+BOX Team PL Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Początek to czy faktyczny koniec? 300 FTF to jest wynik!!! Gratulacje dla Abdula a jednocześnie prośba - nie przestawaj w pościgach za FTF to już swego rodzaju tradycja Quote Link to comment
+soolash Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Gratulacje dla Abdula a jednocześnie prośba - nie przestawaj w pościgach za FTF to już swego rodzaju tradycja Mówił, że już teraz odpuści ;-(, ale było to 1 kwietnia :-). Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 (edited) Oj, bardzo dawno nie miałem okazji gratulować komuś znalezienia trzystu keszy, więc ze szczerym podziwem gratuluję serdecznie abdulowi65 osiągnięcia tych 300 :-) FTFów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wow! O wreszcie się doczekałeś, abdul, musiałes jechać az do Ustki, ale- warto było! Mam nadzieję,że teraz wymyslisz sobie kolejny cel- Matrix? Edited April 2, 2013 by Wiesia.K Quote Link to comment
+zButaTV Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Wczoraj podczas Światowego Dnia GC, 300 cache wpadł w nasze ręce !!! Z tej okazji przygotowaliśmy też filmik z naszych poszukiwań Poszukiwania skrytki 5 Element Może zawierać spoilery ! Quote Link to comment
+wantsky Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Wczoraj podczas Światowego Dnia GC, 300 cache wpadł w nasze ręce !!! Z tej okazji przygotowaliśmy też filmik z naszych poszukiwań Poszukiwania skrytki 5 Element Może zawierać spoilery ! Międzynarodowy Dzień GC to 17/08/2013. Wczoraj był Geocaching Get Outside Day czyli DZIEŃ "RUSZTYŁKA" Quote Link to comment
+dadoskawina Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Gratulacje dla holoskawina! Numerem 300 zostały trzy brzozy nad Wisłą (GC2VY23). Kto był, wie co to za kesz. Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Gratulacje dla DenataPL- 300 pękło szybciutko, do wakacji będzie czterocyfrowcem! Quote Link to comment
+DenatGDA Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Dzięki Dzisiaj w Helsingborgu wyciągnąłem dwadzieścia A jutro też jest dzień! :] Quote Link to comment
+soolash Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Dzięki Dzisiaj w Helsingborgu wyciągnąłem dwadzieścia A jutro też jest dzień! :] W takim razie wstrzymam się z gratulacjami do pięćsetki, bo to niedługo będzie :-). He he, albo nie, gratuluję serdecznie! Quote Link to comment
+kuchomik Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Dzisiaj w szczególnych okolicznościach przyrody, nasza arcy-ambitna koleżanka pierwiastekz3 przełamała kolejną setkę. Ania idzie jak burza Gratulacje! Quote Link to comment
+andmaj40 Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 A tak niedawno gdy spotkaliśmy się przy keszu nie miałaś jeszcze "setki". Faktycznie tępo godne podziwu. Gratuluję i pozdrawiam. Quote Link to comment
+y_a_h_oo Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Dzisiaj w szczególnych okolicznościach przyrody, nasza arcy-ambitna koleżanka pierwiastekz3 przełamała kolejną setkę. Ania idzie jak burza Gratulacje! Gratki dla Pierwiastki! tj. Pierwiastka No tak, pamietam, jak musialem sie nalazic, aby zrobic 300. Teraz jak sie czlowiek uprze, to pol Wawy wystarczy, aby zrobic taki wynik Quote Link to comment
+pierwiastekz3 Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Dziękuję wszystkim za gratulacje "Szczególne okoliczności", o których pisze Mikołaj, nie były specjalnie przyjemne (ani specjalnie pachnące), ale czego się nie robi dla keszy! Pogoda i brak czasu ostatnio nie sprzyjają, ale obiecuję nie ustawać w poszukiwaniach, a z czasem powoli też rozkręcić się z zakładaniem. Quote Link to comment
+dadoskawina Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Wszystkie motyle ćwierkają, że to już się stało. Gratulacje dla Toczygroszka za 300 FTF-ów! Quote Link to comment
