+RobertPL Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witam, ostatnio miałem okazje szukać skrytek u naszych południowych sąsiadów. Niestety Czesi w większości publikują opisy w swoim języku, u Słowaków też z tym jest różnie. Co sądzicie o wprowadzeniu nowego atrybutu w opisie skrzynki, po którym można by odrzucić skrytki, którego języka opisu nie znam? Atrybut: Skrytka z opisem w języku angielskim mogłaby załatwić sprawę. Myślę, że ułatwiło by to selekcje keszy poza Polską. Nie każdy ma w palmtopie kilkanaście słowników, żeby na miejscu tłumaczyć opis. Quote
toczygroszek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witam, ostatnio miałem okazje szukać skrytek u naszych południowych sąsiadów. Niestety Czesi w większości publikują opisy w swoim języku, u Słowaków też z tym jest różnie. Co sądzicie o wprowadzeniu nowego atrybutu w opisie skrzynki, po którym można by odrzucić skrytki, którego języka opisu nie znam? Atrybut: Skrytka z opisem w języku angielskim mogłaby załatwić sprawę. Myślę, że ułatwiło by to selekcje keszy poza Polską. Nie każdy ma w palmtopie kilkanaście słowników, żeby na miejscu tłumaczyć opis. Coraz częściej pojawiają się takie propozycje, nawet zabierałem tam głos. Możecie odświeżyć temat, jest ich trochę, np tu: http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=238964 http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=171359 http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=233382 Quote
+RobertPL Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Coraz częściej pojawiają się takie propozycje... A do kogo należy zwrócić się z prośbą o dodanie tego atrybutu, bo sama dyskusja uzytkowników forum nie wiele tu zmieni Quote
toczygroszek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Coraz częściej pojawiają się takie propozycje... A do kogo należy zwrócić się z prośbą o dodanie tego atrybutu, bo sama dyskusja uzytkowników forum nie wiele tu zmieni Dyskusje na forum są czytane przez adminów i to one są podstawą do wprowadzenia zmian. Możesz także napisać bezpośrednio do Groundspeaka albo do któregoś z adminów np OpinioNate, ale sądze, że odświeżenie wątka i podanie kolejnego przykładu publicznie da lepszy efekt. Quote
+RobertPL Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Dyskusje na forum są czytane przez adminów i to one są podstawą do wprowadzenia zmian. Możesz także napisać bezpośrednio do Groundspeaka albo do któregoś z adminów np OpinioNate, ale sądze, że odświeżenie wątka i podanie kolejnego przykładu publicznie da lepszy efekt. Napisałem na jeden z wątków podanych przez Ciebie. Mam wrażenie, że temat odgrzebany i dalej będzie leżał. Jest sens pisać do kogoś innego? Chodzi mi o prywatną wiadomość z propozycja. Quote
zywcu Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Test - przywitałem się i nie widzę??? Witam Koleżeństwo Quote
+RobertPL Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Test - przywitałem się i nie widzę??? Witam Koleżeństwo Witam :-) żebyś nie miał za dobrze na tym forum ;-) jest tu inny wątek do witania. Porządek musi być! Aha i ani słowa o tym samochodzie terenowym, tu też trzeba być ostrożnym :-) Quote
toczygroszek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dyskusje na forum są czytane przez adminów i to one są podstawą do wprowadzenia zmian. Możesz także napisać bezpośrednio do Groundspeaka albo do któregoś z adminów np OpinioNate, ale sądze, że odświeżenie wątka i podanie kolejnego przykładu publicznie da lepszy efekt. Napisałem na jeden z wątków podanych przez Ciebie. Mam wrażenie, że temat odgrzebany i dalej będzie leżał. Jest sens pisać do kogoś innego? Chodzi mi o prywatną wiadomość z propozycja. Możesz wysłać na: contact@geocaching.com albo wyślij PW poprzez profil na forum "OpinioNate": http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php...&MID=164227 Quote
Recommended Posts