Jump to content

300

toczygroszek

Recommended Posts

Posted

a dziękuję - wszystko dzięki spotkaniu z kumplem geocacherem w Austrii, z którym pobiłem dzienny rekord - 22 cache. No i mróz też był:-)

Gratulacje!

Kiedy ja się dorobię takiego wyniku??? <_<

22 cache w jeden zimowy dzień... Dla mnie to jakiś kosmos (ale ja najczęściej szukam z dzieciakami, więc cztery, czy pięć jednego dnia to na razie max).

Posted

Jak dobre zagęszczenie to idzie zrobić ;) nawet na piechotę

Ja mam plan na ten weekend minimum 30 ;) bo wreszcie mrozy zelżały

Ech jeszcze żeby znać niemiecki to by leciało hurtowo :ph34r:

Posted

ja na szczęście miałem kumpla miejscowego, który zna niemiecki i który był przygotowany do poszukiwań.

Tak naprawdę to plan był taki: jedziemy znaleźć Wherigo, a po drodze znajdujemy skrzyneczki. Po wszystkim idziemy na obiad.

A realizacja: Wherigo zaczelismy szukać ok 19, a w drodze na obiad, który zjedliśliśmy o 22 jeszcze chyba z 7 cachy znaleźliśmy. :-)

Posted

Dziękuję pięknie. Burza powoli przechodzi bo urlop się już skończył i trzeba się wyciszać :). Na dniach czeka mnie jeszcze gratka służbowa i mam nadzieję, że uda mi się uszczknąć kilka egzotycznych, choć ponoć europejskich, skrytek (jeśli znajdę czas oczywiście) :mellow:.

Posted

Dziękujemy :) Tak udało się 300 osiągnąć

( a już myśleliśmy że nikt nie zauważy :P )

Jeszcze bardziej cieszy nas 167 w Polsce co daje dokładnie 1/3 potrzebną do Odznaki Geocaching Polska - jeszcze tylko 333 ;)

Posted

A ja byłem przekonany, że jako pierwszy pogratuluję mojemu koledze fosgenowi przekroczenia kolejnej setki...

Gratuluję szczerze i kolejnych setek, tysięcy...życzę :)

Posted

Dziękujemy za miłe słowa, udało się nam przekroczyć 300 dzięki wyjazdowi w stronę Wrocławia i szukania z użyciem samochodu.

Co do trzeciej skrzynki to myślę, że mogę już trochę informacji zdradzić. Skrzynka będzie w Krakowie. O pojemniku, który zamierzam użyć do wykonania całej skrzynki więcej wie Lonely_wolf ;)

Posted

Wielkie gratulacje dla formicaPL i keymanPL, którzy właśnie z impetem przekroczyli (z dużym zapasem) 300 znalezionych skrytek. P.S. Podziwiam determinacje ale nie zazdroszczę logowania :rolleyes: . P.S.2. Trzeba uczcić!

Posted

Dziękujemy! :) Logowanie było nawet wesołe (dopóki nie zauważyłam pod koniec, że ominęłam jedną skrytkę :P)

W tym miejscu chciałabym również złożyć gratulacje dla HighlanderPL! Jeszcze nie zalogowane znalezienia, ale wiem, że zostało przekroczone nie tylko 200, ale również 300 znalezień!

Posted

Dziękujemy :)

Troszkę się trzeba było napracować ale udało się - szczegóły i wrażenia ze zdobywania może uda się opisać w innym wątku.

Ja również gratuluje przekroczenia kolejnych setek współtowarzyszom (HighlanderPL 200 zdobył ok 10 rano, a 300 o 18 tego samego dnia ;) )

A górka z widokiem na 400 faktycznie się utworzyła, zwłaszcza że logowania jeszcze nie skończyliśmy - ale spokojnie, na 400 trzeba jeszcze zapracować.

Posted

Ja również gratuluje przekroczenia kolejnych setek współtowarzyszom (HighlanderPL 200 zdobył ok 10 rano, a 300 o 18 tego samego dnia ;) )

Ufff... przed chwilą zalogowane. Dzięki majówce licznik skoczył mi z 197 na 330, wzrost o 67%, i to nie jest moje ostatnie słowo. Skrytkę numer 200 i skrytkę numer 300 udało mi się znaleźć tego samego dnia - 1 maja 2011, taki wyczyn już pewnie mi się nie przytrafi :)

Powiem wam że wizyta u Czechów była dla mnie niesamowicie geo-pozytywnie-budująca. I tu nie chodzi o tego power traila, tylko o sympatycznych, otwartych i bezproblemowych autorów, którzy znaleźli dla nas czas aby oprowadzić nas po co fajniejszych skrytkach a na koniec zaprosić do knajpy. Z pewnością tam kiedyś wrócę!

Posted

Nawet nie moge sobie wyobrazic dnia z 100 skrzynek... chyba ze jedna lezy na sobie. Wczoraj robilem ogromnego multi po lesie ktory na rowerze zajmuje ok 2 godziny...

W kazdym razie gratulacje dla Highlandera!!