Jump to content

FIN: Pirkanmaan kevätmiitti 2008


Geovius

Recommended Posts

Ja uusintana: "Tänne tapahtumaan liittyvää jorinaa ja kysymyksiä, jos niitä on..."

 

Tämän hetkinen status tieto (13.3.2008 kello 8:50) näyttäisi seuraava:

 

Pre-event osallistujia 10

Main-event osallistujia 33

Edited by Geovius
Link to comment

Pistetäänkö tapahtumassa purkkia piiloon? Purkittamatonta paikkaa joutuu hieman läheltä hakemaan, mutta löytynee kyllä (voin ennakkoetsiä paikkaa kyllä mielelläni :) ).

 

Toinen asia: Päädyin aika lailla siihen, että vaikka ryhmämenun safkatkin houkuttelevat, niin taidanpa silti tilata ison pyttipannun - voiko näitä off-ryhmämenu-ruokia tilata etukäteen vai tilataanko ne vasta sitten paikanpäällä?

Link to comment

Kyllä ne muut murkinat tilataan sitten vasta paikanpäältä mutta kuten sanottu kannattaa varautua odottamaan mutta tietenkin, jos on juomaa edessä niin kaipa se odotus menee rattoisasti.

 

Mitä tulee purkin piilottamiseen niin eiköhän sekin ole mahdollista.

Edited by Geovius
Link to comment

Tämän hetkinen status tieto (14.3.2008 kello 16:30) näyttäisi seuraava:

 

Pre-event osallistujia 10

Main-event osallistujia 37

 

Mukaan vaan ja muistakaa sitten pistää niitä ruokatilauksia postiin, kun on varmistunut että olette osallistumassa. Etukäteen tilaaminen nopeuttaa mukavasti toimintaa.

Link to comment

Saako sinne tuoda TB:ta ja kolikoita?

 

Tiedatko jos siella on ihmisia jotka menevat katkoilemaan (sori, ei ole a:n ja o:n pisteita) yhdessa kaupungilla ennen ruokailua?

 

Tarkoituksenani on tulla Hesasta junalla niin aikaisin kuin mahdollista (matkustan erittain aamu-unisen ihmisen kanssa) ja viettaa paiva kaupunkia kiertaen.

 

Onko Nasinneula teidan mielesta hintansa (noin 20 E) arvoinen?

Link to comment

Tämän hetkinen status tieto (25.3.2008 kello 13:30) näyttäisi seuraava:

 

Pre-event osallistujia 12

Main-event osallistujia 46

 

Eli limitti on ns. tullut täyteen Plevnan osalta tällä erää. Ilmoittelen mikäli näytttää siltä, että saamme lisää tilaa.

 

Ruokien ennakkotilaukset on välitetty eteenpäin eli niitä ei voi enää tilata eli muut sitten paikanpäällä. Erikoistoiveet on välitetty eteenpäin ja jos kuulen ettei onnistu niin välitän tiedon eteenpäin.

 

Bugeja ja kolikkoja voi tuoda paikanpäälle ja uskon, että jokin esittelypöytä niille varmaankin järjestyy.

 

Mitä tulee kätköilyyn niin tähän säikeeseen voisi sitten myös ilmoittautua ne henkilöt jotka ovat kiinnostuneet pre-pre-event kätköilystä. Allekirjoittaneet tai ainakin yksi meistä on ainakin valmis oppaaksi vieraille. Muutama kätkö kummittelee keskustan alueella vielä itsellekin joten en panisi pahaksi vaikka niiden löytämiseksi saisimme apuja.

 

Ja Tamperelaisena tietenkin sanon, että Näsinneula on tietenkin hintansa arvoinen. Lisäksi jokainen tornissa kävijä tuo tietenkin samalla lisää rahaa kaupungin köyhään kassaankin... :anibad:

Edited by Geovius
Link to comment

Koska tama on elamani ensimmainen vierailu tuolle puolelle Suomea (tai siis Keha Kolmosen yli :anibad: ), niin mielellani saisin seuraa siella. Tulen matkustamaan koko Perjantain, mutta sen jalkeen on mahdollisuus paasta Nettiin. Jos otat suoraan yhteytta minuun niin voin antaa siella toimivan kannykkanumeron.

