Jump to content

Introductie van Gobalcaching.nl


The Flying Dutchies
Followers 0

Recommended Posts

Graag willen we www.globalcaching.nl even onder de aandacht brengen. De laatste tijd hebben we handige functies toegevoegd. Naast de tools die we al hadden hebben we ook zoeken naar belgische toegevoegd (en natuurlijk nederlandse).

 

De website richt zich helemaal op tooling en handige hulpmiddelen voor de cacher. Wat is er onder andere te vinden op de website. Het meest belangrijke is het zoeken van caches. Er zijn hier uitgebreide mogelijkheden voor. Dit kan zowel op tekst als op attributen. Dit is een makkelijke manier om caches te vinden. Na selectie kan er een LOC bestand van deze caches gemaakt worden die via e-mail verstuurd wordt.

 

Bookmarklijsten: Hier staan alle bookmarklijsten die een Nederlandse cache bevat. Dat is momenteel nog zo. Dit is een bewuste keuze omdat veel van de gebruikers in Nederland wonen. Maar we kunnen ook zeker de Belgische toevoegen. Dit zijn de bookmarklijsten die bij Geocaching.com te vinden zijn. Maar nu heb je ze bij elkaar en kan je erin zoeken.

 

Globalcaching Tool (Download)

 

Het Geocaching Legermes

 

Dit is het tool voor de geocacher. Je kunt met dit tool caches selecteren op vele manieren zoals:

• Zoeken op tekst

• Zoeken op eigenschappen (o.a. op afstand, cache type)

• Zoeken op gevonden door cacher(s)

• Zoeken op geplaatst door cacher

 

Je kunt dan de caches bekijken op de kaart en uitgebreide informatie krijgen over de cache. Tevens heb je dan de mogelijkheid een LOC file (geocaching.com) te maken van de geselecteerde caches.

Naast deze mogelijkheden heb je ook nog de mogelijkheid om een serie caches automatisch te loggen en om op geocaching.com automatisch de pocket queries in te stellen voor alle caches in Nederland en Belgie.

Daarnaast is er de mogelijkheid om automatisch TB en Coins te loggen als discovered. Een hele handige functionaliteit voor mensen die op events meerdere TB en Coins discoveren. Deze kunnen op snelle eenvoudige wijze automatisch gediscoverd worden.

 

De website is monenteel nog grotendeels gericht op de Nederlandse cacher. Maar we hebben de intensie dit de komende maanden uit te gaan breiden voor de Belgische cacher. Mocht je iets missen meld het op forum of via PB. We zullen dit dan zeker gaan bekijken en toevoegen waar het technisch mogelijk is.

Het aanmelden op de website is geheel vrijblijvend en gratis. Veel functies zijn ook zonder aanmelden te bekijken.

 

Wij nodigen iedereen uit eens rond te kijken op de website.

 

Het GlobalCaching Team

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 0
×
×
  • Create New...