toczygroszek 8 Posted October 16, 2009 Dziś sobie dla rozrywki przeglądałem Joe Monstera. Wszedłem na takie ciekawostki przyrodnicze: http://www.joemonster.org/art/12576/Potega_zwyklych_drzew I ku swemu zaskoczeniu na zdjęciu nr 9 zobaczyłem miejsce ukrycia jednej z moich skrytek (drzewo z ławką) Quote Share this post Link to post
+TomPL 0 Posted October 16, 2009 Hehe, ale numer A swoją drogą, wszystkie zdjęcia na tej stronie są świetne. Teraz to się będę bał zasnąć pod drzewem Quote Share this post Link to post
toczygroszek 8 Posted October 16, 2009 Hehe, ale numer A swoją drogą, wszystkie zdjęcia na tej stronie są świetne. Teraz to się będę bał zasnąć pod drzewem Właśnie niedawno musiałem ją reaktywować - pewnie mi ją drzewo zjadło Quote Share this post Link to post
+TomPL 0 Posted October 16, 2009 Właśnie niedawno musiałem ją reaktywować - pewnie mi ją drzewo zjadło Kto wie Chyba we "Władcy pierścieni" jeśli dobrze pamiętam, był epizod z drzewem co wszystko zjadało W tartakach, kiedy tną drzewa na deski, piły "znajdują" rozmaite przedmioty. Quote Share this post Link to post
+soolash 0 Posted October 20, 2009 Mojej skrytki nie znajdziecie na JM, ale mieści się w konwencji. Myślę jednak, że "mój" buk nie ma niecnych zamiarów wobec głazu. Ja odbieram tą korelację jako formę czułości Buk na głazie Quote Share this post Link to post
+Thathanka 11 Posted October 20, 2009 Chyba we "Władcy pierścieni" jeśli dobrze pamiętam, był epizod z drzewem co wszystko zjadało To bardzo luźna interpretacja. Trochę jak z dowcipem o rozdawaniu samochodów na Placu Czerwonym. Quote Share this post Link to post
+TomPL 0 Posted October 20, 2009 Mojej skrytki nie znajdziecie na JM, ale mieści się w konwencji. Myślę jednak, że "mój" buk nie ma niecnych zamiarów wobec głazu. Ja odbieram tą korelację jako formę czułości Buk na głazie Świetne miejsce! Gdyby kamień i drzewo były mniejsze, kto wie - może dałoby się zrobić z tego maczugę? Żartuję oczywiście Przyroda potrafi zrobić coś tak genialnego - choćby po to by zobaczyć to zjawisko, warto iść. Chyba kolejny przykład skrytki, która pokazuje coś naprawdę wyjątkowego. To bardzo luźna interpretacja. Trochę jak z dowcipem o rozdawaniu samochodów na Placu Czerwonym. Hehehe, no tak To tak na potrzeby dyskusji Quote Share this post Link to post