Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
The Mars Bars

Ipaq 214 problems

Recommended Posts

OK, Here goes...

 

Ipaq 214, VGA Screen, 624mhz, loads of memory.

 

First I couldn't install the .NET 2.0 CF.

Seems I don't need it as WM6 has a newer version already built in.

 

Loaded Wherigo software and PDA reported that it was successfull.

 

I kept getting OutofMemoryException message whenever I tried to run it.

 

After browsing everyone elses problems I came across a link to an earlier release:

Version 2.0.4907.4007.

 

I loaded this and bingo! It loads up..however I now have the same reported problem as many others regarding the crappy graphics...

 

Just ran through the tutorial but I couldn't really see the arrow and distance indicator. :laughing:

 

What's going on? :laughing:

 

Cheers

Dave

Edited by The Mars Bars

Share this post


Link to post

OK, Here goes...

 

Ipaq 214, VGA Screen, 624mhz, loads of memory.

 

First I couldn't install the .NET 2.0 CF.

Seems I don't need it as WM6 has a newer version already built in.

 

Loaded Wherigo software and PDA reported that it was successfull.

 

I kept getting OutofMemoryException message whenever I tried to run it.

 

After browsing everyone elses problems I came across a link to an earlier release:

Version 2.0.4907.4007.

 

I loaded this and bingo! It loads up..however I now have the same reported problem as many others regarding the crappy graphics...

 

Just ran through the tutorial but I couldn't really see the arrow and distance indicator. :D

 

What's going on? :sad:

 

Cheers

Dave

There is a problem on the VGA devices. I'm looking at this right now and will have a fix shortly. It has to do with the fact that the PPC VGA devices have a dpi of 192 instead of 96. This caused the memory problem.

 

David.

Share this post


Link to post

OK, Here goes...

 

Ipaq 214, VGA Screen, 624mhz, loads of memory.

 

First I couldn't install the .NET 2.0 CF.

Seems I don't need it as WM6 has a newer version already built in.

 

Loaded Wherigo software and PDA reported that it was successfull.

 

I kept getting OutofMemoryException message whenever I tried to run it.

 

After browsing everyone elses problems I came across a link to an earlier release:

Version 2.0.4907.4007.

 

I loaded this and bingo! It loads up..however I now have the same reported problem as many others regarding the crappy graphics...

 

Just ran through the tutorial but I couldn't really see the arrow and distance indicator. :D

 

What's going on? :sad:

 

Cheers

Dave

A fix has been posted to the web site for VGA devices. You should be able to load the application now.

 

We are aware that the app does not display correctly for vga devices. There is work to do to optimize the UI for the VGA device resolution.

 

David

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...