Link to comment

Kätköily kiinnostaa aina (myös pre-pre-event). Mitä miittialueeseen tulee, niin sieltäpä ei nyt ihan liioin ole (tiedossani olevia) purkkeja noukkimatta, mutta havahduin tässä pääsiäisinä siihen, että jäät taitavat olla kantavia ja lähisaarten kätköt ovat haettavissa. Geoviuksen mainitseman Näsinneulan lisäksi "lähellä" on myös Siilinkari ja SS Kuru part 2 -kätkö. Tämän hain jo itse, mutta komeat oli kaupunkinäkymät täältäkin. Itseäni houkuttelisi myös pyhäjärven Viikinsaari micro ja Tampereen lehtisaari (en jaksa hakea waypointteja, sori). Onko jollain muulla esim. nämä vielä kiikarissa?

 

Mutta tosiaan, jos suinkin aikataulut venyvät (ainakin pariksi tunniksi etukäteen pitäisi venyä), niin voin lähteä porukan mukaan mielihyvin vaikka jo löytämillenikin kätköille - tai sitten keskustan ulkopuolelle uusien perässä :anibad:

 

Edit: Niin ja Näsinneulaan ei muuten maksa 20€. Tuo hinta näyttäisi olevan "Talviavaimelle", jolla pääsee "kaikkialle", mutta pelkkään neulaan näyttäisi pääsevän 8€ hinnalla. Muistaakseni tuonkin voi kiertää sillä, että on ravintolaan pöytävaraus (joka tietenkin edellyttäisi sitten itse ravintolaan tutustumista, mutta nyt mennään itse miitissäkin ruokailemaan).

Edited by tuukka_a
Link to comment

Paikkamme vaihtui Plevnan sisällä hieman isompiin tiloihin joten mukaan mahtuu vielä muutama!

 

Ja tuohon Vapepa tilaisuuteenkin kannattaa osallistua. Vaikka et Pirkanmaan toimintaan osallistuisikaan niin kenties saat esittelystä vinkkiä myös omalle seudullesi. Ja kuten on aiemmin todettu tilaisuuteen osallistuminen ei sido mitenkään eli mukaan vaan kuuntelemaan.

Link to comment

Kertokaa vain missa tavataan ja milloin, mua kiinnostaa kaikki katkot. Olisi minulle aika eksoottista kavella jaalla, sita en ole tehnyt vuoden '82 jalkeen jolloin muutin Suomesta.

 

Hesarista juuri luin Etelan lumisateesta. Hui! En ole nahnyt lunta ollenkaan vuoden '87 jalkeen.

 

Tama onkin nakojaan oikea elamysmatka minulle.

Link to comment

Nayttaa silta etta Hesasta saapuu junia klo 8:52, 9:02, 10:52. Mina uskon etta voin tavata ihmisia melkein milloin vain jossain siella keskustassa (siis Plevnan lahella), tai vaikkapa Nasinneulan liepeilla. Tai jos sun (teidan) mielesta joku muu paikka on parempi, niin kerro.

 

Jos on kaunis ilma niin haluaisin kayda siella tornissa, mutta mina voin hoitaa asian silla aikaa kun muut ovat siella pre-eventissa.

Link to comment

Kaikkien eventtiin osallistuvien nimimerkkien kesken arvotaan 4 kappaletta 2008 Groundspeak Volunteer geokolikkoa sekä 1 Rite in the Rain Space Pen (kromi). Kynän lahjoittaa Kiven alla Oy ja geokolikot Thymallus Thymallus.

 

Jos joku on tilaamassa Kiven alta jotain, niin voin tuoda tilauksen eventtiin. Toimitustavaksi valitse nouto ja viestikenttään kirjoita "Nouto Plevnasta".

Link to comment

Nayttaa silta etta Hesasta saapuu junia klo 8:52, 9:02, 10:52. Mina uskon etta voin tavata ihmisia melkein milloin vain jossain siella keskustassa (siis Plevnan lahella), tai vaikkapa Nasinneulan liepeilla. Tai jos sun (teidan) mielesta joku muu paikka on parempi, niin kerro.

