+Antonis_GR Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 (edited) Αν και δεν έχει σχέση με το geocaching, το βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Marine Traffic (δώστε του λίγο χρόνο να φορτώσει) Για ερευνήστε το... Edited March 24, 2008 by Antonis_GR Quote
sakis Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Αντώνη με εκπλήσσεις .Δεν ήξερα ότι ασχολείσαι και με το A.I.S Εγώ έχω πλήρη εγκατάσταση παρακολούθησης πλοίων από το σπίτι και στέλνω και δεδομένα σε αυτό το site. Σε λίγο καιρό θα ενεργοποιήσω και έναν ακόμη σταθμό παρακολούθησης σε κάποιο νησί. Περιμένω τις άδειες για την εγκατάσταση Quote
+gerasimosk Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 (edited) Αντώνη με εκπλήσσεις .Δεν ήξερα ότι ασχολείσαι και με το A.I.S Εγώ έχω πλήρη εγκατάσταση παρακολούθησης πλοίων από το σπίτι και στέλνω και δεδομένα σε αυτό το site. Σε λίγο καιρό θα ενεργοποιήσω και έναν ακόμη σταθμό παρακολούθησης σε κάποιο νησί. Περιμένω τις άδειες για την εγκατάσταση Μπορείς να γράψεις σε παρακαλώ με ποιό τρόπο γίνεται η παρακαλούθηση; τι εξοπλισμό χρειάζεται το σκάφος; και τι κόστος περίπου; Έχω ένα φουσκωτό 5μετρο και γι'αυτό ρωτάω. Edited June 2, 2008 by gerasimosk Quote
Recommended Posts