Jump to content

CITO Tampere 2009


Geovius

Recommended Posts

Ajattelin kysellä, että olisiko täällä muita halukkaita järjestämään CITO tapahtumaa tänne Tampereella. Kuten tuossa tulikin jo ilmi niin allekirjoittanut on ilman muuta mukana järjestelyissä mukana mutta mitä useampi järkkäri niin sen mukavampaa homma on. :D

Link to comment

Mikäli aikatauluun vain sopii niin varmasti ollaan paikalle tulossa. Organiseeraamaan ko. tapahtumaa en pysty lupautumaan, koska tuntuu, että ennen kesälomia hommia on sen verran paljolti muutenkin, etten halua lisää niitä haalia. Vähäisen vapaa-ajan voi uhrata senkin luonnossa liikkumiseen.

 

Sopivia paikkoja CITO:lle on tullut kyllä runsaastikin vastaan Tampereella liikkuessa, mutta kun taannoin kysyit asiaa, niin en pystynyt ainuttakaan muististani kaivamaan. Mutta sen tiedä, että niitä on :-)

Link to comment

Jostain syystä tänä keväänä CITO asia on jäänyt unohduksiin. Satuin eilen kuulemaan radiosta uutisen, joka mukavasti sivuaa tätä asiaa. Tässä on linkki Pirkanmaan maakuntamuseon sivulle, jossa kerrotaan museokohteiden adoptoinnista. Tässä meillä olisi hyvä sauma tehdä yhteistyötä museoviraston kanssa. Minulle tulee heti mieleen yksi kohde Tampereella. Se on Kalkussa sijaitsevat I maailmansodan aikaiset puolustusvarustukset. Sitä ei ole vielä adoptoitu. Voisin olla tässä omalta osaltani sen verran aktiivinen, että tiedustelisin mahdollisuutta Vapriikilta. Jos asia heille passaisi voitaisiin järjestää jatkossa CITO tapahtumia alueella.

Edited by vikunja
Link to comment

Kuinkahan tämän CITOn käy tänä keväänä...

Tuohon adoptointiasiaan liittyen olin itsekin yhteydessä museovirastoon jo viime keväänä mutta tuolloin homma kaatui siihen että kohteita annetaan hoidettavaksi vain yhdistyksille.

Link to comment

CITO olisi edelleenkin paikallaan ja mielelläni ottaisin osaa mukaan järjestelyihin ja kenties jonkin sortin aloitteellisena vaikka kädet onkin täynnä töitä.

 

Heittäkääpä ilmaan siis mahdollisia CITO kohteita ja ei nyt puhuta vain mistään museoviraston alueista vaan ihan mistä tahansa.

Link to comment

Tähän mennessä on tullut yksi ehdotus paikaksi eli Epilänharju. Ihan hyvä olisi vielä saada jotain muitakin paikkoja niin olisi sitten helpompi yhdistää aika ja paikka sekä muut asiat.

 

Eli ei muuta kuin ehdotuksia tekemään!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...