+woytas 0 Posted October 19, 2009 Co trzeba zaznaczyc bo otrzymywac na maila informacje o nowych postach w watkach, w ktorych sie udzielam? Jestem totalna noga z angielskiego i nieteges.... Quote Share this post Link to post
+Spider 9 Posted October 19, 2009 Dodając post w danym wątku musisz zaznaczyć pole "Enable email notification of replies? " Quote Share this post Link to post
toczygroszek 8 Posted October 19, 2009 (edited) Jak piszesz posta to na dole są 3 okienka. Powinno wystarczyć zaznaczenie "ptaszkiem" Enable email notification of replies Tak na logikę, bo nie stosowałem. Jak zastosujesz, to daj znać czy działa PS Spider był szybszy - w końcu SPIDer Edited October 19, 2009 by toczygroszek Quote Share this post Link to post
+TomPL 0 Posted October 19, 2009 Jak zastosujesz, to daj znać czy działa U mnie działa. Ale wyłączyłem większość, bo skrzynka pocztowa się zasypała powiadomieniami Quote Share this post Link to post
+woytas 0 Posted October 19, 2009 mam 2 Enable emoticons? Enable signature? Quote Share this post Link to post
+TomPL 0 Posted October 19, 2009 mam 2 Enable emoticons? Enable signature? Nie ma tego trzeciego: "Enable email notification of replies"? Czyżby to był przywilej PremiumMember? Quote Share this post Link to post
+woytas 0 Posted October 19, 2009 no chyba tak... jeszcze cos takiego mam.... You are currently receiving email notification of replies Quote Share this post Link to post
+Spider 9 Posted October 19, 2009 No to w taki razie musiałeś to wcześniej zaznaczyć bo po tym tekście można stwierdzić że masz włączone otrzymywanie powiadomień w tym wątku. Quote Share this post Link to post
+woytas 0 Posted October 19, 2009 znalazlem cos jeszcze - czekam na odpowiedz... Quote Share this post Link to post