Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 1
Kryten

Does it work on Mio a201?

Recommended Posts

It dosn't work on mine, error message "Unexpected error in GetDeviceID" is displayed when the player is launched. (Running WM5)

Share this post


Link to post

It dosn't work on mine, error message "Unexpected error in GetDeviceID" is displayed when the player is launched. (Running WM5)

 

It works on mine. Is Microsoft .NET Compact Framework 2.0 installed?

 

See this webpage for the required software

Share this post


Link to post

It dosn't work on mine, error message "Unexpected error in GetDeviceID" is displayed when the player is launched. (Running WM5)

It sounds like something different in the core .net system on that device. I'll look into it.

 

David

Share this post


Link to post

 

It works on mine. Is Microsoft .NET Compact Framework 2.0 installed?

 

 

Yes, installed and working with other apps on the device.

.

Share this post


Link to post

are there any news on the subject? i experience the same problems. the ppc says that Microsoft .NET CF 2.0 is installed.

Share this post


Link to post

Now working on mine as Microsoft .NET CF 2.0 wants to hog all of the memory.. My mate Wayhay has it running on his Mio 201 so there is hope.

Share this post


Link to post

OK Got mine to the same position at McKryton.

When I click on the error details tab I get this---

 

Player.exe

Win32Exception

Unexpected error inGetDeviceID()

 

at Player.WigUtils.GetDeviceID()

at Player.frmMain.frmMain_Load()

at

System.Windows.Forms.Form.OnLoad()

at

System.Windows.Forms.Form._SetVisibl

eNotify()

at

System.Windows.Formd.Control.set_visi

ble()

at

System.Windows.Forms.Application.Run()

at Player.Program.Main()

Share this post


Link to post

OK Got mine to the same position at McKryton.

When I click on the error details tab I get this---

 

Player.exe

Win32Exception

Unexpected error inGetDeviceID()

 

at Player.WigUtils.GetDeviceID()

at Player.frmMain.frmMain_Load()

at

System.Windows.Forms.Form.OnLoad()

at

System.Windows.Forms.Form._SetVisibl

eNotify()

at

System.Windows.Formd.Control.set_visi

ble()

at

System.Windows.Forms.Application.Run()

at Player.Program.Main()

I'll look at this. This is an icompatibility with one of the function calls being made on the system. I'll have to look at a workaround for it.

 

** I just realized that I said that before. DOH! I will log this as a bug and get a fix uploaded. **

David

Edited by davidloew

Share this post


Link to post

Cheers David

If you need me to test things on the 201 just contact me..

(I will get the local Wherigo somehow lol"

Share this post


Link to post

hi,

 

I have the same mistake as Madyokel.

 

Everytime i try to start Wherigo i get the "GetDeviceId()" error.

 

i'm using a Medion pocket PC, with windows mobile 5.1.7 and microsoft .NET CF 2.0 installed.

 

Hopefully someone will know a fix for this problem.

Share this post


Link to post

hi,

 

I have the same mistake as Madyokel.

 

Everytime i try to start Wherigo i get the "GetDeviceId()" error.

 

i'm using a Medion pocket PC, with windows mobile 5.1.7 and microsoft .NET CF 2.0 installed.

 

Hopefully someone will know a fix for this problem.

I'm working on a fix for that. I'm bundling a few other things with it and will be doing a release of the builder and the player.

 

David.

Share this post


Link to post

hi,

 

I have the same mistake as Madyokel.

 

Everytime i try to start Wherigo i get the "GetDeviceId()" error.

 

i'm using a Medion pocket PC, with windows mobile 5.1.7 and microsoft .NET CF 2.0 installed.

 

Hopefully someone will know a fix for this problem.

I'm working on a fix for that. I'm bundling a few other things with it and will be doing a release of the builder and the player.

 

David.

 

Thank you, David. Any idea when the new player will be released?

Share this post


Link to post

hi,

 

I have the same mistake as Madyokel.

 

Everytime i try to start Wherigo i get the "GetDeviceId()" error.

 

i'm using a Medion pocket PC, with windows mobile 5.1.7 and microsoft .NET CF 2.0 installed.

 

Hopefully someone will know a fix for this problem.

I'm working on a fix for that. I'm bundling a few other things with it and will be doing a release of the builder and the player.

 

David.

I just put a release up for the player that will deal with the GetDeviceId() error and allow for manual settings if auto detect fails.

 

David.

 

Thank you, David. Any idea when the new player will be released?

Share this post


Link to post

I just put a release up for the player that will deal with the GetDeviceId() error and allow for manual settings if auto detect fails.

the new one does the autodetect now for my device (MD96710). thanks, now i can give this a look.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 1

×