+t_e_d Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Kopiuje tutaj maila jakiego wyslalem na StareForum OC.PL Widzialem dzisiaj w LM sprzedawane w paczkach drewniane krazki o grubosci 10 mm i sednicach od 15 do 45 mm. Cena takiej paczuszki ok 8 zl. Przy srednicy 40 mm wychodzila niecala zlotowka za jeden krazek. Pomyslalem sobie ze bylyby to fajne polprodukty do FTFow. Cos w stylu czeskich Wood Geocoin Quote Link to comment
+TomPL Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Pomyslalem sobie ze bylyby to fajne polprodukty do FTFow. Cos w stylu czeskich Wood Geocoin Fajnie to wygląda. Ciekawe czym oni to robią? Może frezowana matryca z grzałką? Quote Link to comment
+t_e_d Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 Fajnie to wygląda. Ciekawe czym oni to robią? Jak pisza na cytowanej wyzej stronie obrázek je gravírován laserem Quote Link to comment
+Spider Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Moim zdaniem najfajniejsze FTFy to te w postaci dyplomów. Sam takie robię. Dodatkowo można zaopatrzyć się w laminarkę by FTF się nie zniszczył w skrytce. Quote Link to comment
toczygroszek Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Dla mnie najfajniejszy FTF to pusty logbook Quote Link to comment
+TomPL Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Dla mnie najfajniejszy FTF to pusty logbook Coś w tym jest. Świeża, nietknięta skrytka i pierwszy wpis w logbooku. Nie udało mi się jeszcze znaleźć skrytki w której byłby dyplom, znaczek jakiś czy coś takiego, ale satysfakcja z pierwszego wpisu była wystarczająca Quote Link to comment
+woytas Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Kilka mini dyplomow zabralem - jeden czeka od roku na zabranie z okazji ftfa w skrzynce niedaleko mojego domu (zapomnialem zabrac go za pierwszysm razem ) Quote Link to comment
+kedzik Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 no tak, poza dyplomami sa tez bardzo mile prezenty, cos specjalnego dla pierwszego!! milo odkryc cos co jest specjanie dla mnie... dzis prezentem dla mnie byl pusty logbook, ale sie ucieszylem, bo wyciaglem go spod budki telefonicznej.. Quote Link to comment
Recommended Posts