wallson Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ciśnie mi się pytanie na usta "Czy leci z nami reviewer?" Ostatnie "puszczenie" polskich skrzynek ponad tydzień temu. Wiem wiem... Dark Lord zapracowany, ale ja mam podobną dawkę zniecierpliwienia. Quote
toczygroszek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 (edited) Ela była ostatnio w USA, może coś wie? A poważnie - być może będę coś więcej wiedział we wtorek. Oznacza to ni mniej ni więcej, że do wtorku na pewno nie będę miał żadnych informacji na ten temat. Nie oznacza to jednak, że we wtorek będę coś wiedział - słowa "być może" są tu kluczowe. Dla pocieszenia powiem, że moje skrytki też czekają od tygodnia. Edited June 24, 2010 by toczygroszek Quote
toczygroszek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 (edited) A jednak nigdy nie mów nigdy a juz na pewno że coś jest na pewno Tak jak obiecywałem, że jak tylko coś będę wiedział to dam znać, to właśnie daję znać. W ciągu najbliższych dni będzie ostatecznie dyskutowana kwestia reviewera i do końca lipca powinien już polski reviewer działać. Proszę dobrze odczytać słowo "powinien". PS A co do sytuacji obecnej to: Zdravím. Momentálně jsem mimo dosah internetu, takže nemohu vykonávat reviewerovskou činnost. Všechny dotazy, připomínky apod. vyřídím po svém návratu. DarkLord Reviewer Edited June 25, 2010 by toczygroszek Quote
toczygroszek Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Sprawa się wyjaśniła - megaevent w Pradze. Quote
+Thathanka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 No, to nieźle zabalował, skoro 2 tygodnie nic nie opublikowano. Quote
+Spider Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ruszyło się - DarkLord opublikował trochę skrytek. Quote
toczygroszek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Dla niecierpliwych - nasz polski reviewer nadchodzi wielkimi krokami - mam nadzieję, że się zaraz ujawni jak tylko sam się o tym dowie Oficjalnych informacji nie mam ale pokątnymi przeciekami dowiedziałem się, że sprawa konkretnie ruszyła i wszystko wskazuje na tym, że faktycznie w tym miesiącu polski reviewer będzie już działał Quote
+Thathanka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Wczoraj moja skrytka została opublikowana w czasie 30 minut. Bardzo miłe zaskoczenie. Quote
lavinka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Dla niecierpliwych - nasz polski reviewer nadchodzi wielkimi krokami - mam nadzieję, że się zaraz ujawni jak tylko sam się o tym dowie Oficjalnych informacji nie mam ale pokątnymi przeciekami dowiedziałem się, że sprawa konkretnie ruszyła i wszystko wskazuje na tym, że faktycznie w tym miesiącu polski reviewer będzie już działał Nareszcie! Może publikacja będzie trwała przepisowe 3dni a nie do dwóch tygodni,jak to bywa Quote
toczygroszek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Dla niecierpliwych - nasz polski reviewer nadchodzi wielkimi krokami - mam nadzieję, że się zaraz ujawni jak tylko sam się o tym dowie Oficjalnych informacji nie mam ale pokątnymi przeciekami dowiedziałem się, że sprawa konkretnie ruszyła i wszystko wskazuje na tym, że faktycznie w tym miesiącu polski reviewer będzie już działał Nareszcie! Może publikacja będzie trwała przepisowe 3dni a nie do dwóch tygodni,jak to bywa No, czasami może się zdarzyć, że z przyczyn osobistych lub losowych może to potrwać dłużej, ale to już sporadycznie i z łatwiejszą komunikacją. Czas oczekiwania na nasze skrytki nie będzie się wydłużał z powodu ogromnej kolejki czeskich skrytek. Choć teraz DarkLord publikuje ku mojemu zdumieniu w ciągu doby! Quote
zywcu Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Nareszcie! Może publikacja będzie trwała przepisowe 3dni a nie do dwóch tygodni,jak to bywa Więc już jest ??? Quote
wallson Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Choć teraz DarkLord publikuje ku mojemu zdumieniu w ciągu doby! Moje kesze Windows i Polana Głodówka czekały na puszczenie 3 tygodnie Za to rehabilitacja Dark Lorda nastąpiła przy Parku w Radziejowicach... 26 minut!!! Quote
toczygroszek Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Choć teraz DarkLord publikuje ku mojemu zdumieniu w ciągu doby! Moje kesze Windows i Polana Głodówka czekały na puszczenie 3 tygodnie Za to rehabilitacja Dark Lorda nastąpiła przy Parku w Radziejowicach... 26 minut!!! No, wtedy to moje czekały ponad 2 tygodnie też, DL był współorganizatorem megaeventu w Pradze. Quote
Recommended Posts