 

Keskustassa voisi ihan hyvin tapailla joskus siinä 9-10 välillä ja siitä sitten katsoa sitten mihin sitä itsekukin suuntaa. Tätä voinee katsoa paremmin sitten lauantaina, kun näkee minkälaista säätkin sunnuntaiksi sitten lupaillaan.

 

Voihan näet olla, että jää sulaa jo siihen mennessä. Ihan oikeesti voisi olla mahdollista sillä ovat nämä ilmat olleet tässä ilmastonmuutoksen kourissa kärsivässä Suomessa sellaiset. :)

 

Onneksi ainakaan aamun junat Helsingistä - Tampereella eivät ole Pendolinoja silloin ei tuosta sinun tulostasi olisi mitään takeita. :)

Edited by Geovius
Link to comment

Keskustan purkit on jo melko hyvin koluttu, mutta tuo tuukka_a:n mainitsema Viikinsaari-akseli voisi kyllä kiinnostaa, jäälle kun ei mielellään lähtisi varsinkaan yksin eikä ilta-aikaan. Myös keskustapurkeille lähden kyllä mielelläni "oppaaksi". Asustelen vain kahden korttelin päässä miittipaikasta, joten jos joku ulkopaikkakuntalainen(/-maalainen :) tarvitsee majoitusta pe-su -akselilla, niin saa huikkailla.

 

Jos joku tulijoista pyörii Tampereella jo lauantai-iltana, saattaa muutama "käkkijä" olla liikenteessä perinteisellä suomalaisella illanviettotavalla ja seuraan mahtuu varmasti. Ehtisi maistella muitakin kuin Plevnan tuotteita :)

Link to comment

Keskustan purkit on jo melko hyvin koluttu, mutta tuo tuukka_a:n mainitsema Viikinsaari-akseli voisi kyllä kiinnostaa, jäälle kun ei mielellään lähtisi varsinkaan yksin eikä ilta-aikaan. Myös keskustapurkeille lähden kyllä mielelläni "oppaaksi".

 

...

 

Jos joku tulijoista pyörii Tampereella jo lauantai-iltana, saattaa muutama "käkkijä" olla liikenteessä perinteisellä suomalaisella illanviettotavalla ja seuraan mahtuu varmasti. Ehtisi maistella muitakin kuin Plevnan tuotteita :lol:

 

Näyttäisi siltä, että Pyhäjärvelle ei ole asiaa. Viikinsaarella on käyty Pirkkalan suunnasta, joka on lyhin reitti ja Tampereen puolelta jäät ovat aina hieman heikompia. Tutkailin hieman pilkkifoorumeita(!) ja jääinfoja, sekä kävin eilen katsastamassa, että siinä missä Nässyllä oli useita ulkoilijoita, ei Pyhäjärvellä ollut ketään. Voisihan tuonne mennä, JOS omaisi jäänaskalit ja laittaisi varuiksi märkäpuvun (tai kuivapuvun) alle, mutta ehkäpä ei :unsure: Itse hautaisin nyt tuon idean.

 

Mitä keskustahengailuun tulee, niin se oikeastaan riippuu nyt hyvinkin paljon tästä illasta, tuommoinen pienimuotoinen pre³-eventti voisi hyvinkin olla mahdollinen, tosin vähän myöhemmin vasta (mukaan vaan, jos kiinnostaa) :D Ja huomennahan sitten siirrytään kesäaikaan...

Link to comment

Ilmiannan geoleidit AnsKuukkelin ja Outsan mahdollisiksi pre-eventtiin osallistujiksi. Majoitutaan tänään Nokia-kierrokksen jälkeen Scandic Tampere Cityyn. Joten sieltä tavoittaa jos jomman kumman numeron tietää. Ainakin muutamalla Tamperelaisella se on jo tiedossaan. Sukunimellä Airasvirta voi arvata myös vaikka 0202020 tms. paikasta

AnsKuukkeli

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...