Jump to content

FIN: Päijät-Hämeen kätköilijät Vapepa-toimintaan!


pertsa25

Recommended Posts

Tervehdys!

 

Infotilaisuus Vapepan toiminnasta Päijät-Hämeen alueella on Lahdessa 20.5.08 klo 18.00 alkaen osoitteessa Vapaudenkatu 8 A (torin kulmalla) toinen kerros Suomen Punaisen Ristin Lahden alueen osaston tiloissa.

 

Lahden aluetoimikunta toimii Lahden kihlakunnan poliisilaitoksen alueella, johon kuuluvat Lahden kaupunki sekä Asikkalan, Hollolan, Hämeenkosken, Kärkölän, Nastolan ja Padasjoen kunnat. Poliisin kihlakunta muutos on lähitulevaisuudessa tekemässä aluetta myös laajemmaksi joten alueen ulkopuoleltakin kaikki ovat tervetulleita kuulemaan toiminnasta.

 

Illan aikana käydään läpi mitä Vapaaehtoinen pelastuspalvelu pitää sisällään, mitä kaikkea se antaa mukana oleville ja millä tavalla erilaiset ihmiset voivat osallistua toimintaan. Kesto riippuu suuresti siitä kuinka paljon keskustelua saamme aikaiseksi. Mukaan tarvitset vain iloista mieltä ja innostusta asiaan.

 

Pirkanmaalla porukka on jo kasassa ja siellä ollaan valmiudessa mukana. Nyt toivottavasti saadaan myös Päijät-Hämeen kätköilijät innostumaan asiasta.

 

Lisätietoa jos kaipaat niin vieraile Lahden Vapepan sivuilta tai laita yksäriä allekirjoittaneelle, jos foorumille uskaltaa viestiä vääntää niin vastauksia satelee sitä mukaan kun ehdin koneella istumaan.

 

Luulisin että uskallan kahvit tulijoille tarjota, joten pientä ennakkoviestiä toivoisin osallistujamäärää arvioitaessa. Ilmottautuminen ei ole pakollinen, mutta mieluisa lisä.

 

T:Pertsa25

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...