Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Hilkkis

"Oman" kätkön loggaaminen

Recommended Posts

Kyselisin miten olette muut tehneet vastaavassa tilanteessa? En löytänyt oikein selkeää vastausta noista guidelineista tai älä ryhdy -oppaasta.

 

Väännettiin tuossa kimppaan kurkimakosen kanssa yhteinen kätkö toisen yhteisen harrastuksen teemalla. Minulla oli jo muutama kätkö omistuksessa niin pantiin tämä kurkimakosen tilille. No nythän mulla näkyy se hakemattomana, mutta voinko logata sen? "Löytyi helposti" ...Eli kehtaanko kirjata itselleni tästä löydön? Häiritsee tuo "löytämätön" kätkö ihan kotikoordinaattien lähistöllä :unsure:

Share this post


Link to post

Kätköä ei saisi periaatteessa merkata löydetyksi jos on osallistunut sen piilotukseen. Asia on kuitenkin sinun oman harkintasi alla ja riippuu mm. siitä mainitaanko nimesi kätkön yhteydessä ja kuinka aktiivisesti olet ollut mukana piilottamassa.

Share this post


Link to post

Niin. Unohtui:

Jos lokkaat niin käy edes "hakemassa" se eli pistä nimesi lokiin.

Share this post


Link to post

Monesti näkee tällaisessa tapauksessa "Found it" -logiin kirjoitetun: Mukana piilottamassa...(jne)

Share this post


Link to post

Ei muuta kuin käyt pistämässä nimen lokiin ja ja löytökommenttiin laitat sen mukana piilottamassa kommentin.

Tämä tietysti vasta sitten kun joku muu on kätkön ensin (FTF) löytänyt.

Share this post


Link to post

Ei muuta kuin käyt pistämässä nimen lokiin ja ja löytökommenttiin laitat sen mukana piilottamassa kommentin.

Tämä tietysti vasta sitten kun joku muu on kätkön ensin (FTF) löytänyt.

 

Kävin jo huoltamassa kätköä kerran ja silloin raapustin nimen lokiin, merkinnällä "huoltoreissulla". Taidan sen siis logata, "Löydetty" oma kätkö helpottaa elämää, kun mobiilisti kätköillessä sen saa suodatettua pois hakutuloksista. Onpa vähän hassu Groundspeak-ominaisuus (siis ei vika!) tuo ettei kätköä voi jakaa useammalle tilille. Vai onko semmoinen mahdollisuus Premium Membereillä?

Share this post


Link to post
Kävin jo huoltamassa kätköä kerran ja silloin raapustin nimen lokiin, merkinnällä "huoltoreissulla". Taidan sen siis logata, "Löydetty" oma kätkö helpottaa elämää, kun mobiilisti kätköillessä sen saa suodatettua pois hakutuloksista. Onpa vähän hassu Groundspeak-ominaisuus (siis ei vika!) tuo ettei kätköä voi jakaa useammalle tilille. Vai onko semmoinen mahdollisuus Premium Membereillä?

Premium jäsenillä on vain mahdollisuus laittaa kätkö ignore-listalle, jolloin se pysyy poissa hakutuloksista eikä kyseenalaista oman kätkön find-loggausta tarvitse tehdä.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...