+ejohexteam Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jak widzicie zapewne nasz skrzynki wnoszą spore zamieszanie NI to było celem . Proszę o pomoc jak to technicznie wykonać ? Quote
+Spider Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Niczym się nie przejmujcie Jest ok A jeśli już chcecie być w 100% dokładni to zmieńcie datę ukrycia na zgodną z datą ukrycia na OC. Możecie również w treści skrytki dopisać tekst typu "Skrytka jest również zarejestrowana na Opencaching.pl od dnia ..." i link do skrytki. Quote
toczygroszek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jak widzicie zapewne nasz skrzynki wnoszą spore zamieszanie NI to było celem . Proszę o pomoc jak to technicznie wykonać ? Tak jak napisał Spider - nie przejmować się to pierwsza zasada A pomysłów padło już kilka, wybierzcie coś sobie - zadowoleni i tak nigdy nie będą wszyscy - np. ja nigdy pewnie nie będę, Ted też nie Quote
+TomPL Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Niczym się nie przejmujcie Jest ok Ja też tak myślę. A "Anioły i Demony" już są w GPXie i czają się w palmtopie. Gdyby dzień nie był taki krótki, to pewnie logbook już by zdobiła moja pieczątka Ech, mam ochotę na tą skrytkę! Quote
+ejohexteam Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 To już wiem że zadowolić wszystkich się nie da ale czasami człowiek coś chce zrobić i dostaje zimy kubeł Ok w Aniołach zaraz poprawie i dodam że skrzynka na OC z pozostałymi też tak postąpię,Powymieniam Lookboki i więcej niech się dzieje wola nieba Quote
Recommended Posts