Jump to content

To Pee or not to Pee...


YanniG

Recommended Posts

Πρόσφατα σε ένα log μου, στην κρύπτη "The top of filothei" έγραψα τη γνώμη μου για όλους εκείνους τους αλλοδαπούς που εισέρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα μας και στην πλειοψηφία τους δεν είναι και τόσο καλά παιδιά...διαπίστωσα μια πολύ διαφορετική "γειτονιά", όλα αγγελικά πλασμένα, τεράστια πάρκα, πολυτελή αυτοκίνητα, κανένα ίχνος αλλοδαπού να τριγυρνάει και το αποκορύφωμα, το σπίτι του πρεσβευτή του ιράν, τέρμα επάνω στο βουνό με πισίνες, κάμερες και άλλα καλούδια.Προφανώς αυτά διαφημίζουν στη χώρα τους και σε άλλες παραπλήσιες χώρες και έρχονται μπουλούκια τα παιδιά...και τι καλά παιδιά...

εάν δεν τα ξέρετε, κάντε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας κοντά στην Ομόνοια και προς Πειραιώς και θα τα συναντήσετε...ρωτήστε και τους καταστηματάρχες εμπορικών στο κέντρο και θα σας πουν τα...καλύτερα λόγια.

Μήπως κανένας από εσάς ήταν στη γιορτή που είχε ετοιμάσει ο δήμος Αθηναίων για την Πρωτοχρονιά;

Είδατε τι κάνανε και πόσο απρεπώς χειρονόμησαν εις βάρος Ελλήνων πολιτών και ειδικά γυναικών ακόμα και με μικρά παιδιά; Μήπως έχετε περάσει από την περιοχή της Ερμού και των γύρω δρόμων που ο τόπος ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ από τα κάτουρα όλων αυτών των πλανόδιων που το παίζουν "πωλητές"; Αυτών που τρέφουν την παραοικονομία;

Και ξέρετε τι με πειράζει πιο πολύ; Τη στιγμή που περιμένω στο φανάρι να ανάψει κόκκινο που έρχονται για να μου καθαρίσουν δήθεν τα τζάμια αυτά τα ...(καλύτερα να μην γράψω αυτό που θέλω γιατί θα θιχτούν κάποιοι που υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα)...

Δεν αναφέρομαι στους φιλήσυχους μετανάστες που έχουν έρθει για να δουλέψουν πραγματικά και πραγματικά κοπιάζουν.Οι φιλήσυχοι μετανάστες από τη δουλειά πάνε στο σπίτι και ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον τόπο αυτό. Αναφέρομαι σε όλους τους απαράδεκτους μάθησης, που τους είχανε μάθει με το βούρδουλα στη χώρα τους και τους έχουν εξαποστείλει στη χώρα μας να την αφανίσουν. Αφού δεν αντέχει ο τόπος άλλους, να τους μαζέψουν και να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν.

Επίσημες στατιστικές λένε ότι αριθμούν το 1,5 εκατομμύριο άτομα...Ανεπίσημα δηλαδή δεν θα είναι κάνα τριάρι εκατομμύρια;

Το φαινόμενο αυτό είναι μια ωρολογιακή βόμβα, που σύντομα θα σκάσει με άσχημες συνέπειες για όλους μας.

Προσωπική μου γνώμη, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ να πάνε αλλού, δεν θα λύσει ο τόπος μου το πρόβλημά τους, ούτε και θα επιτρέψω να με εξοστρακίσουν από τον ίδιο μου τον τόπο.

Link to comment

:)

....Σχετικα με τα παραπανω που εγραψε ο yannigr,απλως θα πω ποσο ασχημη εντυπωση μου εκανε την επομενη της Πρωτοχρονιας, οταν εκανα βολτα με παρεα στο κεντρο της Αθηνας.