toczygroszek Posted December 14, 2013 Author Share Posted December 14, 2013 Zwłaszcza modraszki. Dziękuję bardzo, kolejny cel osiągnięty. Ale i tak jestem pikuś przy soolashu Zauważyłem jednak, że jest coś takiego jak matrix FTFów. To jest dopiero wyzwanie! Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Gratulacje dla gdańskiego Rudzielca! Jest mi tym bardziej miło, że 300 jubileuszowa skrytka była mojego autorstwa, w dodatku dziś opublikowana. A setny kesz Rudzielca był również w moim wykonaniu Będę chyba musiał się jakoś wstrzelić na 400. No to przy okazji dla młodego wilczka z Gdańska- Grzesztofa, który depcze po pietach abdulowi- na razie pod względem pomysłowści ukryć i zawzietości na FTFy... Quote Link to comment
+soolash Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 (edited) Dziękuję bardzo, kolejny cel osiągnięty. Ale i tak jestem pikuś przy soolashu Zauważyłem jednak, że jest coś takiego jak matrix FTFów. To jest dopiero wyzwanie! Chyba mnie pomyliłeś z abdulem65 :-). Matrix FTFów pozwoli Ci wciąż czerpać radość z geocachingu :-). Edited December 19, 2013 by soolash Quote Link to comment
+soolash Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Szczere gratulacje dla rudzielca i grzesztofa za kolejną setkę. Po powrocie ze stolycy pewnie będą kolejne :-), czego bardzo życzę. Quote Link to comment
+grzesztof Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Tyle miłych słów z rana... Dzięki :-) Również gratulacje dla rudzielca - idziemy łeb w łeb :-) Quote Link to comment
+rudzielec Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Dziękować wszystkim! Szczerze gratuluję grzesztofowi. Umówiliśmy się, czy jak? Quote Link to comment
+ru.beus Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Gratuluję wszystkim 300 stekowiczom :-) A tym z Trójmiasta... mam nadzieję, że będę mógł pogratulować twarzą w twarz, na ich własnym terenie :-D Quote Link to comment
+soolash Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Po wizycie keszerskiej w stolicy Mario4Zion ponad 300 liczy. Widzę, że dla niego to betka, By niebawem pękła następna setka. Gratulacje :-) Quote Link to comment
+rudzielec Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Po wizycie keszerskiej w stolicy Mario4Zion ponad 300 liczy. Widzę, że dla niego to betka, By niebawem pękła następna setka. Gratulacje :-) Soolash, chyba pomyliłeś zawody. To czysta poezja jest A tak na poważnie,Mario4Zion dołączam się do gratulacji. Nie obejrzymy się a tu zaraz 400 pęknie ,czego serdecznie życzę. Quote Link to comment
+Mario4Zion Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Każda kolejna setka smakuje niczym krewetka. GC jest jak kobietka, niezła z niej kokietka, ostra jak żyletka, piękna jak kabaretka i szybka jak karetka. Ani NRD-owska lekkoatletka, ani żona Mietka - Elżbietka, ani pani katechetka nie są tak piękne jak kolejna pięćsetka. Quote Link to comment
+lowca Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Do.minikowi kolejnej setki gratuluję. I to niebanalnej, bo historycznej i w niebo sięgajacej. Quote Link to comment
+ru.beus Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Do.minikowi kolejnej setki gratuluję. I to niebanalnej, bo historycznej i w niebo sięgajacej. Ciągnij Do.minik, ciągnij Quote Link to comment
+rudzielec Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Gratki dla kolejnego, można powiedzieć trójmiejskiego geokeszera . Kangaxx90 przekroczył 300!!!! Quote Link to comment
meniorek Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Gratki też dla Ryżego, również 300 na koncie Quote Link to comment
+Wiesia.K Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Gratulacje dla PMW.pl z Gdańska, który dzisiaj pyknął swoją 3. setkę i dorzucił 3 na dokładkę - czyli razem jak nasz słynny dywizjon Cieszę się tym bardziej, że PMW prywatnie jest moim synem Gratulacje PMW, i mam nadzieję,że w wakacje ruszysz jak burza i będzie " pińcet!! Quote Link to comment
Recommended Posts