+Thathanka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Zdarza się, że trafimy czasem na ciekawe i/lub rozbudowane profile. Lubię takie strony oglądać, ale nie bardzo mam cierpliwość, by coś podobnego tworzyć. Jeśli znacie podobne, podajcie link. Na początek profil, do którego odwiedzenia namawia sam autor: http://www.geocaching.com/profile/default....71-850d452f0597 Quote
toczygroszek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Profil największego "wykaszacza" na świecie: http://www.geocaching.com/profile/Default....7f-0e1537af57f1 Quote
+TomPL Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Oba profile fajne, ale ten drugi powala liczbami. Czy oni robią coś poza keszowaniem? Quote
+ejohexteam Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Oba profile fajne, ale ten drugi powala liczbami. Czy oni robią coś poza keszowaniem? Jak to co planują na jakiego kesza jechać Oj jak my to widzimy to tak się oczka świecą, że aż miło:) No ale my dopiero na początku drogi. Piękne opisy tylko jak to się robi Quote
+TomPL Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Piękne opisy tylko jak to się robi Właśnie grzebię w moim profilu i próbuję HTMLem - na razie działa, ale głowy nie dam, że tak się to powinno robić Quote
+ejohexteam Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 My to najpierw pozakładamy coś a potem będziemy eksperymentować Quote
+t_e_d Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Piękne opisy tylko jak to się robi Właśnie grzebię w moim profilu i próbuję HTMLem - na razie działa, ale głowy nie dam, że tak się to powinno robić Tak - HTMLem - mozna podejrzec kod strony jego profilu Ja w swoim na razie wstawilem tylko liczniki Quote
+woytas Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jezu 36082 cache... (w momencie pisania....) 1000 ilestam TB..... Kosmos... Ja do 100 nie potrafie dojechac Quote
+t_e_d Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jezu 36082 cache... (w momencie pisania....) 1000 ilestam TB..... Kosmos... Ja do 100 nie potrafie dojechac Ale wez pod uwage ze w USA skrytki sa gesciej posiane niz w Wawie (tych OC PL) Quote
+woytas Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 a pewnie, ze biore pod uwage... Z GC to chyba tylko moje w najblizszej okolicy... Ale powoli rusza - tylko, ze mlodziez zaczyna robic "smiecioskrzynki" -ale moze cos ruszy Quote
+Spider Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ted ale weź pod uwagę, że koleś przez 7 lat musiał średnio 15 skrytek dziennie znajdować... Quote
+t_e_d Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 (edited) Ted ale weź pod uwagę, że koleś przez 7 lat musiał średnio 15 skrytek dziennie znajdować... Zgoda ale wez pod uwage tez to co sam pisze: 74 Finds in 1 day with bthomas and JimSwim ..... 472 finds in a "4" day weekend for Geowoodstock 3 (mostly with bthomas and dgreno) 91 finds in 7 hours by myself in Daytona Na OC PL chyba nawet PunktG nie daje takiego wyniku Edited October 19, 2009 by t_e_d Quote
toczygroszek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ale wez pod uwage ze w USA skrytki sa gesciej posiane niz w Wawie (tych OC PL) Z relacji wiem, żeczęsto są to niestety nudne, nieciekawe skrytki umieszczone dla samej skrytki. Np aleja wzdłuż której sa lampy, i co ok 200 magnetyk przy lampie Zapewne z tego powodu niedawno pojawiła sie aktualizacja wymogów, iż w niekórych rejonach limit odległości może być większy niz 161m W sumie chyba nie ma na to recepty - do tej pory sądziłem, że w Dublinie sa dobre skrytki i zawsze takie będa, bo się nastepcy będą uczyć na nich. Ale ostatnie znalezienia mnie srodze rozczarowały. Pozostaje jedynie swoje robić najlepiej jak się umie Quote
+Spider Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ted, ale mimo wszystko te 15 dziennie to gdy codziennie się szuka, a nie wierzę że koleś codziennie jakiegoś cache znajduje. A jeśli sobie zrobi 1 dzień przerwy to następnego musi 30. Ten koleś musi tylko i wyłącznie szukać skrytek i niczym innym się nie zajmować. Quote
toczygroszek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Na OC PL chyba nawet PunktG nie daje takiego wyniku Tam jest przynajmniej wycieczka po lesie. Znajomy, nawiekszy "wykaszacz" irlandzki opowiadał, że w ciągu jednego dnia znaalzł ponad 50 skrytek i zaprzestał bo sie zmęczył Quote
+t_e_d Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ted, ale mimo wszystko te 15 dziennie to gdy codziennie się szuka, a nie wierzę że koleś codziennie jakiegoś cache znajduje. A jeśli sobie zrobi 1 dzień przerwy to następnego musi 30. Ten koleś musi tylko i wyłącznie szukać skrytek i niczym innym się nie zajmować. Predzej podejrzewalbym ze jest to ekipa ludzi logujaca znalezienia na jedno konto ...... Czy nie macie wrazenia ze zaczynamy rozmowy w "starym" stylu ? Quote
toczygroszek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ten koleś musi tylko i wyłącznie szukać skrytek i niczym innym się nie zajmować. Nie czytałeś w profilu? Occupation Professional Cacher Quote
+TomPL Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jakby nie było, liczba znalezień jest powalająca. Właściwie to wszystkie liczby dotyczące keszy, geocoinów i travelbugów są powalające Quote
+Thathanka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 W profilu Ulyxes&Evasek podoba mi się zwłaszcza sekcja "Nálezy na mapě": http://www.geocaching.com/profile/?guid=af...4d-3c7036babad6 Quote
Recommended Posts