Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Finnish Geocache Reviewer III

FIN: Kätkötarkastajat tiedottavat

Recommended Posts

Geokätköjen julkaisujono on kasvanut suuren GC5k-innostuksen vuoksi ylisuureksi. Suomen kätkötarkastajat ovat saaneet Groundspeakin päämajasta ohjeet, että suman purkamiseksi kaikki kätköt julkaistaan tänään ilman ennakkotarkastusta. GC:n ohjenuorat eivät myöskään ole tänään voimassa, joten nyt on mahdollista toteuttaa hieman erikoisempiakin kätköideoita. Esimerkiksi rautatiekiskojen väliin, suojellun sillan kanteen metrin välein kaivettu kätkösarja olisi uudenlainen elämys.

Share this post


Link to post

Upeeta, jospa tällekin kätkölle alkaisi löytäjiä tulla nyt kun se julkaistaan täälläkin :laughing:

 

Täytyy lähteäkin ajoissa töistä että ehdin tänään purkittaa erään tehtaanpiipun...

Share this post


Link to post

jihuu! nyt mekin vihdoinkin saadaan suunnitelemamme pendolino -kätkö julkaistuksi.

Ideanahan on kätköttää kaikki turkuun kulkevat pendolinot espoon aseman kohdalla, ongelmana on tähän asti ollut espoonkeskuksen rautatieaseman kätkö joka on liian lähellä aiottua kätköpaikkaa.

:laughing:

Share this post


Link to post

Viimeinkin pääsee toteuttamaan itseään. Nyt on kaikkien ilmailuharrastajien iloksi laitettu purkki Helsinki-Vantaan 22R:n kynnykselle betoniin piikattuun kuoppaan. Hyväksyttäneen varmaan tuossa tuokiossa, mutta nopeimmille olisi FBA tarjolla...

 

Seuraavaksi lähden kätköttämään kaikkia ilmavoimien tutka-asemia omien armeija-aikojen muistoksi. Purkkien hakemisen jännitystä lisää vartiomiesten patruunapesissä asustelevat 7,62 mm:n metalliköntit.

Edited by sparris

Share this post


Link to post

Nyt pikaisesti vielä tänään tekemään haaveilemani kätkö "Janoinen hauki".

Kätkö löytyy Nimisjärveltä, jonne on valmiiksi porattuna 77 pilkkireikää. Yhdessä niistä on tämä kätkö. Löytyy varsinkin talvella. Kesällä vaikeusaste kasvaa ainakin viisinkertaiseksi :)

Share this post


Link to post

Heips,

 

lähetin juuri ne 146 hyväksymättä jäänyttä Locationlessiä julkaistaviksi niin että kaikki tietokonenyhveröt taas jää hiljasiksi viikkokausiksi kun ne joissain kohdin joutuu laittamaan Kuukkelin ihan oikeisiin töihin. Täällä keskustelupalstalla voidaan paremmin keskittyä maastoon piilotettuihin purkkeihin.

 

Lähetin hyväksyttäviksi myös ne seitsemän hautausmaiden kiviaitoihin isojen kuusien katveeseen jo vuosia sitten unohtamani purkit joita ei silloin tiukkoina aikoina jostain syystä hyväksytty. Rauhoitusalueita vai mitä lie kehuivat paokkojen olevan. Onneksi jätin purkit paokoilleen odottelemaan näitä vapaiden tuulien aikoja.

 

Ja vielä, heti tämän ketjun alun luettuani lähdin käymään mökillä ja ihan niinkuin olen aina epäillyt, naapurimökin kuistin vierestä, siitä jyrkänteen alta löytyi luola, tai ainakin kolo jonne purkin sai piiloon. Naapurikun ei koskaan ole ymmärtänyt kätköilyn ideaa että olisin voinut käydä yhtään luolaa etsimässä ja sitten purkin piilottamassa. Nyt sain sen piiloon ja olen melko varma että hän kutsuu kyllä etsiskelijöitä iltakahville kun ne siinä kuistin ympärillä iloisesti sammalia tonkii gepseineen. Siitä tulee varmaan vielä oikein innokas kätköilijä kunhan se huomaa mistä oikeen on kyse, siitä mökkinaapurista.

 

Satasethan tässä paukkuu !! Oikein hyvä päivä !!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0

×
×
  • Create New...