Περνωντας απο το Συνταγμα προς την Ερμου,απογοητευθτηκα.Τετοια βρωμα,τετοιο χαλι στον εμπορικοτερο δρομο της Αθηνας!!

Ηταν βραδυ και τα μαγαζια ηταν κλειστα,δεν μπορουσες ομως να περασεις απο το πληθος των μεταναστων που πουλουσαν απο τσαντες,cd,παπουτσια και οτι αλλο εβαζες στο νου σου....Το σκουπιδι σωρος ολογυρα...

Αν αυτο γινετε και στις εργασιμες ημερες τι να πω....λυπαμαι του ςμαγαζατορες που εχουν καταστηματα εκει...

Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα αυτη η αθλιοτητα πρεπει να σταματησει... :D

Link to comment

Καλησπέρα σας,

Πολύ προβληματίστηκα με την θέση που πρέπει να κρατήσω στο θέμα αυτό, από την μία γιατί δεν μπορώ να πω ότι ο YanniG έχει άδικο, από την άλλη δεν είμαι ρατσιστής όπως σίγουρα δεν είναι και ο YanniG και επίσης δεν θέλω να ανακατέψω το Geocaching με την πολιτική.

Λίγα λόγια όμως, θα γράψω. Ασφαλώς, όπως υπάρχουν καλοί και κακοί Έλληνες έτσι υπάρχουν καλοί και κακοί Ιρανοί, καλοί και κακοί Πακιστανοί κ.λπ.

To Pee or not to Pee, ΝΔ or not ΝΔ, Pasok or not Pasok, Laos or not Laos, KKE or not KKE ...........

Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες και πολύ επίκαιρο με την διαμάχη για την απόδοση της Ελληνικής υπηκότητας στους μετανάστες και τις προυποθέσεις που πρέπει να τηρούν και η κάθε πολιτική παράταξη έχει τις δικές της απόψεις, πολλές από τις οποίες απλως εξυπηρετούν μικροπολιτικά συμφέροντα και προσπαθεί ο καθένας τους να πάρει με το μέρος του τους περισσότερους οπαδούς.

Την διαφορετικότητα της γειτονιάς την ζω και εγώ (περιοχή Αμπελοκήπων), όταν την συγκρίνω με το παλιό Ψυχικό, την Κηφισιά και την Εκάλη, δεν χρειάζεται να την συγκρίνω με την Ομόνια και την πλατεία Βάθης. Δεν έχουμε ούτε ένα πάρκο, δεν έχουμε πεζοδρόμια να περπατήσουμε, κάνουμε 40 κύκλους και μισή με μία ώρα για να βρούμε να παρκάρουμε σε απόσταση 500 με 1000 μέτρα από το σπίτι μας κ.λπ. κ.λπ.

 

Για την κατάσταση που επικρατεί στα γκέτο της Αθήνας (Μενάνδρου, πλατεία Βάθης κ.λπ) ευθύνεται η πολιτεία μας. Συμφωνώ απολύτως με τον YanniG ότι όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες είναι ωρολογιακή βόμβα για την οικονομία μας, το ασφαλιστικό μας συστημα κ.λπ, αλλά δεν μπορώ να πάρω εγώ τον νόμο στα χέρια μου και να τους διώξω. Αυτό είναι χρέος της πολιτείας. Και στην Γερμανία υπάρχουν 10 εκατομμύρια μετανάστες, στα 80 εκατομμύρια κατοίκους αλλά η συμπεριφορά αυτών απέναντι στο Γερμανικό κράτος και η συμπεριφορά του Γερμανικού κράτους προς τους μετανάστες δεν συγκρίνεται με τα Ελληνικά δεδομένα.

 

Για να μην συνεχίσω με πολιτικές θέσεις και απόψεις σε ένα Geocaching Forum σας παραπέμπω στο παρακάτω post για παρόμοιο θέμα το οποίο νομίζω ότι είναι και πάλι επίκαιρο. Ρίξτε μια ματιά.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...