rośnie w siłę... Quote Link to comment
+soolash Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 A tymczasem pozdrawiam z Montevideo w Urugwaju A ja tymczasem pozdrawiam z Gdyni w Polsce. A co? Też miasto portowe :-). BTW: u nas video dawno już zostało wyparte przez DeVeDe, i inne niebieskie raye... Quote Link to comment
+rudzielec Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 (edited) No normalnie się zarumieniłam. Teraz to już muszę stanąć na wysokości zadania. Nie ma odwrotu! Gratki dla DenatGDa i rudzielca za pierwszą dwusetkę. To ważny kamień milowy. Gdańsk rośnie w siłę... Hmmm, ciekawe ile ich będzie? Fajnie wiedzieć, że ktoś w nas wierzy. Edited October 12, 2013 by rudzielec Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Gratulacje dla szantoPL za znalezienie 200. skrytki na GC. Szanto w tym roku wzbogacił nas na Pomorzu kilkunastoma ciekawymi skrytkami. Ma wyraźna inklinację do pokazywania sztuki nowoczesnej w przestrzeni miejskiej. Większośc pojemników zasługije na fav point! Brawo! Quote Link to comment
+szantoPL Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 (edited) Gratulacje dla szantoPL za znalezienie 200. skrytki na GC. Szanto w tym roku wzbogacił nas na Pomorzu kilkunastoma ciekawymi skrytkami. Ma wyraźna inklinację do pokazywania sztuki nowoczesnej w przestrzeni miejskiej. Większośc pojemników zasługije na fav point! Brawo! Dziękuję za miłe słowa. nawet nie wiedziałem [gdyby nie info od kumpla], że jest coś takiego jak "200" na forum. Z tą "sztuka nowoczesną" i inklinacjami do niej to niezupełnie do końca jest tak. Dziękuję Wiesi.K za życzenia tym bardziej, że trzecią setkę rozpocząłem właśnie jej skrytką . Edited November 14, 2013 by szantoPL Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Z tą "sztuka nowoczesną" i inklinacjami do niej to niezupełnie do końca jest tak. Trochę jest, parę instalacji pokazałeś nam, a Soolash potem zawsze narzeka,że on tego do końca nie rozumie... Quote Link to comment
+soolash Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Z tą "sztuka nowoczesną" i inklinacjami do niej to niezupełnie do końca jest tak. Trochę jest, parę instalacji pokazałeś nam, a Soolash potem zawsze narzeka,że on tego do końca nie rozumie... Bo sztuka to wysublimowana dziedzina życia dla ludzi światłych, o szerokich horyzontach, wrażliwych i otwartych na świat. A ja tylko zwykłym, szorstkim prostakiem jestem... Quote Link to comment
+soolash Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Tak czy siak, "wejścia" na "listę" gratuluję, szantoPL. Mam nadzieje, że już wszystkie dzieła sztuki nowoczesnej w GDN okeszowałeś, bo większa dawka instalacji mogłaby mnie zabić :-). Pozdrowienia. Quote Link to comment
+soolash Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Kolejny jubileusz w Gdańsku Gratulacje dla Mario4Zion za 200. znalezienie, w dodatku na keszu mojego autorstwa Ostatnio na Oruni same jubileusze Mario4Zion gratki! To ważny kamień milowy. Kolejnych życzę. No to się Orunia jakiegoś eventu doczeka? Quote Link to comment
+Mario4Zion Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Kolejny jubileusz w Gdańsku Gratulacje dla Mario4Zion za 200. znalezienie, w dodatku na keszu mojego autorstwa Ostatnio na Oruni same jubileusze Mario4Zion gratki! To ważny kamień milowy. Kolejnych życzę. No to się Orunia jakiegoś eventu doczeka? Dzięki za dobre słowa. Orunia piękną dzielnicą jest, tylko tego czasami nie widać. Fajnie, że powstają tam keszyki.A co do evenciku - to kto wie ... Quote Link to comment
+rudzielec Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 (edited) Kolejny jubileusz w Gdańsku Gratulacje dla Mario4Zion za 200. znalezienie, w dodatku na keszu mojego autorstwa Ostatnio na Oruni same jubileusze Mario4Zion gratki! To ważny kamień milowy. Kolejnych życzę. No to się Orunia jakiegoś eventu doczeka? Dzięki za dobre słowa. Orunia piękną dzielnicą jest, tylko tego czasami nie widać. Fajnie, że powstają tam keszyki.A co do evenciku - to kto wie ... Mario4Zion, ja również serdecznie gratuluję osiągnięcia 200. Orunia cos w sobie jednak ma, że wybieramy ją na jubileusze . Soolash, co do oruńskiego eventu to uważam, że jest to bardzo fajny pomysł. Pomyślimy... Edited December 28, 2013 by rudzielec Quote Link to comment
+rudzielec Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Tak czy siak, "wejścia" na "listę" gratuluję, szantoPL. Mam nadzieje, że już wszystkie dzieła sztuki nowoczesnej w GDN okeszowałeś, bo większa dawka instalacji mogłaby mnie zabić :-). Pozdrowienia. Gratulacje dla szantoPL za piękny wynik na GC. Co do okeszowanych dzieł sztuki, kilka jeszcze zostało do znalezienia. Quote Link to comment
Bolge Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Jeszcze niedawno cieszyłem się z pierwszej setki znalezionych keszy, a tu nagle w przeciągu jednego miesiąca uzbierała się kolejna. Po tym jak wczoraj udało mi się opublikować mojego pierwszego kesza, chcę iść teraz w tym kierunku Pozdrawiam wszystkich! Quote Link to comment
+grzesztof Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 (edited) Po tym jak wczoraj udało mi się opublikować mojego pierwszego kesza, chcę iść teraz w tym kierunku Jestem za! Gratulacje. Edited January 31, 2014 by grzesztof Quote Link to comment
+rudzielec Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Jeszcze niedawno cieszyłem się z pierwszej setki znalezionych keszy, a tu nagle w przeciągu jednego miesiąca uzbierała się kolejna. Po tym jak wczoraj udało mi się opublikować mojego pierwszego kesza, chcę iść teraz w tym kierunku Pozdrawiam wszystkich! Serdecznie gratuluję 200 znalezień i udanego debiutu założycielskiego . Kolejna setka szybciutko pęknie, nawet się nie obejrzysz, czego życzę . Quote Link to comment
Rysia Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Dziś w Gdyni znalazłam 200 keszyka.... aaahhhhh... z tej okazji zostawiłam swojego TB. Teraz liczę do 500 :-D:-D:-D Quote Link to comment
+rudzielec Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Dziś w Gdyni znalazłam 200 keszyka.... aaahhhhh... z tej okazji zostawiłam swojego TB. Teraz liczę do 500 :-D:-D:-D Rysia - gratulacje. Tak trzymaj! Quote Link to comment
+soolash Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Dziś w Gdyni znalazłam 200 keszyka.... aaahhhhh... z tej okazji zostawiłam swojego TB. Teraz liczę do 500 :-D:-D:-D Gratulacje. Cieszę się, że trafiło na moją :-). Przejdzie do historii Twoich znalezień, jakby nie było, bo właśnie trafiłaś na listę rankingową. Quote Link to comment
meniorek Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 I mnie też udało się przekroczyć 200 znalezień Quote Link to comment
Rysia Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 I mnie też udało się przekroczyć 200 znalezień Gratulacje, teraz już poleci z górki Quote Link to comment
+Murazor Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 I mnie też udało się przekroczyć 200 znalezień Gratulacje, teraz już poleci z górki Jeszcze nie, z górki to leci po 300. Quote Link to comment
Recommended Posts