Jump to content

Uusi kätköily sivusto


huud

Recommended Posts

Kyseisestä kilpailusta tai saitin toiminnasta ei saa mitään tietoja ilman rekisteröitymistä, joka taasen vaatii pakollisena tilinumeron ja muiden tietojen antamista varsin epäluotettavan tuntuisen lomakkeen kautta. Lisäksi käyttäjien nähtävillä ei ole rekisteriselostetta josta selviäisi mihin tietoja käytetään ja mitä tietoja tallennetaan

 

Tietoja ei käsitellä salatusti eikä rekisteröinnin "Kirjautumis / Käyttöehdot" sivulla mainittua "Treasurehunting Oy" nimistä yritystä löydy yritystietokannasta eikä domain ole rekisteröity mihinkään siihen viittaavankaan nimiin.

 

Olisi mukava tietää kilpailun ja sivuston toiminnasta lisää ilman rekisteröitymistä

Edited by pailakka
Link to comment

En välttämättä antaisi tilinumeroani tms. tietojani sitelle missä on noin paljon kirjoitusvirheitä, eikä oikeastaan mistään selviä kuka tai mikä yhteisö tässä on taustalla.

Toivottavasti olet myös tietoinen siitä, että henkilötietoja ei ole oikeutta kerätä ihan vaan huvikseen ja varmuudeksi. Esim. sähköpostiosoite luetaan henkilötiedoksi.

Link to comment

Näyttää myös, että kyseisellä sivustolla on hyvin vähän tekemistä varsinaisen geokätköilyn kanssa. Ilmeisesti gepsiä kuitenkin hommaan tarvitaan. Mietin, onko tämä ensisijaisesti kaupallisen palvelun mainostamista vai gepsin käyttöä edistävää toimintaa ja siitä tiedottamista, joista toinen on sallittua tällä foorumilla, toinen ei. Menköön vielä kuitenkin. Ohjeistusta foorumin käyttöön voi tavata osoitteesta http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?act=boardrules.

 

t. tiukkapipo-avekki

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...